Hovedsiden

Liten annonse
  Tyrkia seiret etter drømmescoringer: – Noe av det sykeste jeg har sett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 18. juni 2024 KL:19.56)
  tyrkia slo em-debutant georgia 3-1 i den første kampen i gruppe f. det takket være scoringer i toppklasse fra mert müldür og arda guler. tyrkia var ekstremt nære å ta ledelsen etter 10 minutter da tyrkias ayhan banket til fra 16-meter, men ballen gikk i innsiden av stolpen, langs mållinja og ut over dødlinjen. etter 25 minutter sendte müldur tyrkia i ledelsen med en drømmevolley fra like utenfor 16-meteren. – en av ems fineste scoringer til nå. det er helt nydelig, utbrøt nrks fotballekspert carl-erik torp. minuttet senere fikk tyrkia en potensiell 2-0-scoring annullert for offside. i stedet svarte georgia og georges mikautadze med en utlikning 32 minutter ut i kampen. og nå struttet selvtilliten for georgierne, som tre minutter senere var centimeter unna å ta ledelsen. det svingte frem og tilbake også i andreomgang. men c-momentet kom først da real-madrids 19 år gamle arda guler sendte i vei et langskudd i vinkelen etter 65 minutter. like etterpå stod tverrliggeren i veien for georgisk utligning etter skudd fra giorgi kochorashvili. på overtid bommet samme mann fra fem meter. og med ett minutt igjen sendte georgia et frispark i stolpen, og avsluttet med det en ellevill kamp. i stedet kontret muhammed kerem akturkoglu inn 3-1, og tyrkerne kunne juble for tre poeng i sin åpningskamp.
  Ruud til finale – spilles om noen timer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:12.30)
  casper ruud vant semifinalen i atp 250-turneringen i genève etter en spesiell kamp i sveits mot italienske flavio cobolli. dermed er han klar for finalen, som spilles senere i dag. -det var veldig vanskelig. jeg var et poeng fra å tape, sier ruud til arrangøren rett etter kampen. han mente seieren var bra for selvtilliten og så frem mot finalen om noen timer. – jeg skal bare ta en dusj, slappe av og ta en lunsj, så skal jeg varme opp til kampen. sier ruud. dermed er situasjonen at dobbeltkampen lørdag spilles dagen før french open, også kjent som roland garros, drar i gang søndag. og det skjer etter at han har vært gjennom flere tøffe kamper i turneringen. også semifinalen ble tøff. i første sett tapte nordmannen 1-6, før han slo kraftig tilbake med 6–1 i andre sett. i tredje sett var spillerne langt jevnere. til slutt gikk ruud seirende ut etter tiebreak (7–4) i det siste avgjørende settet. det var uvær fredag kveld som førte at ruud nå ender opp med to kamper på samme dag, dagen før turneringen som er årets høydepunkt for ruud spilles i gang. semifinalen bølget fra direkte svakt spill til meget sterk tennis av ruud. -comebacket viser at det ikke er noe styrt exit fra casper hvor han ikke vil prioritere turneringen. han vil vinne, påpekte tv 2s kommentator sverre krogh sundbø underveis i tredje sett da kampen vippet. til slutt dro ruud i land kampen. han påpekte tidlig i kampen den utfordrende situasjonen med en potensiell dobbeltkamp, dagen før starten på årets høydepunkt for ruud. to år på rad har ruud gått til finalen i paris. det er ennå ikke klart om ruud må spille sin 1. rundekamp søndag mandag eller tirsdag. krogh sundbø påpekte at arrangøren av french open ofte ikke tar hensyn til at spillere har vært gjennom tøffe kamper rett i forkant av deres turnering, når de setter opp tidsskjemaet.

  Sancheev Manoharan er ny hovedtrener i Haugesund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:10.18)
  sancheev manoharan har skrevet under på en kontrakt som hovedtrener for eliteserieklubben haugesund ut 2026. det opplyser haugesund på sine nettsider. – jeg er veldig stolt og takknemlig på vegne av hele teamet for den tilliten som klubben har vist oss. jeg gleder meg til den videre reisen med paul andre, kamil og resten av gjengen. det er vel det jeg kjenner aller sterkest på akkurat i dag, sier manoharan, og snakker om assistent paul andre farstad, keepertrener kamil rylka og fysisk trener harald andreassen. oskar hrafn thorvaldsson ga seg på overraskende vis som haugesund-trener tidligere i mai. manoharan fungerte også som midlertidig hovedtrener i fjor høst. – å få landet denne løsningen er med og gir ro og trygghet i spillergruppa slik at vi kan se fremover sammen uten å ha trenerspørsmålet hengende over oss, sier treneren.

  xavi avviser rykter om sparking: – tilliten er intakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:14.59)
  Xavi Hernández rykker ut mot spekulasjoner som sier at han kommer til å miste jobben som Barcelona-trener. Fredag meldte en rekke spanske medier at Xavi var på vei ut. Ryktene gikk ut på at Barcelona-president Joan Laporta ville sparke ham på grunn av den tidligere midtbanespillerens omtale av klubbens anstrengte økonomi. – Presidentens tillit er intakt. Ingenting har endret seg, sa Xavi på et pressemøte foran søndagens hjemmekamp mot Rayo Vallecano og fortsatte: – Klubben gir meg ro i sinnet. Vi fortetter samarbeidet og opprettholder ambisjonene resten av sesongen og i den neste. Vi jobber hardt og har et prosjekt. I januar bestemte Xavi seg for å slutte som Barcelona-trener etter sesongen, men lot seg forrige måned overtale til å fullføre kontrakten. Den varer fram til sommeren 2025.

  Iraola forlenget kontrakten med Bournemouth

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:13.56)
  etter en god debutsesong har andoni iraola signert en ny kontrakt med bournemouth som strekker seg ut 2025/26-sesongen. det skriver klubben på sin nettside. – jeg er veldig glad for å signere kontrakten. for meg handler det om at man fornyer tilliten fra begge sider, sier spanjolen. iraola tok over bournemouth i fjor sommer. allerede før siste kamp er spilt, har iraolas menn sanket 48 poeng. så mange poeng har bournemouth aldri klart før på det øverste nivået. – vi har hatt en god første sesong sammen i premier league, og jeg er glad for at begge sider ønsker å fortsette forholdet videre, sier han og fortsetter: iraolas prestasjoner har også blitt lagt merke til av premier league, som har nominert ham til årets trener i ligaen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »