Hovedsiden

Liten annonse
  To hjertestanser og flere kollapser i svensk storløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:20.15)
  flere deltakere er kjørt til sykehus grunnet kollaps i storløpet «göteborgsvarvet». løpet omtaler seg selv som verdens største halvmaraton, og 50.000 deltakere står på startstreken. 23 stykker er sendt til sykehus. arrangøren bekrefter til nrk at det dreier seg om to hjertestanser. – for to av dem er tilstanden alvorlig, sier fanny edstam, pressekontakt på sahlgrenska sykehus til svt. – det er tydeligvis en del som har undervurdert varmen og at det er såpass varmt, sier jack waitz til nrk. han jobbet med eliteklassen i arrangementet med 50.000 løpere på start. det var 25–26 grader og stekende hete i göteborg lørdag. – det er mange som ikke har drukket nok, sier en sykepleier til svt. – det er mai, veldig mye pollen i lufta og så kommer den kraftige varmen i tillegg. det er ikke mange som er vant til det, sier waitz. – det er et fantastisk opplegg med hensyn til førstehjelp og medisinsk assistanse, veldig imponerende, sier waitz, som sier rundt 100 stykker jobber med medisinsk hjelp under arrangementet.  Høyre snakker ned norsk næringsliv

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:17.36)
  virkeligheten stemmer ikke overens med skremmebildene høyre tegner opp om tilstanden i norsk næringsliv. for selv etter tre tøffe år, med ekstraordinære bidrag fra norsk næringsliv, går de aller fleste bedriftene i landet vårt så det suser. vi er glade for at næringslivet har vært med å dra lasset, i en periode som har vært svært krevende.
  Sju døde i rallycrossulykke på Sri Lanka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. april 2024 KL:06.25)
  ju personer mistet livet og 20 ble skadd da en rallycrossbil skled av banen og traff tilskuere og funksjonærer under et løp på sri lanka søndag. flere tusen var til stede under fox hill supercross-løpet i byen diyatawala, rundt 18 mil øst for hovedstaden colombo. det er ikke kjent hva som førte til ulykken, men politiet sier en av bilene kjørte av banen og traff flere tilskuere og funksjonærer. fire av dem som mistet livet, var funksjonærer, sier politiets talsperson nihal thalduwa. han legger til at tilstanden er kritisk for tre av de skadde. ulykken skjedde i det 17. av 24 planlagte løp. konkurransen ble innstilt etter ulykken, som etterforskes av politiet. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »