Hovedsiden

Liten annonse


  Bruktbil: Dette bør du sjekke

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:06.54)
  8 av 10 føler seg ikke kompetent til å sjekke ut en bruktbil, for det er ikke alltid så enkelt å vite hva man skal se etter. her kommer noen tips. ifølge en undersøkelse gjennomført av norstat for naf svarer 79 prosent at de ikke føler seg kompetente nok til å sjekke tilstanden til en […] innlegget bruktbil: dette bør du sjekke dukket først opp på bil24.no.

  Belarusiske medier: Dro til sykehus

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:04.40)
  spekulasjonene går høyt om helsetilstanden til «europas siste diktator», belarus` president aleksandr lukasjenko (68), etter at han virket medtatt og ustø til beins under seiersparaden i moskva denne uka. nå melder uavhengige belarusiske medier at han oppsøkte sykehus lørdag.

  Supermetoden mot tørre øyne

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:00.01)
  flere hundre tusen nordmenn sliter med tørre øyne, men det finnes effektiv hjelp: en øyelege og forsker forklarer hvilke medisiner som gjør at tilstanden kan oppstå, hva som er den beste behandlingen - og det uvante grepet som hjalp rune (60).Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »