Hovedsiden

Liten annonse

  Ruud om trenergrepet: – Greit å få positive tilbakemeldinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:06.49)
  casper ruud synes det er greit å kunne prate kort med trenerteamet før og etter poeng. pappa christian er i teamet rundt verdensfireren, som tirsdag slo svenske elias ymer i strake sett i første runde i french open. – det endrer ikke så mye, føler jeg. det er enklere å kommunisere om det er noe treneren vil vite av deg eller du vil ha fra ham. man kan uansett aldri helt vite hva motstanderen vil gjøre og de kan alltid endre taktikk, sier ruud etter kampen. – det er greit å få litt positive tilbakemeldinger nå som det er lov og man slipper å være redd for å bli straffet. 24-åringen sier at samtalene noen ganger kan gå litt mer på det taktiske. det gjelder spesielt om man møter en spiller som er godt kjent for spesielle eller sterke server. – noen ganger spør jeg dem om de synes jeg burde stå litt lenger bak i banen på returene. det er for det meste bare enkle tilbakemeldinger, sier ruud. (ntb)

  Haaland til topps i ny kåring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:21.54)
  erling braut haaland ble tirsdag kåret til sesongens spiller av det anerkjente sportsnettstedet the athletic. – å vinne denne prisen er veldig spesielt, og et resultat av den enestående sesongen laget har hatt, uttaler haaland blant annet. manchester city-spissen vant også «sesongens beste individuelle prestasjon» for tre mål og én målgivende pasning mot manchester united i oktober. haaland er allerede kåret til årets spiller og årets unge spiller i premier league.
  Midtsjø ble seriemester med Galatasaray

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:21.10)
  fredrik midtsjø og galatasaray kunne tirsdag juble for ligatittelen i tyrkisk fotball etter 4-1 over ankaragücü. fenerbahçe slo antalyaspor 2-0, men er fem poeng bak galatasaray før lagene møtes i siste serierunde etter at sistnevnte også vant tirsdag. fredrik midtsjø har spilt 21 kamper for seriemesteren denne sesongen og kom inn fra benken på tampen da laget gjorde jobben borte mot ankaragücü. mauro icardi scoret to mål i seieren. galatasaray har blitt seriemester 23 ganger. årets triumf er den første siden 2018/19-sesongen. enner valencia ble matchvinner med sitt 29. seriemål for sesongen da fenerbahçe slo antalyaspor tirsdag. joshua king ble byttet inn med drøyt 20 minutter igjen. fredrik ulvestad spilte hele kampen da sivasspor slo konyaspor 1-0. (ntb)  Andre Marriner ferdig som dommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:17.22)
  etter 391 kamper i premier league-kamp er andre marriner ferdig som dommer. det bekreftet premier league i en pressemelding tirsdag ettermiddag. – jeg kommer til å savne øyeblikkene ute på banen, men jeg har flere fantastiske minner å se tilbake på. jeg har elsket nesten hvert eneste minutt, sier marriner i en pressemelding. dommerveteranen har dømt på øverste nivå i 19 år. hans første premier league-kamp var oppgjøret mellom charlton og norwich i 2004. 5-0-kampen mellom arsenal og wolverhampton i den siste serierunden ble hans siste.


  Nilsen sikret VM-bronse i taekwondo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:16.26)
  mari romundset nilsen (19) tapte for verdenstoer julyana al-sadeq fra jordan i semifinalen i vm i taekwondo. nilsen tok dermed bronse i ol-klassen 67 kilo. det er 19-åringens første medalje i vm-sammenheng. nilsen tapte 0-2 for al-sadeq, som er rangert som nummer to i verden. romundset nilsen er selv rangert som nummer 30 i verden. vm arrangeres i baku i aserbajdsjan. tidligere tirsdag slo nilsen italienske natalia d`angelo 2-1 i kvartfinalen. i semifinalen sa det stopp mot al-sadeq, som deltok i ol i tokyo i 2021. nilsen hang godt med i semifinalen, men kom til kort og tapte etter to runder. det er best av tre runder i vm-kampene. med tapet er nilsen likevel sikret bronsemedalje i turneringen etter som at det ikke praktiseres bronsekamp i taekwondo. begge de tapende semifinalistene får dermed edelt metall med seg hjem.

  Oppgang på Wall Street

  Kilde: E24 | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:15.31)
  wall street åpnet sterkt tirsdag, drevet av den politiske enigheten om å øke gjeldstaket i usa. databrikkeprodusenten nvidia har passert tusen milliarder dollar i markedsverdi og bidrar til oppturen.


  Kvinnelig landslagsutøver dømt for råkjøring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:15.11)
  en kvinnelig, norsk landslagsutøver er i oslo tingrett dømt til samfunnsstraff og tap av førerretten i ni måneder for å ha kjørt i 133 km/t i en 80-sone. lovbruddet skjedde på e6 i trøndelag i april i år. saken ble avgjort i oslo tingrett ved tilståelsesdom tirsdag, som vil si at den siktede har gitt en uforbeholden tilståelse. retten vurderte ifølge dommen at riktig lengde på samfunnsstraffen i utgangspunktet er 45 timer, men på grunn av siktedes tilståelse settes straffen til 30 timer, med en gjennomføringstid på 60 dager. kvinnen, som har vært landslagsutøver i flere år, har ikke ønsket å kommentere saken overfor nrk. hun pålegges å avlegge delvis ny førerprøve før gjenerverv av føreretten kan finne sted, opplyses det i dommen.  Saggi fikk hjernerystelse etter flaskekasting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:10.54)
  dommer rohit saggi ble truffet av en flaske på vei inn mot garderoben etter mandagens kamp mellom stabæk og vålerenga. flasken ble kastet fra tribunen av en tilskuer. nå bekrefter dommeren at han pådro seg en hjernerystelse. – jeg har fått en liten hjernerystelse. legen sa til meg at jeg får ta de neste dagene til hjelp, så skal jeg være oppe og nikker igjen, forteller saggi til vg tirsdag formiddag. saggi sa selv like etter kampslutt at han fikk vondt i hodet og ble svimmel. les mer om saken her. til vg sier han videre: – det er viktig å få frem at jeg ikke ser på meg selv som noe offer her. jeg har litt hodepine og det gjør litt vondt å tygge, siden jeg ble truffet i tinningen, men dette går bra. jeg ønsker at vi skal bruke denne hendelsen til læring, sier saggi.


  Svensk OL-vinner klar for norsk lag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:10.48)
  jenny rissveds skal kjøre for det norske laget coop-hitec products fra 1. juni og ut sesongen. det bekrefter laget i en pressemelding tirsdag. rissveds tok karrierens største seier da hun vant kvinnenes rundbaneritt i terrengsykling i ol i 2016. terrengsykling vil også fremover være svenskens hovedfokus, men nå ønsker hun også å prøve seg i større grad på landeveien. tidligere i år vant hun et etapperitt i tsjekkia med det svenske landslaget. – jeg ønsker å få mer erfaring på landeveien og jeg er veldig takknemlig for muligheten jeg får i coop-hitec products, sier rissveds.

  Norsk stortalent klar for svensk langløpslag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:10.12)
  i begynnelsen av mai ble marthe kristoffersen hentet inn som sportssjef for det svenske langløpslaget team eksjöhus. tirsdag bekrefter de at de henter det norske stortalentet milla grosberghaugen andreassen til lagets akademi. 17-åringen imponerte stort i vinter, med tre gull og ett sølv i junior-vm. hun ble også nummer fire, fem og seks i senior-nm på henholdsvis 5 kilometer, sprint og 10 kilometer. – det er en spennende utfordring for meg. planen er ikke klar, men jeg håper jeg ikke bare skal være med å trene med dem i perioder, men også være med på noen konkurranser med team eksjöhus. jeg synes det er moro med litt lengre renn, spesielt i klassisk, sier andreassen i en pressemelding. 17-åringen blir én av fem løpere i lagets akademi. i tillegg er det fire kvinner og fire menn på seniornivå. fem av de er nordmenn i magnis smedås, morten eide pedersen, eirik sverdrup augdal, thomas ødegaarden og vebjørn moen. andreassen er også en del av det norske juniorlandslaget for den kommende sesongen.


  Stort droneangrep mot Moskva

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:07.52)
  flere titalls droner skal i morgentimene tirsdag ha kommet inn mot den russiske hovedstaden moskva. to mennesker er lettere skadet, og residensen til president putin kan ha vært et av målene for angrepet..

  Stort droneangrep mot Moskva

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:07.52)
  mange droner skal i morgentimene tirsdag ha kommet inn mot den russiske hovedstaden. flere av dem har ført til eksplosjoner. russiske myndigheter sier det er et ukrainsk angrep.

  Heat klare for finalen i NBA-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:06.00)
  finalen i nba-sluttspillet skal spilles mellom denver nuggets og miami heat. det ble klart etter at heat natt til tirsdag slo boston celtics 103-84 borte i boston i avdelingsfinalen blant lagene fra øst. heat vant de første tre kampene i best av syv-serien, men så utlignet altså celtics til 3-3, blant etter to seirer i miami. men på det fjerde forsøket gikk det omsider for heat, blant annet takket være jimmy butler. 33-åringen ble kampens mestscorende med 28 poeng. i finalen møter de vinneren fra avdeling vest, denver nuggets. anført av nikola jokic og jamal murray vant de avdelingsfinalen mot los angeles lakers 4-0 i kamper. nuggets har dermed hatt en uke uten kamper, men for heat går det videre slag i slag. første kamp i finalen er i denver natt til torsdag, norsk tid.  Carlsen misset stor fordel i Norway Chess

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:21.58)
  magnus carlsen hadde ikke helt dagen ved sjakkbrettet og ble nummer sju i lynsjakkturneringen som innledet norway chess. carlsen vant tre partier, tapte tre og spilte tre remis. det holdt ikke til at nordmannen får fordelen av hvite brikker i fem av ni partier i den klassiske delen av norway chess, som starter tirsdag. de fem beste i lynsjakkturneringen får den fordelen. carlsen åpnet med å spille remis mot nederlandske anish giri. etter det fulgte to strake tap for dommaraju gukesh og shakhriyar mamedyarov, men han hentet seg godt inn med seier over både nodirbek abdusattorov, fabiano caruana og hikaru nakamura. i etterkant røk han på tap for landsmann aryan tari, før han avsluttet med remis mot wesley so og alireza firouzja. (ntb)


  Ruud spiller tidligkamp i Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:13.51)
  casper ruud får formiddagskamp når han møter svenske elias ymer i 1. runde av grand slam-turneringen roland-garros tirsdag. kampen starter klokken 11.00. arrangøren har gått ut med tidspunktene for tirsdagens kamper. ruud spiller åpningskampen på suzanne lenglen-banen. det er en av turneringens to hovedbaner og har en tilskuerkapasitet på cirka 10.000. ruud går inn i roland-garros som 4.-seedet og skal forsvare 1200 rankingpoeng etter fjorårets suksess i paris. da tapte snarøya-mannen finalen i strake sett mot tennislegenden rafael nadal. turneringen varer fram til 11. juni. (ntb)  Vipers vant sluttspillfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:19.48)
  vipers kristiansand var på et tidspunkt fem mål bak, men med en sterk andreomgang hentet de inn forspranget og vant sluttspillsfinalen med 32-26 over storhamar. vipers vant tirsdag den første sluttspillsfinalen 32-19 og hadde muligheten til å sikre seieren i best-av-tre-serien hvis de også vant lørdagens kamp. kristiansand-laget spilte seg inn i problemer og var fire mål bak til pause, men med ni ubesvarte mål i andreomgangen spilte de seg tilbake i kampen. storhamar forsøkte å hente inn forspranget i sluttminuttene, men det holdt til slutt inn til seier for vipers. (ntb)


  Åpner for at tollerne tester for ruskjøring

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.10)
  tirsdag stemte stortinget på et forslag om tolletaten skal få lov til å teste bilister for ruskjøring, og forslaget ble enstemmig vedtatt. i forbindelse med at det ble framsatt et forslag som åpner for at tolletaten kan teste bilister for ruspåvirket kjøring i statsråd i mars, understreket samferdselsminister jon-ivar nygård at regjeringen ønsket mer kontroller […] innlegget åpner for at tollerne tester for ruskjøring dukket først opp på bil24.no.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »