Hovedsiden

Liten annonse

  Midtjylland med siste nytt om Kristoffer Olsson: – Fortsatt ikke ved bevissthet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:18.38)
  den svenske landslagsspilleren kristoffer olsson (28) viser små forbedringer etter at han ble akutt syk, men tilstanden anses fortsatt som alvorlig. det kommer fram i en oppdatering fra midtjylland fredag kveld. – siste nytt er at kristoffers vitale organer fungerer, og legene ser små forbedringer, men situasjonen er fortsatt alvorlig. han har fortsatt ikke vært ved bevissthet, sier den danske klubbens administrerende direktør claus steinlein. tirsdag gikk midtjylland ut med nyheten om at olsson hadde kollapset i sitt hjem og siden fått behandling på sykehus. han lå da i respirator, og det ble opplyst at den akutte sykdommen var relatert til hjernen. – alle i fc midtjylland er naturligvis dypt påvirket av situasjonen, hvor en lagkamerat og nær venn kjemper slik som kristoffer gjør nå, sier steinlein. (ntb)

  Positive nyheter om alvorlige syke Kristoffer Olsson

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:10.54)
  midtjylland-trener arne sandstø sier det er kommet gode nyheter fra sykehuset rundt den svenske landslagsspilleren kristoffer olsson. – i går (torsdag) var det positive signaler på det som har skjedd de siste dagene. legene er fornøyde. han er stabil, sier sandstø til ntb. sandstø er førstelagstrener i midtjylland, klubben til den svenske landslagsspilleren olsson. tirsdag gikk klubben ut med nyheten om at olsson hadde kollapset i sitt hjem og siden fått behandling på sykehus. han lå da i respirator. sandstø forteller om en vanskelig situasjon i klubben. – det er naturlig at det blir en litt mer lavmælt stemning og at dette preger hele atmosfæren i klubben. kristoffer er en gutt som har vært lenge i klubben og har dna-et til midtjylland. han er sånn alle i midtjylland ønsker at man skal være, sier han til ntb.


  Avlyst for Saltvik Pedersen i Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:16.22)
  torsdagens storslalåmrenn i verdenscupen paraalpint ble avlyst på grunn av dårlige forhold i wildschönau. det blir en ny sjanse lørdag. jesper saltvik pedersen ble nummer to i slalåm tirsdag og nummer tre onsdag. torsdag tillot ikke forholdene kjøring i det første av to oppsatte storslalåmrenn. verdenscupuka i østerrike avsluttes etter planen lørdag med storslalåm. også magnus valø balchen er med i wildschönau. det er ikke bare paraalpinistene som slet med gjennomføring av renn torsdag. europacuprennet i alpint for menn i sveitsiske stoos (super-g) ble også avlyst. heller ikke kvinnenes utfortrening i kvitfjell før lørdagens verdenscuprenn kunne gjennomføres. (ntb)

  Kong Harald kommer ikke til verdenscupen i Holmenkollen denne uka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:06.55)
  kong harald kommer ikke til å være til stede under verdenscupen i skiskyting i holmenkollen denne uka, opplyser holmenkollen skifestival til dagbladet. – kongehuset er alltid invitert til oss. at han ikke kommer hit, har ingenting med innleggelsen å gjøre. kongehuset kommer til å være representert ved prinsesse astrid, fru ferner, sier daglig leder stefan marx i holmenkollen skifestival til avisen. marx opplyser at de planlegger for at kongen er til stede neste helg når det arrangeres verdenscup i nordiske grener, samt raw air. dette avhenger imidlertid av kongens helsetilstand. kong harald og dronning sonja er for tiden på privat ferie på langkawi, en øygruppe i andamanhavet, rundt 30 kilometer utenfor det malaysiske fastlandet. tirsdag ettermiddag opplyste slottet at kongen var innlagt på sykehus i malaysia. kongens livlege opplyste onsdag at kongens tilstand er i bedring (ntb)

  Saltvik Pedersen treer i Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:17.03)
  jesper saltvik pedersen ble nummer tre i onsdagens slalåmrenn i verdenscupen paraalpint i wildschönau i østerrike. han greide ikke helt å følge opp tirsdagens 2.-plass samme sted. begge dager ble italienske rené silvestro vinner, onsdag ble nordmannen slått også av nederlandske jeroen kampschreur. pedersen var nummer to etter første omgang, men sjette beste tid i finaleomgangen holdt bare til 3.-plass, 1,81 sekund bak vinneren og 19 hundredeler bak toeren. magnus valø balchen kjørte ut begge dager. (ntb)

  Murray vil delta i OL før karrierestopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:16.59)
  den britiske tennisstjernen andy murray erkjenner at karrieren går mot slutten, men vil i hvert fall spille ol i paris før han legger rackerten på hylla. etter at murray tok årets andre seier i en atp 500-turnering i dubai tirsdag, uttalte han at det er «få måneder» igjen av karrieren. i et intervju med bbc onsdag, forteller ol-gullvinneren fra 2012 og 2016 om håpet om å delta i sine siste olympiske leker til sommeren. – forhåpentligvis kan jeg få muligheten til å konkurre i én til, sier murray. 36-åringen er ikke sikker på nøyaktig når karrieren er over, eller om ol blir hans siste turnering. – når tidspunktet er riktig, vil jeg sannsynligvis si noe før jeg spiller min siste kamp eller turnering, sier skotten. tennisturnering under ol i paris spilles fra 27. juli til 4. august.


  Midtjylland stenger trening – vil ha ro rundt spillerne etter dramatisk sykdomsbeskjed

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:09.38)
  den danske fotballklubben midtjylland gir verken publikum eller medier tilgang til onsdagens trening. årsaken er situasjonen rundt kristoffer olsson, som ligger i respirator. midtjylland skriver på x at alle i klubben er sterkt preget av situasjonen med den svenske landslagsspilleren. han mistet bevisstheten hjemme hos seg selv 20. februar. – alle i fc midtjylland er preget av kristoffers situasjon, derfor er dagens trening stengt for media og tilskuere, heter det i en uttalelse. olsson er rammet av en akutt sykdom relatert til hjernen. sykdommen skyldes ikke selvskading eller ytre faktorer, opplyste klubben hans tirsdag. et team av medisinske eksperter jobber på høygir for å stille en diagnose, slik at riktig behandling kan settes i gang. svensken har vært omringet av sin nærmeste familie siden sykehusinnleggelsen, og deler av superligaklubbens stab har også besøkt fotballspilleren. midtjylland har vært tydelige på at de ikke har flere kommentarer i sakens anledning, men at den vil melde ut eventuell ny informasjon i saken. (ntb)

  Krüger fikk eget navneskilt i Nordmarka – håper å rekke Kollen-femmila

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:08.31)
  simen hegstad krüger (30) satser på å bli kvitt forkjølelsen og være klar til verdenscuphelgen i holmenkollen. tirsdag fikk han en skiløype oppkalt etter seg. åpningen ble gjort foran rundt 100 frammøtte gjester fra lyn-miljøet på ullevålseter i oslo. krüger har selv omtalt løypa fra skjærsjøen til fortjern som en favoritt. – det er bedre med et navneskilt i nordmarka enn en statue. det er stas å få en løype oppkalt etter seg. jeg er sikker på at jeg ikke hadde vært den skiløperen jeg er i dag om det ikke hadde vært for disse flotte skiløypene i nordmarka, sier krüger i en uttalelse ntb har fått fra norges skiforbund. landslagsløperen møtte opp til hyllesten småforkjølet. han ble syk etter verdenscuprennene i nord-amerika og måtte stå over nm på beitostølen. helgens konkurranser i finske lahti går uten krüger. – formen er bra, men jeg er ikke konkurranseklar før om en stund. målet er å rekke femmila i holmenkollen søndag 10. mars. den vil jeg ha med meg. krügers ene verdenscupseier hittil i vinter kom på 15-kilometeren i canadiske canmore tidligere i måneden.(ntb)
  Pochettino om Chelsea-framtiden: – Ikke i mine hender

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.42)
  mauricio pochettino legger sin skjebne som chelsea-manager i klubbeierens hender etter en svak sesong hittil. pochettino og chelsea hadde et håp om å få skuta på rett kjøl søndag, men ligacupfinalen mot liverpool endte med nederlag. chelsea er nummer elleve i premier league når det gjenstår 13 kamper av sesongen. det er en svært beskjeden plassering for en klubb som har brukt milliarder av kroner på spillere de siste årene. på pressekonferansen foran onsdagens fa-cupkamp mot leeds fikk pochettino spørsmål om hvor mye tid han trodde han kom til å få for å snu trenden. – det er ikke i mine hender. jeg har et veldig godt forhold til eierne og sportsdirektøren. det er opp til dem om de vil stole på prosjektet, sa argentineren. videre sa han at han snakket med eierne etter finaletapet. – vi delte vårt syn på kampen og sjansen vi hadde til å vinne trofeet. vi spilte veldig bra i 90 minutter. tirsdag ble det kjent at angriperen christopher nkunku er ute av spill i tre til fire uker. (ntb)
  Stavanger Oilers tok seieren i målfattig oppgjør – sju strake tap for Lørenskog

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:21.25)
  stavanger oilers la press på vålerenga med en knepen 2-1-seier borte mot lørenskog i eliteserien i ishockey tirsdag. oilers lå sju poeng bak vålerenga på andreplass før oppgjøret. kampens første mål kom ikke før halvveis i andre periode da martin gran scoret for gjestene. sju minutter senere utnyttet hjemmelaget et overtallsspill og utlignet ved christian blomqvist. i tredje periode tok oilers igjen ledelsen ved dan kissel, og vant. dermed reduserte oilers luken opp til vålerenga fra sju til fire poeng. det gjenstår fire kamper av grunnserien i ehl.
  Brann med full kontroll mot Vålerenga i Spania

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:18.01)
  brann hadde få problemer mot vålerenga i en treningskamp i marbella tirsdag. eirik hornelands lag vant overbevisende 3-0 mot de kongeblå. brann og vålerenga avsluttet sine respektive treningsleirer på den spanske solkysten med en treningskamp tirsdag. joachim soltvedt scoret to mål og magnus warming scoret ett mål for rødtrøyene.

  Simen Hegstad Krüger står over rennhelgen i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:17.26)
  det opplyser norges skiforbund i en uttalelse tirsdag. – simen ble forkjølet i etterkant av forrige world cup og er fortsatt ikke klar for konkurranse, sier landslagslege ove feragen. martin kirkeberg mørk (drammens ballklubb og equinor rekruttlandslag) kommer inn i troppen.

  Nytt poengtrekk for Reading

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:17.13)
  den engelske fotballklubben reading ble tirsdag sanksjonert med to poengs trekk for å ha vært for sen med skattebetalinger over lengre tid. reading, som spiller på nivå tre i engelsk fotball, har tidligere i sesongen blitt trukket fire poeng for ikke å ha nok midler til å dekke lønnskostnadene. tirsdag opplyser klubben på x at ytterligere to poeng forsvinner. poengtrekket til gjøre at reading bare har tre poeng til nedrykksstreken i league one. den engelske fotballigaen (efl) har uttalt at klubbeier dai yongge ikke har vist nok vilje til å få økonomien i klubben på rett kjøl. de har også oppmuntret kineseren til å selge klubben, noe han ifølge tirsdagens melding fra klubben skal være i gang med. i tillegg til poengtrekket har dai fått en bot på om lag 133.000 kroner. den regningen må betales innen 21 dager for ikke å risikere ytterligere straff. (ntb)

  Brighton-stjerne trolig ute resten av sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:17.00)
  brightons japanske midtbaneprofil kaoru mitoma kan miste resten av sesongen grunnet en ryggskade. det fortalte brighton-manager roberto de zerbi under tirsdagens pressekonferanse. mitoma mistet helgens kamp mot everton. 26-åringen var en nøkkelspiller for brighton som tok en sterk sjetteplass i fjorårets premier league. laget har så langt gjenskapt de gode resultatene fra i fjor og ligger på sjuendeplass i ligaen.

  Mitoma ute resten av sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:16.23)
  kaoru mitoma mistet helgens kamp mot everton grunnet ryggproblemer, og kan nå miste resten av sesongen, sier brighton sin manager roberto de zerbi på tirsdagens pressekonferanse. – ryggskaden hans er ganske alvorlig, han er hvert fall ute i to til tre måneder, sier de zerbi. brighton ligger for øyeblikket på syvendeplass i premier league, og er i 16-delsfinalen i europa league, hvor de møter roma neste måned. de zerbi bekreftet også at evan ferguson vil gå glipp av kampen mot wolverhampton i fa-cupen onsdag kveld.  Stiftelse støtter Vipers med fem millioner til talentsatsing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:14.38)
  håndballklubben vipers kristiansand, som nylig ble reddet fra konkurs, får fem millioner kroner av stiftelsen cultiva for å drive talentarbeid. det opplyser stiftelsen i en pressemelding tirsdag. der vises det til at vipers gjennom sine resultater de siste årene har bygget erfaring og kompetanse innenfor internasjonal topphåndball. sørlandsklubben har blant annet vunnet champions league tre ganger på rad. «ingen andre norske lag har gjort noe lignende. vipers regnes nå som et av de beste lagene i europa. vipers kristiansand er derfor en viktig og spennende klubb for internasjonale og nasjonale talenter», skriver stiftelsen. daglig leder i vipers, benedicte løyland, er glad for støtten. – dette betyr urolig mye for oss som klubb og vårt prosjekt. det gjør at vi kan fortsette å være en arena for utvikling av morgendagens håndballstjerner samtidig som kristiansand blir en enda tydeligere aktør i håndballverdenen. vi ønsker å være med på at forme håndball- og idretts-norge nå og i fremtiden, sier hun. søndag vant klubben nm-finalen mot storhamar. (ntb)


  Landslagsstjerner forlenget med Kolstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:13.22)
  gøran johannessen og magnus gullerud blir værende i håndballklubben kolstad. de er enige med trønderne om nye kontrakter. nyheten ble sluppet da søndagens nm-gull ble feiret med kake i kolstad arena tirsdag, skriver adresseavisen. – vi er enig med gøran johannessen og magnus gullerud. vi er kjempeglad. vi har signert nye avtaler med spillerne videre, sa kolstad-leder jostein sivertsen ifølge avisen. johannessen har signert med kolstad til sommeren til 2027, mens gullerud blir fram til sommeren 2028. søndag tok kolstad nm-gull etter å ha slått elverum 27-23 i finalen. fra før er det kjent at magnus abelvik rød ikke forlenger med kolstad. han skal fra sommeren av spille for ungarske szeged. sander sagosen har skrevet under på en ny avtale fram til 2027. (ntb)


  Kitolano klar for Lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:10.43)
  eric kitolano forlater molde til fordel for eliteseriekollega lillestrøm. kitolano har signert en treårsavtale med kanarifuglene. det bekrefter klubben på sin nettside tirsdag. – jeg tror det blir fint. en bra utfordring for min del. jeg håper det jeg kan tilby passer bra med hva klubben ønsker, sier kitolano til klubben. han er på plass på treningsleiren til lillestrøm i marbella, og hadde sin første trening med klubben tirsdag morgen. kitolano spilte for tromsø i 2020–sesongen da klubben rykket opp, og han fikk totalt 57 kamper for klubben i eliteserien. i 2023 signerte han for molde og står nå med totalt 80 kamper på øverste nivå i norge.

  Knotten syk - står over verdenscuprenn i Holmenkollen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:10.03)
  karoline knotten har fremdeles ikke kommet til hektene etter vm. skiskytteren har kjent på sykdomssymptomer siden fellesstarten på vms avslutningsdag, og står over torsdagens normaldistanse i verdenscupen i holmenkollen, opplyser norges skiskytterforbund. knotten fikk omgangssyke under mesterskapet i nove mesto, og stod over både jaktstarten og normaldistansen, før hun gikk første etappe på stafetten. på vms siste dag ble hun nummer 19 på fellesstarten. heller ikke juni arnekleiv deltar på tirsdagens pressetreff før verdenscupen på hjemmebane. hun gikk showrenn i stockholm i går og rekker ikke frem til oslo i tide.


  Mexicos fotballdamer sjokkerte USA – andre seier i historien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:08.30)
  bare én gang tidligere hadde mexicos fotballdamer slått den mangedobbelte verdensmesteren usa før 2-0-seieren natt til tirsdag. 40 ganger er det endt med tap og én gang med uavgjort siden det første møtet mellom lagene i 1991. den eneste seieren kom for 14 år siden i 2010 – før nattens kamp i gold cup, mesterskapet for nord- og mellom-amerika. lizbeth ovalle ga mexico ledelsen 1-0 etter 28 spilte minutter i carson i california. det var usas første baklengsmål på 33 kamper mot et lag som tilhører lagene i concacaf-forbundene. målet kom etter forsvarstabbe av usas veteran becky sauerbrunn. på overtid i 2. omgang fastsatte innbytteren mayra pelayo-bernal sluttresultatet til 2-0. resultatet gjorde at mexico vant gruppen, men også usa slår følge til kvartfinalen i gold cup fra den samme gruppen. 12 nasjoner fordelt på tre grupper deltar i turneringen. (ntb)  Doubletap for Casper Ruud i Acapulco - Eubanks venter i singel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:07.19)
  casper ruud og amerikaneren william blumberg røk på et klart tap i 1. runde av atp-turneringen i double i acapulco natt til tirsdag. nordmannen og blumberg er allerede ute av turneringen etter 3-6, 2-6 for mexicaneren santiago gonzalez og briten neal skupski. ruud og blomberg tok seg sist helg til semifinalen i doubleturneringen i los cabos i mexico. der tapte de for jordan thompson og max purcell, som senere også vant finalen. enda viktigere for casper ruud i acapulco er nok den individuelle i atp 500-turneringen i den mexicanske feriebyen. casper ruud møter amerikaneren chris eubanks i 1. runde natt til onsdag. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »