Hovedsiden

Liten annonse
  Ohi avsluttet sesongen med scoring mot AGF – Brøndby rotet bort seieren i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:19.28)
  ohi omoijuanfo scoret sitt 13. mål for brøndby da de spilte 3-3 borte mot agf i sesongens siste seriekamp i den danske superligaen. nordmannen sendte brøndby i ledelsen etter elleve minutte. det ble en målrik kamp som til slutt endte uavgjort 3-3, da det raknet for brøndby på slutten. agf sikret med det bronsen i den danske toppdivisjonen, mens brøndby avsluttet endte på 5.-plass i mestersluttspillet i danmark. fc københavn sikret tittelen allerede i forrige serierunde.


  Allardyce fortsetter ikke i Leeds

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:10.32)
  trenerveteranen sam allardyce får ikke forlenget sin tid i leeds etter nedrykket fra premier league. han fikk fire kamper som sjef for de hvitkledde. allardyce ble hentet inn for spanjolen javi gracia tidlig i mai og fikk jobben med å redde plassen i toppdivisjonen. det greide han ikke, og leeds må ta turen ned til mesterskapsserien etter tre sesonger i det beste selskap i engelsk fotball. på sine nettsider opplyser leeds at allardyce ikke blir med videre neste sesong. – vi ønsker å takke sam for at han var modig nok til å steppe inn og gjøre alt han kunne for å redde oss. dessverre gikk det ikke slik, sier leeds-direktør angus kinnear. klubben opplyser videre at de håper å ha ny hovedtrener på plass i løpet av få uker. (ntb)

  Bundesliga kåret Bellingham til årets spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:12.22)
  borussia dortmunds midtbanespiller jude bellingham (19) er kåret til årets spiller i den tyske toppdivisjonen. det skriver bundesliga på egne nettsider mandag. 19-åringen scoret åtte mål og hadde fire målgivende pasninger for dortmund på 31 seriekamper denne sesongen. bellingham har spilt i den tyske storklubben siden 2019. da kom den engelske unggutten fra championship-klubben birmingham. i en dramatisk ligaavslutning rotet dortmund bort bundesliga-tittelen. de gulkledde klarte bare 2-2 hjemme mot mainz, og en sen matchvinnerscoring fra bayern münchen i 2-1-kampen mot köln gjorde at erkerivalen snek seg forbi og tok sitt ellevte strake seriegull. bellingham spilte ikke sesongens siste kamp på grunn av problemer med kneet.


  Strand Larsen-miss og Sørloth mot Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:21.44)
  jørgen strand larsen spilte fra start for celta og misset en kjempesjanse til å gi sitt lag seieren i 1-1-kampen mot girona i spansk la liga. i det 79. minutt ble nordmannen spilt gjennom av carles pérez med en pasning fra egen halvdel. etter en utsøkt førsteberøring var han øye til øye med keeper paulo gazzaniga, som gjorde seg stor og reddet med beinet. da larsen rett etter ble byttet ut, sparket han frustrert i lufta. celta ville med seier langt på vei trygget plassen i toppdivisjonen. nå lever laget fortsatt farlig. valladolid på feil side av streken er fem poeng bak og har tre kamper igjen. sørloth mot mesterligaen alexander sørloth spilte den siste halvtimen da real sociedad langt på vei sikret mesterligaplass med 1-0-seier over almería. real sociedad er åtte poeng foran femteplasserte villarreal, som har tre kamper igjen. (ntb)  Blakstad skjøt Häcken til serieledelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:21.00)
  manchester city-utleide julie blakstad scoret häckens andre mål i 3-0-seieren over linköping fredag. laget topper den svenske toppdivisjonen i fotball. drøyt ti minutter etter hvilen kom blakstad seg løs i feltet og prikket inn et lavt innlegg i mål. det var hennes første scoring for den svenske klubben. noen minutter senere økte häcken til 3-0. det ble også sluttresultatet. häcken ligger øverst i damallsvenskan med 22 poeng etter ni runder. piteå kan imidlertid overta tabelltoppen med seier i sin kamp søndag. blakstad er på et låneopphold i sverige fram til vm-sluttspillet i sommer. det mesterskapet er norge en del av. (ntb)

  Liverpool tok sin sjuende strake seier – Leicester i kjempetrøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:22.55)
  liverpool slo leicester 3-0 borte og la press på lagene foran i kampen om topp fire i premier league. leicester har to kamper på seg til å redde plassen. 22 år gamle curtis jones ble tomålsscorer i seieren som sikret tre viktige poeng for liverpool. trent alexander-arnold scoret et praktmål, mens mohamed salah bidro med målgivende pasning på alle scoringene som forminsket nedrykkstruede leicesters sjanser til å holde seg i toppdivisjonen. med seieren har femteplasserte liverpool bare ett poeng opp til manchester united og newcastle, men begge de to sistnevnte har én kamp til gode. leicester ligger på nest sisteplass med to kamper igjen. det skiller to poeng opp til everton på trygg plass. de har vunnet bare én av sine 14 siste ligakamper.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »