Hovedsiden

Liten annonse
  egersund selger toppscorer andreas helmersen til bodø/glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:10.01)
  Bodø/Glimt har kommet til enighet med opprykksjagende Egersund om en overgang for angrepsspiller Andreas Helmersen. 26-åringen står med 13 mål i 1. divisjon. Glimt opplyser om overgangen i egne mediekanaler. Ifølge Nettavisen og Stavanger Aftenblad må gultrøyene betale en totalpakke på opp mot fem millioner kroner for Helmersens tjenester. Det er klar salgsrekord for Egersund. – Det føles helt fantastisk, det er fryktelig godt og egentlig litt surrealistisk. Det er et par hakk opp fra hva jeg er vant til, så det ser veldig bra ut, sier Helmersen til Bodø/Glimts nettsider. Helmersen debuterte i Eliteserien for Rosenborg tilbake i 2017, og etter flere låneopphold gikk ferden videre til Raufoss på en gratisovergang i 2021. For et halvt år siden ble han hentet til Egersund, og 26-åringen har vært en umiddelbar suksess. (NTB)

  Grøndahl og Blonz herjet da Norge slo Spania: – En god dag på jobben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:22.33)
  alexander blonz herjet i første omgang, mens tobias grøndahl ble norsk toppscorer da spania ble slått 35-29 i tirsdagens ol-oppkjøringskamp i håndball. lagene er i hver sin gruppe i ol-turneringen. tirsdag imponerte de norske klart mest da lagene målte krefter halvannen uke før avkast i frankrike. blonz scoret sju mål på åtte avslutninger før han hvilte mye av den andre omgangen. da benyttet grøndahl anledningen til å bli toppscorer. han endte med ni mål på ti avslutninger. han hadde også åtte assist og ble kåret til norges beste. – dette var en god dag på jobben. særlig når vi vet at vi historisk sett har slitt mot spania. vi spilte en fantastisk kamp. det var kontrollert, men også med litt ekstra trøkk og tempo, sa grøndahl til tv 2. (ntb)

  Mørk briljerte: Norge slo Danmark i OL-test

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:19.48)
  nora mørk førte an med åtte scoringer da norges håndballkvinner slo danmark 26-24 i siste hjemmekamp før ol. 12 dager før lagene møtes i ol var det en jevn dyst i gjøvik fjellhall. danmark ledet det meste av første omgang, men norge scoret omgangens tre siste mål og gikk til pause med 13-12-ledelse. tidlig i den andre omgangen hadde norge flere ganger to måls ledelse, slik danmark hadde hatt før pause, men greide ikke å rykke ytterligere fra. 13 minutter ut i omgangen gikk danskene opp i 19-20 og fikk sin første ledelse siden 11-12, men stine bredal oftedal og kari brattset dale vendte raskt til norsk ledelse igjen. danskene kom ikke ajour igjen. camilla herrem kontret inn 24-22 etter å ha stjålet ballen i et dansk angrep, og derfra så ikke norge seg tilbake. en ny kontring avsluttet av dale ga 25-22 og kampens første tremålsledelse. mørk (8) og dale (6) var klare toppscorere på det norske laget. åtte andre spillere tegnet seg også i målprotokollen med ett eller to mål. norge og danmark møtes en gang til før avreise til paris. det blir på dansk parkett i hillerød torsdag. (ntb)

  Giroud gir seg på landslaget – avslutter som tidenes mestscorende for Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:21.02)
  veteranspissen olivier giroud (37) setter punktum for frankrike-karrieren etter 57 mål på 137 a-lagskamper. det skriver han i et innlegg på instagram. – det lenge fryktede øyeblikket har kommet: øyeblikket for å si farvel til det franske landslaget, skriver han og fortsetter: – vi har blitt en uatskillelig gjeng med kamerater under en mann: treneren, didier deschamps, som jeg takker for tilliten. til tross for våre oppturer og nedturer, har han gjort det mulig for meg å bli «les bleus`» toppscorer gjennom tidene. i løpet av landslagskarrieren vant giroud vm i 2018, før han også var med på å tape vm-finalen mot argentina fire år senere. han tok også thierry henrys scoringsrekord på 51 i vm-sluttspillet i qatar. giroud debuterte for frankrike i 2011 og scoret sitt første mål i sin tredje landskamp i en 2-1-seier mot tyskland. det siste av de 57 målene kom i mars 2024 da han ble matchvinner i en treningskamp mot chile. den tidligere arsenal-, chelsea- og milan-spissen vil slutte seg til mls-klubben los angeles fc neste sesong. (ntb)  Thomas Müller ferdig som tysk landslagsspiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:10.35)
  thomas müller (34) har spilt sin sist kamp for tysklands landslag. veteranens beskjed kom etter em-sluttspillet på hjemmebane. der røk tyskland ut i kvartfinalen mot spania. etter kampen hintet müller om landslagsexit, og nå har han gjort alvor av det. mandag meddelte han om sin avgjørelse i sosiale medier. bayern münchen-spilleren stoppet på 131 landskamper og 45 mål. han er nummer tre på listen over spillerne med flest kamper for tyskland. lothar matthäus har rekorden på 150, mens miroslav klose stoppet på 137. müller vant verdensmesterskapet med tyskland i 2014. i 2010 ble han vms toppscorer med fem mål. müller har tidligere hatt en langvarig pause fra landslagsspill. han spilte ingen kamper mellom november 2018 og februar 2021, noe som var en konsekvens av at daværende tyskland-trener joachim löw skulle fornye landslaget etter et svakt vm i 2018. 34-åringen spilte bare 56 minutter fordelt på to kamper under årets em. han kom inn fra benken mot spania. müller har spilt i bayern hele sin profesjonelle karriere. kontrakten med klubben strekker seg til neste sommer. (ntb)

  Manchester City signerte nederlandsk spissprofil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:10.36)
  vivianne miedema har undertegnet en treårsavtale med manchester city i den engelske toppdivisjonen i fotball. miedemas kontrakt med arsenal gikk ut etter sist sesong etter noen år med fæle skadeproblemer. i alt har det blitt 17 kamper i ligaen siden starten av 2022/23-sesongen. i city håper hun å få karrieren tilbake på rett spor. – jeg har ikke spilt så mye som ønsket de siste to årene, men jeg håper at mine beste år fortsatt er foran meg, sier hun. 27-åringen er tidenes toppscorer i superligaen med sine 78 mål. hun er også den spiller med flest målinvolveringer. der teller hun 112. – grunnene til at jeg valgte city er at de har de samme ambisjonene som meg. de ønsker å vinne titler. jeg har alltid ønsket å spille med de beste spillerne, og jeg tror city har det, sier miedema. city kjempet om ligatittelen helt til siste slutt forrige sesong. der endte de lyseblå opp som nummer to på dårligere målforskjell enn mesterlaget chelsea. (ntb)

  Håndballjentene åpnet OL-oppkjøringen med klar seier over Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juli 2024 KL:21.02)
  henny reistad sto fram da norge slo frankrike 34-22 i første testkamp inn mot ol i paris. dermed fikk det norske laget revansj etter at frankrike vant vm-finalen før jul i fjor. norge tok kontroll på kampen og ledet 15-11 til pause i hallen i pau. katrine lunde leverte godt i norges mål. norge fortsatte å kjøre over hjemmelaget og ledet med elleve mål ti minutter ut i 2. omgang, skriver ntb. reistad ble toppscorer med sine åtte mål i seieren. kristine breistøl scoret seks ganger. nora mørk var ikke med i torsdagens kamp. hun ble spart med tanke på belastning.


  Ny målfest for juniorkvinnene i håndball-VM – klar for hovedrunden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:19.42)
  norges kvinnelige håndballtalenter lagde målfest også mot japan i junior-vm i nord-makedonia. laget er allerede videre til hovedrunden. etter 35-18 over taiwan onsdag ble det 35-24 over japan torsdag. fredagens kamp mot danmark avgjør bare hvem som tar med seg poeng videre til hovedrunden. kampen mot japan ble aldri spennende. norge ledet 20-12 ved pause og kunne nøye seg med å øke ledelsen med tre mål i den andre omgangen. selin kamburce fra aker ble norsk toppscorer med sju mål, mens klubbvenninnen stella kruse og fjellhammer-spiller emma egge edner scoret fire ganger hver. ti norske spillere tegnet seg på scoringslista. danmark har slått de to asiatiske lagene i gruppa med hele 40 måls margin til sammen, mens norge har 28 plussmål etter sine to første kamper. i hovedrunden venter motstand fra ungarn og sør-korea. de har også vunnet sine to første kamper. de to beste i hver hovedrundegruppe tar seg til kvartfinale. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »