Hovedsiden

Liten annonse
  Bratt resultatfall for Elkem

  Kilde: E24 | Publisert: Idag. - (torsdag 18. april 2024 KL:07.01)
  en utfordrende markedssituasjon fortsetter å tynge industriselskapets regnskaper. – usikkerheten er fortsatt betydelig, uttaler toppsjefen.


  Røste ferdig i FIS-styret etter årets kongress

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:21.19)
  erik røste er ferdig som styremedlem i det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) når perioden løper ut i juni. det bekrefter han i en tekstmelding til dagbladet. til samme avis opplyser generalsekretær arne baumann i norges skiforbund at røste ikke lenger er deres kandidat når styreplasser skal velges på fis-kongressen. – ja, det kan jeg bekrefte, skriver baumann. røste ble stemt inn i fis` øverste organ i 2018. norges daværende skipresident tok over etter sverre seeberg, som hadde sittet i styret som norsk representant i 14 år. i 2022 gikk røste av etter ti år som toppsjef i nsf. han ble erstattet av tove moe dyrhaug. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »