Hovedsiden

Liten annonse

  UEFA åpner sak mot Mourinho

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:15.48)
  uefa opplyser at de åpner sak mot roma-trener josé mourinho for fornærmende og hetsende språk mot dommeren etter europaligafinalen mot sevilla onsdag kveld, melder blant annet sky sports. mourinho hisset seg kraftig opp flere ganger underveis i kampen, og fortsatte etter kamp. da ble han filmet mens han skjelte ut dommer anthony taylor i en garasje. – det er en jævla skam, mann, gjentok mourinho to ganger på engelsk. dagen etter finalen ble taylor filmet da supportere trakasserte ham og familien hans på flyplassen på vei hjem. premier league og den britiske dommerforeningen gikk torsdag ut med støtte til toppdommeren. det europeiske fotballforbundet har listet opp ti punkter de skal se nærmere på etter finalen i budapest, der sevilla vant etter straffesparkkonkurranse. begge lag skal granskes, og kan også straffes for supporterbråk.

  Hamburg knust av Stuttgart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:22.59)
  hamburgs mareritt i 2. bundesliga ser ut til å fortsette. fire dager etter at direkte opprykk røk på overtid ble laget slått 3-0 av stuttgart i kvalifiseringen. returkampen på hjemmebane gjenstår kommende mandag, men et lite mirakel må til for at hsv skal vende torsdagens ydmykelse. konstantinos mavropanos ga stuttgart ledelsen før det var spilt et minutt. på et hjørnespark fikk han gå opp helt alene og nikke i mål. stuttgart-spiss sehrou guirassy misbrukte et straffespark vel midtveis i første omgang. daniel fernandes kastet seg riktig vei og reddet, men tidlig i 2. omgang økte josha vagnoman og guirassy ledelsen hver sin gang med tre minutters mellomrom. (ntb)  Idrettsstyret snur etter feide med Antidoping Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:17.30)
  styret i norges idrettsforbund drar i bremsen og ber likevel ikke tinget stemme over å gi antidoping norge ansvaret for doms- og appellorganet i dopingsaker. i stedet besluttet idrettsstyret på sitt styremøte i bergen torsdag å fremme et endringsforslag der det bes om tingets tilslutning til at styret fortsatt skal arbeide for etablering av en nasjonal antidopinglov, med etablering av en domsfunksjon i dopingsaker uavhengig av idretten og antidoping norge. kulturdepartementet har overfor nif varslet at et høringsutkast til en slik lov kan foreligge allerede våren 2024. helomvendingen skjer få dager etter at antidoping norges styreleder rune andersen gikk hardt ut mot forslaget i et vg-intervju. han ga det merkelapper som «radikalt» og «alvorlig for norsk idrett». (ntb)

  Carlsen-parti ferdig etter 12 minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:17.23)
  magnus carlsen spilte remis mot hikaru nakamura i 3. runde i norway chess torsdag. langsjakkpartiet varte i bare 12 minutter. spillerne får ett poeng hver. de skal møtes i armageddon om et ekstra halvpoeng. partiet artet seg mer som et lynsjakkparti. etter 31 trekk var det over. (ntb)

  VG: Bekrefter forhold med Ødegaard

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:17.17)
  den tidligere proffdanseren helene spilling bekrefter overfor vg at hun og arsenal-spiller martin ødegaard er et par. ødegaard selv har delt flere bilder av de to sammen på instagram torsdag. romanseryktene har florert i flere måneder etter at de ble avbildet sammen under london football awards i mars. martin ødegaard er en av norges mest profilerte fotballspillere, og er kaptein på det norske landslaget og klubblaget arsenal. drammenseren var en stor bidragsyter i laget som ble nummer to i premier league denne sesongen. spilling er på sin side en merittert danser, som tidligere i år var aktuell i nrk-serien «mesternes mester».

  Norges Skiforbund støtter Al-Samarai

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:14.22)
  norges skiforbund støtter zaineb al-samarai som ny president i norges idrettsforbund. det bekrefter forbundet i en pressemelding torsdag. – styret i norges skiforbund stiller seg bak valgkomiteens flertallsinnstilling på zaineb al-samarai som ny president i norges idrettsforbund, heter det i pressemeldingen. de skriver videre at skistyret hadde et digitalt møte med al-samarai og berit kjøll, de to kandidatene, og at skiforbundet etter «en helhetsvurdering» landet de på å støtte al-samarai. en nrk-kartlegging publisert 25. mai viste at det ligger an til et brakvalg for al-samarai. presidentkampen avgjøres på idrettstinget i bergen den kommende helgen.

  PSG-treneren bekrefter: Messi forlater PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:13.35)
  psg-trener christophe galtier bekrefter torsdag ettermiddag at lionel messi forlater psg når sesongen er over. det er en bekreftelse på det som har vært en dårlig bevart hemmelighet. det har allerede i flere uker blitt rapportert fra flere holdt at messi forlater den franske hovedstaden etter sesongen. – jeg har hatt privilegiet av å trene den beste spilleren i fotballens historie. men kampen mot clermont på parc des princes blir hans siste, sier galtier. messi forlater klubben gratis ettersom kontrakten hans utløper 30. juni. nøyaktig hvor messi ender opp er foreløpig ikke kjent. en overgang til david beckham-eide inter miami har blitt nevnt og det samme har en retur til barcelona, men det er angivelig en overgang til saudiarabiske a-hiilal som er mest aktuelt. messi har fra før bånd til landet ettersom han er ambassadør for reiselivet i saudi-arabia. bare én serierunde gjenstår for psg, og kampen mot clermont spilles på lørdag. de har allerede sikret seriegullet i ligue 1 og messi har vært en viktig brikke, til tross for all kritikken han har fått. argentineren, som også vant vm i qatar i fjor, står med 21 mål og 20 målgivende pasninger for psg denne sesongen.

  Mol og Sørum åpnet med seier i Tsjekkia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:12.15)
  sandvolleyballduoen anders mol og christian sørum fikk en perfekt start på verdenstourturneringen i ostrava med seier over brasilianske pedro solberg/guto. det norske stjerneparet vant i strake sett med settsifrene 21-18, 21-14. senere torsdag venter andre kamp i de innledende rundene i tsjekkia. da står youssef krou/arnaud gauthier-rat fra frankrike på motsatt side. (ntb)

  Straus henter stjerneduo til Bayern

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:11.29)
  de tidligere chelsea-spillerne pernille harder og magdalena eriksson har begge sluttet seg til alexander straus` bayern münchen-lag. harder og eriksson har spilt i chelsea i flere år, men bytter beite til tysk fotball, opplyser bayern på sine nettsider torsdag. duoen er kjærester og har tidligere uttalt at de ønsker å spille i samme klubb. danske harder og svenske eriksson har skrevet under på hver sin treårskontrakt med laget som ledes av norske alexander straus. han tok nylig klubben til seriemesterskapet.
  Hovland kritiserer baneendringer: – Til tider idiotisk urettferdig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:08.35)
  viktor hovland liker ikke endringene golflegenden jack nicklaus har gjort på sin bane foran memorial tournament på pga-touren denne uken. hull 16 og 17 har blitt gjort mye vanskeligere foran årets utgave av turneringen, som har fått flere spillere til å reagere. banen i columbus er det legenden nicklaus som står bak. – jeg har aldri vært fan av den banen her. jeg tror jack bare har lyst til at vi skal se ut som idioter til tider. jeg tror rett og slett det er bakgrunnen. det er en utrolig eiendom, men mange av hullene er ikke gode golfhull, sier hovland til discovery foran turneringsstart torsdag. han er spesielt misfornøyd med at man kan bli straffet for gode slag. det synes ikke verdens sjuende beste golfer noe om. – til tider blir det litt idiotisk urettferdig. det er likt for alle sammen, men det er litt for små marginer til at man kan slå et perfekt slag og plutselig ende opp med dobbeltbogey. slikt er jeg ikke fan av. tittelforsvarer billy horschel er enig. – jeg skjønner ikke hvorfor de har gjort det, sier horschel til discovery. hovland slår ut klokken 13.53 sammen med verdensener scottie scheffler og emiliano grillo. (ntb)
  Rune til tredje runde på walkover

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:06.05)
  holger rune er klar for 3. runde i roland-garros. dansken skulle i likhet med casper ruud spille 2.-rundekamp torsdag, men motstanderen har meldt avbud. det ble klart sent onsdag kveld, da runes franske motstander gaël monfils på kort varsel innkalte til pressekonferanse og meddelte at han har en håndleddsskade som gjør det umulig å spille videre. monfils tok seg til 2. runde med en dramatisk femsettsseier over argentinske sebastian baez. 36-åringen vendte 0-4 til 7-5 i femte og avgjørende sett selv om han slet med krampe i begge bein. nå stoppes han i stedet av skade. kampen skulle vært spilt på hovedarenaen philippe-chatrier torsdag kveld, men i stedet får rune fri fram til lørdag. da møter han enten argentinske genaro alberto olivieri eller italienske andrea vavassori. de er begge langt nede på rankingen og måtte spille kvalifisering i paris. casper ruud møter rune i kvartfinale dersom begge spillerne tar seg så langt i turneringen. ruud spiller mot italienske giulio zeppieri torsdag i første kamp på philippe-chatrier-banen, der rune egentlig skulle spille kveldskamp. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »