Hovedsiden

Liten annonse
  Landslagssamlinger i ishockey reddet – spleiselag innbrakte millionbeløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:12.41)
  pengehjelp fra både sponsorer og oilers-toppen tore christiansen bidrar til at deler av landslagsaktiviteten til norges ishockeyforbund fram til nyttår berges. det opplyser hockeypresident tage pettersen til ntb. tidligere i høst ble det kjent at forbundet måtte sette all landslagsaktivitet, med unntak av på u20-laget for menn, på pause ut året. årsaken er store økonomiske vanskeligheter som følge av utfordringer med å innhente kommersielle midler. nå ser plutselig situasjonen atskillig lysere ut. – siden vi måtte gi den kjedelige beskjeden om at vi skulle pause alt, har vi hatt en ambisjon om å få med støttespillere for å kunne gjennomføre i hvert fall én samling for samtlige landslag i løpet av de internasjonale vinduene i november og desember, sier hockeypresident tage pettersen til ntb. han bekrefter videre at en løsning for dette var klar torsdag. tv 2 har også omtalt saken.


  Ukraina i brev til Uefa-medlemmer : – Det betyr støtte til russisk terror

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:08.08)
  det ukrainske fotballforbundet ber i et brev til alle uefas medlemsland om ikke å stille til kamp mot russiske ungdomslag. uefas beslutning tidligere i uken om å tillate russland å stille med u17-landslag i mesterskap fra neste år har vakt sterke reaksjoner. flere land – deriblant norge, danmark, sverige og england – har gjort det klart at det ikke er aktuelt å la sine ungdommer spille mot russiske lag mens krigen i ukraina pågår. uefas styrevedtak kom overraskende på mange av medlemslandene, og ifølge bbc skal det heller ikke ha vært enstemmighet på tirsdagens møte. i sitt brev til de 54 andre nasjonale forbundene skriver det ukrainske forbundet at en reintegrering av russiske lag på ungdomsnivå vil bety «støtte til den russiske terroriststaten og til alle de forbrytelser den har begått i ukraina». norges fotballforbund (nff) gjorde det torsdag klart at det ikke er aktuelt å endre sin politikk overfor russland, selv om det dreier seg om ungdommer. – vi står fast ved vår holdning om at norske lag ikke skal spille mot russiske lag så lenge krigen pågår, sa fotballpresident lise klaveness. uefa-president aleksander ceferin har begrunnet vedtaket nettopp med at barn og ungdommer ikke skal lastes for russlands aggresjon i ukraina. – ved å utestenge barn fra våre turneringer vil vi ikke bare unnlate å sikre deres grunnleggende rett til en helhetlig utvikling, men direkte utsette dem for diskriminering, uttalte uefa-president aleksander ceferin onsdag.
  Valijeva-høringen utsatt til november

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:20.07)
  cas-høringen i dopingsaken til kunstløper kamila valijeva ble torsdag satt på pause. den gjenopptas 9. november. det opplyser idrettens voldgiftsrett (cas) i en melding på sitt nettsted. etter at partene hadde lagt fram sine saker i løpet av tre dager, ba voldgiftspanelet om ytterligere dokumentasjon. partene vil få tid til å fremskaffe dette, og det er berammet to nye høringsdager i lausanne 9. og 10. november. det vil trolig ytterligere forsinke den endelige avgjørelsen i saken, ettersom dommerne vil ha tid til å fatte sin avgjørelse og skrive begrunnelsen. valijeva avga en positiv dopingprøve i desember 2021. hun rakk å vinne laggull i beijing-ol med roc-laget før den positive prøven ble kjent. seiersseremoni og fordeling av medaljer i den øvelsen er ennå ikke foretatt. valijeva krever selv at hun ikke skal bli straffet for den positive prøven.  Tiller nær seier i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:17.53)
  uno-x gjorde en sterk prestasjon i det belgiske endagsrittet circuit-franco belge torsdag. rasmus fossum tiller kjempet om seieren, men klarte ikke å angripe arnaud de lie de siste meterne før mål. corbin strong ble nummer tre, mens tillers lagkamerat tobias halland johannessen tok fjerdeplassen. rittet er et pro-ritt, nivået under worldtour. uno-x kjemper i øyeblikket om tredjeplassen blant proteamene. det vil gi automatisk invitasjon til alle endagsrittene på worldtouren neste sesong.

  Kristoff frakjørt i Kroatia – beholder 3.-plassen sammenlagt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:16.51)
  etter to tredjeplasser på rad ble alexander kristoff frakjørt før spurten på 3. etappe i sykkelrittet cro race. likevel beholder han 3.-plassen sammenlagt. kristoff kom i mål på 47.-plass og var 1.17 minutt bak vinneren. dermed raste han på listene, men en stund senere bestemte juryen at han skulle tilkjennes samme tid som vinneren. nicolo parisini i italia var best i spurten etter den 133,5 kilometer lange etappen fra otocac til opatija. han seiret foran den danske dsm-rytteren tobias lund andresen, som overtar ledertrøya. italieneren elia viviani måtte slippe tidlig og mistet ledertrøya han sikret seg med seier på 1. etappe og forsvarte med 2.-plass onsdag. rittet avsluttes søndag. uno-x-laget kjører for å forsvare tredjeplassen blant lagene på proteam-nivå (nivå to). det vil sikre deltakelse i alle fem monumenter og de øvrige endagsrittene på verdenstourkalenderen neste år. torstein træen var beste uno-x-rytter torsdag med 23.-plass, fire sekunder bak tetgruppa på ni mann. i sammendraget er jonas gregaard nå lagets bestemann med 10.-plass. kristoff kom i mål til 44.-plas spå etappen, 1.17 minutt etter vinneren. (©ntb)

  Kristoff frakjørt i Kroatia – dansk ledelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:16.51)
  etter to tredjeplasser på rad ble alexander kristoff frakjørt før spurten på 3. etappe i sykkelrittet cro race i kroatia. nicolo parisini i italia var best i spurten etter den 133,5 kilometer lange etappen fra otocac til opatija. han seiret foran den danske dsm-rytteren tobias lund andresen, som overtar ledertrøya. italieneren elia viviani måtte slippe tidlig og mistet ledertrøya han sikret seg med seier på 1. etappe og forsvarte med 2.-plass onsdag. rittet avsluttes søndag. uno-x-laget kjører for å forsvare tredjeplassen blant lagene på proteam-nivå (nivå to). det vil sikre deltakelse i alle fem monumenter og de øvrige endagsrittene på verdenstourkalenderen neste år. torstein træen var beste uno-x-rytter torsdag med 23.-plass, fire sekunder bak tetgruppa på ni mann. i sammendraget er jonas gregaard nå lagets bestemann med 10.-plass. kristoff kom i mål til 44.-plas spå etappen, 1.17 minutt etter vinneren. (©ntb)

  La de store barna komme til oss

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:15.52)
  dette kan ende som en veldig god uke for russland. deres yngste fotball-landslag får igjen være med i em. og på torsdag kan deres parautøvere få grønt lys for deltagelse i paralympics i paris.


  Wall Street snur opp

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:15.30)
  etter en blandet onsdag på wall street, åpner de viktigste indeksene ned torsdag. en drøy time ut i handelsdagen snur s&p 500 og nasdaq opp.


  NFF: Økonomien god for Eliteserie-klubbene - rake motsetningen i Toppserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:15.09)
  nff publiserte torsdag en melding på egne nettsider om økte inntekter for toppklubbene i første halvår i 2023. nå er det kun aalesunds fk som ligger i rød sone. det betyr at blant annet rosenborg har kommet seg vekk fra det nivået som nff anser som laveste grad av kontroll på økonomi. – medieinntektene har økt, det gjenspeiles i halvårsregnskapene. videre ser man økte inntekter som stammer fra spillerlogistikken, spesielt i eliteserien. det er bekymringsverdig at såpass mange klubber i toppserien ikke greier å opprettholde balanse i økonomien sin, sier generalsekretær karl-petter løken til fotball.no. i toppserien er det arna-bjørnar, avaldsnes, lsk kvinner, røa og åsane som ligger i rød sone per 30. juni.  Sjekk Hovlands elleville hole-in-one: – Feil dag, feil dag!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:13.43)
  viktor hovland synes å være i praktslag foran fredagens ryder cup-start i roma. nordmannen slo til med hole-in-one på treningsrunden torsdag. prestasjonen kom på banens femte hull, som i tillegg er et par fire-hull. hovland slo to utslag som følge av at det var en treningsrunde, og dermed teller ikke stjernetreffet som en formell hole-in-one. det var det andre utslagsforsøket som endte med at ballen gikk rett i hullet. videoklippet av hovlands superslag fikk raskt bein å gå på. det er blant annet delt av ryder cups egen twitter-konto. bildene viser at jubelen bryter løs rundt greenen i det ballen forsvinner i hullet. – feil dag, feil dag, ler kommentatorene. årets ryder cup-utgave starter fredag morgen i roma. turneringen vises på viaplay.

  Brennhet Hovland med ellevill hole-in-one

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:13.43)
  viktor hovland synes å være i praktslag foran fredagens ryder cup-start i roma. nordmannen slo til med hole-in-one på treningsrunden torsdag. prestasjonen kom på banens femte hull, som i tillegg er et par fire-hull. hovland slo to utslag som følge av at det var en treningsrunde, og dermed teller ikke stjernetreffet som en formell hole-in-one. det var det andre utslagsforsøket som endte med at ballen gikk rett i hullet. europatouren har lagt ut et videoklipp av at hovland henter ballen opp fra koppen etter superslaget. årets ryder cup-utgave starter fredag morgen i roma. hovland er en av europas viktigste spillere når laget skal forsøke å revansjere tapet for usa i 2021. (ntb)


  Nusa fortsatt skadeplaget – mister ny Brugge-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:11.27)
  antonio nusa (18) har ikke hentet seg inn etter ryggskaden. han går glipp av brugges kamp mot serieleder gent i den belgiske toppdivisjonen torsdag. tenåringen leverte tidligere i september svært godt på sin første samling med a-landslaget. han storspilte og sjarmerte ullevaal-publikummet med mål mot jordan og to assister mot georgia. torsdag mister han sin tredje strake kamp for brugge med en ryggskade når serieleder gent står på motsatt side, bekrefter klubben på sine nettsider. tidligere i uken uttalte trener ronny deila at han venter nusa tilbake om ikke så lenge. – det er ingen alvorlig skade. vi tar det dag for dag. jeg forventer at han snart er tilbake, sa deila på en pressekonferanse tirsdag. oppgjøret mot gent er viktig for brugge, som med seier bare er poenget bak og i tillegg har én kamp mindre spilt. hugo vetlesen er med i brugges tropp. (ntb)


  Spansk politi gjennomførte razzia mot kontorene til fotballdommerne i landet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:11.05)
  spansk politi slo torsdag til mot kontorene til de spanske fotballdommerne. razziaen har sammenheng med etterforskning i korrupsjonssaken mot barcelona. det er nyhetsbyråene afp og reuters, samt en rekke spanske medier, som melder om den nye utviklingen i den mye omtalte «caso negreira»-saken. ap melder også at spansk politi har gjennomført razzia mot kontorene til det spanske fotballforbundet. den spanske påtalemyndigheten siktet tidligere i år barcelona for korrupsjon som følge av at storklubben skal ha betalt en dommer over 80 millioner kroner. rettsdokumenter torsdag viser at det nå er igangsatt formell etterforskning i saken. det er den tidligere nestlederen jose maria enriquez negreira i dommerkomiteen i spanias fotballforbund som mottok de aktuelle pengene mellom 2001 og 2018. det var gjennom sitt eget firma at negreira fikk utbetalingene. barcelona har begrunnet transaksjonene med at negreira skal ha levert tekniske rapporter til klubben som konsulent. i tillegg skal han angivelig ha bidratt med informasjon om talenter fra andre klubber i spania. (ntb)  Nå har Tesla satt startskuddet i Norge

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:10.46)
  “den første tesla v4 supercharger-stasjonen i norge åpner klokken 10:00 torsdag 28. september 2023. de 20 første v4 supercharger-ladestolpene åpnes som en utvidelse av vår eksisterende supercharger-stasjon på gardermoen. dette er også en av de første supercharger-stasjonene med v4-ladere i europa,” melder selskapet i den ferske pressemeldingen. kabelen er lenger “v4 supercharger har en 3 meter lang ccs-ladekabel som enkelt kan koble til hvilken som helst ladeport, og er designet for at alle elbiler skal få fordelene av 99,5 % funksjonstid […] the post nå har tesla satt startskuddet i norge appeared first on itavisen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »