Hovedsiden

Liten annonse


  Stenshorne imponerte i Formel 3-debuten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:13.03)
  martinius stenshorne kjørte seg opp elleve plasser i sesongåpningen i formel 3, men klarte akkurat ikke å slå seg inn blant de ti som tok poeng i sprintløpet i bahrain. stenshorne kjørte inn til 11.-plass fra et meget vanskelig utgangspunkt. nordmannen hadde 22. beste startspor etter en relativt svak kvalifisering torsdag. – fantastisk levert, må vi kunne si. han har dratt på seg masse erfaring allerede. han har nok fightet mer i dette løpet enn under hele fjoråret tilsammen, sa viaplay-kommentator aleksander wiik. i lørdagens løp klatret stenshorne jevnt og trutt på listene. underveis var han på skuddhold til en topp-ti-plassering. det ville gitt vm-poeng. det ble en voldsom kamp om seieren i bahrain. en håndfull førere byttet på å lede løpet. til slutt gikk svenske arvid lindblad seirende ut. (ntb)

  Bekrefter til NRK: Kvitfjell-utforen avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:12.53)
  det dårlige været på kvitfjell gjør at ragnhild mowinckel og kajsa vickhoff lie skal kjøre to super-g-renn i verdenscupen i helgen. det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) opplyser til nrk at treningen er avlyst etter tre utsettelser tidlig på dagen. – det blir super-g i morra og det er fordi vi ikke fikk kjørt trening i går eller i dag. vi tar ikke sjansen på å ta trening i morgen hvis det også blir avlyst, sier ole johan bjørge til nrk. for å arrangere et utforrenn er man avhengig å ha gjennomført minst én offisiell trening. den dårlige sikten på kvitfjell hindret det torsdag og fredag. juryen tar ingen sjanser på å arrangere utfortrening lørdag morgen. det betyr at lørdagens utforrenn blir erstattet med ett av de to avlyste super-g-rennene i italienske val di fassa sist uke, bekrefter kvitfjells rennleder. søndag blir det nok et super-g-renn som også i utgangspunktet var satt opp. da ntb pratet med bjørge fredag, sto han ved det velkjente russispranget i kvitfjell-traseen og kunne ikke se verken porten nedenfor eller overfor. tett tåke og snø gjorde sikten dårlig. nede i dalen regnet det. helgen i kvitfjell blir ragnhild mowinckels siste i verdenscupsirkuset. 31-åringen har varslet at hun legger opp etter sesongen. mowinckel er på 9.-plass i kampen om super-g-kula. lie er på 6.-plass. (ntb/nrk)

  Kvitfjell-utforen avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:12.53)
  det dårlige været på kvitfjell gjør at ragnhild mowinckel og kajsa vickhoff lie skal kjøre to super-g-renn i verdenscupen i helgen. det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) opplyser at treningen er avlyst etter tre utsettelser tidlig på dagen. for å arrangere et utforrenn er man avhengig å ha gjennomført minst én offisiell trening. den dårlige sikten på kvitfjell hindret det torsdag og fredag. juryen tar ingen sjanser på å arrangere utfortrening lørdag morgen. – vi tør ikke å risikere det om vi får enda en avlysning, sier rennleder ole johan bjørge til ntb. det betyr at lørdagens utforrenn blir erstattet med ett av de to avlyste super-g-rennene i italienske val di fassa sist uke, bekrefter kvitfjells rennleder. søndag blir det nok et super-g-renn som også i utgangspunktet var satt opp. da ntb pratet med bjørge fredag, sto han ved det velkjente russispranget i kvitfjell-traseen og kunne ikke se verken porten nedenfor eller overfor. tett tåke og snø gjorde sikten dårlig. nede i dalen regnet det. helgen i kvitfjell blir ragnhild mowinckels siste i verdenscupsirkuset. 31-åringen har varslet at hun legger opp etter sesongen. mowinckel er på 9.-plass i kampen om super-g-kula. lie er på 6.-plass. (ntb)

  Overlegen norsk stafettseier i ungdoms-VM skiskyting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:12.13)
  den norske trioen var knusende overlegen på mennenes stafett i ungdoms-vm skiskyting og vant med nesten to minutter. ankermann kasper kalkenberg tok sitt tredje gull i mesterskapet i otepää, etter seier på sprinten onsdag og fellesstarten torsdag. han har også sølv fra normaldistanse og blandet stafett tidligere i mesterskapet. isak skogrand gikk første etappe og vekslet 15,4 sekunder bak ledende italia. oliver alm, som tok bronse på fellesstarten, gikk norge opp i ledelse og sendte kalkenberg ut med vel 10 sekunders forsprang til italia. på ankeretappen ble det knockout, og kalkenberg paraderte inn til gull 1.46,4 minutt foran antonin guy, som sikret sølvet for frankrike. italias ankermann nicola giordano var slått med over to minutter. (ntb)

  Utfortrening på Kvitfjell utsatt tre ganger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:12.11)
  arrangørene i kvitfjell utsetter fredagens utfortrening for tredje gang. neste avgjørelse skal tas 12.20. torsdagens utfortrening i kvitfjell i kvinnenes verdenscup ble avlyst som følge av dårlig sikt og snøfall. nå er det også usikkerhet rundt fredagens trening. tidlig fredag kom beskjeden om at utfortreningen som etter planen skulle starte klokken 11 ble utsatt til 12. like etter klokken elleve kom det en ny beskjed om at den utsettes ytterligere 30 minutter til 12.30. nå melder arrangørene at det klokken 12.20 skal avgjøres hvorvidt treningen kan starte 13. lørdag er det utfor i kvinnenes verdenscup i kvitfjell. søndag skal det kjøres super-g. ragnhild mowinckel og kajsa vickhoff lie er de eneste norske som stiller til start. (ntb)


  Positive nyheter om alvorlige syke Kristoffer Olsson

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:10.54)
  midtjylland-trener arne sandstø sier det er kommet gode nyheter fra sykehuset rundt den svenske landslagsspilleren kristoffer olsson. – i går (torsdag) var det positive signaler på det som har skjedd de siste dagene. legene er fornøyde. han er stabil, sier sandstø til ntb. sandstø er førstelagstrener i midtjylland, klubben til den svenske landslagsspilleren olsson. tirsdag gikk klubben ut med nyheten om at olsson hadde kollapset i sitt hjem og siden fått behandling på sykehus. han lå da i respirator. sandstø forteller om en vanskelig situasjon i klubben. – det er naturlig at det blir en litt mer lavmælt stemning og at dette preger hele atmosfæren i klubben. kristoffer er en gutt som har vært lenge i klubben og har dna-et til midtjylland. han er sånn alle i midtjylland ønsker at man skal være, sier han til ntb.

  Zuccarellos Wild gikk på en kjempesmell i Nashville

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:06.13)
  minnesota wild og mats zuccarello ledet i et snaut minutt i første periode mot predators, men til slutt vant nashville-laget 6–1. det ble ingen god dag på jobb for mats zuccarello, som verken scoret eller bidro med noen assist denne gangen, men som måtte tilbringe to minutter på benken for usportslig oppførsel i andre periode. nordmannen fikk 13 minutter på isen i torsdagens kamp. (ntb)

  Supporterangrep i Bilbao: – Flere alvorlig skadd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:22.22)
  et 60-talls personer skal ha vært involvert i et angrep på atletico madrid-supportere i bilbao. angrepet skjedde i en bar tilknyttet san mames stadion, der athletic bilbao tok imot atlético madrid i semifinalen i den spanske cupen torsdag kveld. semifinalen ble utsatt i en halvtime som følge av at atletico madrids lagbuss ble hindret og forstyrret i sin tur på vei til stadion. flere atlético madrid-supportere måtte til sykehus, opplyser klubbpresident enrique cerezo. – flere er alvorlig skadd, sier cerezo i et tv-intervju. vinneren av semifinalekampen møter mallorca i finalen. supportere av hovedstadsklubben skal ha blitt angrepet av såkalte ultras tilknyttet athletic bilbao. (ntb)


  Storhamar satte poengrekord etter straffedrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:21.07)
  seriemester storhamar lar seg ikke beseire. etter seier på straffer borte mot frisk asker torsdag kveld, ble det et vanvittig rekordras for hamar-klubben. med to nye poeng har storhamar 114 poeng på 43 kamper, noe som er ny poengrekord i eliteserien i ishockey. stavanger oilers hadde den gamle rekorden på 113 poeng etter 45 kamper i 2019/20-sesongen. det var også storhamars 27. strake seire, og dermed ble vålerengas rekord fra 1988 på 26 strake seire slått. i tillegg satte de ny rekord med 13 strake borteseire. storhamar fikk en god start på kampen, da jacob berglund satte pucken i krysset under overtallsspill drøye åtte minutter ut i oppgjøret. frisk skulle imidlertid slå voldsomt tilbake, og anton holm, mats frøshaug og magnus geheb snudde til 3-1-ledelse for vertene. det siste av de tre kom seks minutter ut i tredje periode, og da kunne det se ut som storhamar gikk mot tap. peter quenneville ville det annerledes. kanadieren scoret to mål med 27 sekunders mellomrom med snaut ti minutter igjen av ordinær tid. i forlengingen misbrukte frisk et overtall med to flere spillere på isen, og dermed gikk kampen til straffeslag. der sto det 2-2 etter fem straffer til hvert lag. så scoret andreas martinsen, og da storhamar-keeper markus stensrud reddet forsøket til michael haga var seieren i boks for gjestene. storhamar har fortsatt to serierunder igjen av grunnserien, før sluttspillet begynner 14. mars.


  Kolstad ute av mesterligaen etter stortap i Polen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:20.17)
  kolstad er uten mulighet til å nå cupspillet i mesterligaen i håndball etter at de tapte 23-31 borte for polske kielce. sjansene til avansement var små etter 25-34-tapet for zagreb sist. kolstad lå tre poeng bak zagreb før torsdagens kamp mot kielce. i tillegg var de avhengig av seier mot jumbolaget pelister bitola (står uten poeng etter 13 kamper), samt at zagreb måtte tape både for psg og kiel. nå blir den siste kampen hjemme i trondheim uten betydning. kolstad står med ni poeng på 13 kamper og kan maksimalt få 11 poeng om de vinner den siste kampen i gruppespillet. det var ikke godt nok til å gå videre denne gangen. seks av de åtte lagene i gruppen går videre til cupspillet, men kolstad har bare poengløse pelister bitola bak seg. (ntb)

  Hamilton raskest i Bahrain - dobbelt Mercedes på topp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:17.44)
  lewis hamilton noterte beste tid i torsdagens 2. treningsomgang foran formel 1-åpningen i bahrain lørdag. det var dobbelt mercedes på topp. den sjudoble verdensmesteren hamilton gikk lei av å vente på at mercedes skulle gi ham en konkurransedyktig bil igjen, og allerede før sesongen har han skrevet under for ferrari fra neste år. nå virker det som han kanskje får en bil som duger i avskjedssesongen med den tyske bilgiganten. han noterte dagens beste tid med 1.30,374 på banen i sakhir, 0,206 sekund bedre enn teamkollega george russell. fernando alonso i aston martin var tredje raskest, ytterligere åtte tideler bak. max verstappen, som har vunnet 17 av de 18 siste vm-løpene og jager sin fjerde strake vm-tittel, var bare sjette raskest både i første og annen treningsomgang. det er en ny treningsomgang fredag før kvalifiseringen. løpet kjøres lørdag. (ntb)


  Avlyst for Saltvik Pedersen i Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:16.22)
  torsdagens storslalåmrenn i verdenscupen paraalpint ble avlyst på grunn av dårlige forhold i wildschönau. det blir en ny sjanse lørdag. jesper saltvik pedersen ble nummer to i slalåm tirsdag og nummer tre onsdag. torsdag tillot ikke forholdene kjøring i det første av to oppsatte storslalåmrenn. verdenscupuka i østerrike avsluttes etter planen lørdag med storslalåm. også magnus valø balchen er med i wildschönau. det er ikke bare paraalpinistene som slet med gjennomføring av renn torsdag. europacuprennet i alpint for menn i sveitsiske stoos (super-g) ble også avlyst. heller ikke kvinnenes utfortrening i kvitfjell før lørdagens verdenscuprenn kunne gjennomføres. (ntb)

  Femdobbelt norsk seier i IBU-cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:16.18)
  det ble femdobbelt norsk seier på mennenes sprint da ibu-cupen i obertilliach ble innledet torsdag. ragnhild femsteinevik vant kvinneklassen. verdenscuprennet i holmenkollen ble offer for tåke, men norske skiskyttere hevdet seg med bravur i østerrike. i klassen for menn seiret mats øverby foran fire landsmenn. øverby skjøt fullt hus og vant 39,9 sekunder foran sindre fjellheim jorde, som hadde to bom. sverre dahlen aspenes ble nummer tre, mens jørgen sæter og martin nevland fulgte på de neste plassene. på kvinnenes sprint vant ragnhild femsteinevik etter feilfri skyting, 14,4 sekunder foran franske oceane michelon og 40,4 foran østerrikske kristina oberthaler. (ntb)

  Skiskyting: Tredobbelt norsk i junior-VM i Otepää

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:15.44)
  det ble en norsk jubeldag på fellesstarten for menn i junior-vm i skiskyting i otepää torsdag. sivert gerhardsen fra tromsø tok gullet. gerhardsen skjøt feilfritt og tok med det sitt andre gull i årets junior-vm i estland. han var også med på laget som vant blandet stafett i det første rennet i mesterskapet i forrige uke. onsdag måtte han nøye seg med den sure fjerdeplassen på sprinten. isak frey tok sølvet torsdag og fortsatte det som har vært et godt junior-vm. han var også med på laget som vant blandet stafett. frey vant dessuten også onsdagens sprint. torsdag var han rask i sporet, men gjorde det vanskelig for seg selv da han bommet til sammen to ganger på de to første skytingene. han reddet likevel sølvet. tobias alm fra østre toten bommet én gang og tok tredjeplassen. (ntb)

  Sterk kvalifisering av Dennis Hauger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:15.31)
  dennis hauger fikk solid fart på bilen og hadde kun fire konkurrenter foran seg i kvalifiseringen til sesongens første vm-runde i formel 2 i bahrain torsdag. – en sterk, sterk femteplass for dennis hauger. da har han et veldig godt utgangspunkt foran begge løpene her i bahrain, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. – det vil ikke overraske meg om det er dennis som topper mesterskapet når vi er ferdige her på lørdag. det hadde ikke overrasket meg med dette kvalifiseringsresultatet, la han til. kvalifiseringen markerte starten på 2024-sesongen i klassen under formel 1. raskest av alle var indiske kush maini. han hadde lagkamerat gabriel bortoleto fra brasil nærmest seg på resultatlistene. hauger står foran sin tredje sesong i formel 2-sirkuset. det er ingen hemmelighet at den blir helt avgjørende for hvilke muligheter som åpner seg videre. en fjerde sesong på nest øverste nivå i formel-sirkuset blir det nemlig ikke.

  Tung debut for Stenshorne i Formel 3

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:14.37)
  martinius stenshorne innledet formel 3-karrieren med 22. beste tid under kvalifiseringen i bahrain torsdag. det var svakere enn hokksund-gutten hadde håpet. stenshorne går i dennis haugers fotspor når han denne sesongen skal kjøre formel 3. 17-åringen har kontrakt med hitech. han har vært tydelig på at formel 3 er en ny utfordring for ham, men sier han er klar for å kjempe om topplasseringene fra start. stenshorne kjørte i fjor i det regionale europeiske mesterskapet. dennis hauger debuterte i formel 3-sirkuset i 2020. året etter gikk han helt til topps. det banet vei for å klatre i systemet. aurskog-gutten har de to siste årene kjørt i formel 2. (ntb)

  Utfortrening i Kvitfjell avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:10.03)
  etter at torsdagens utfortrening i kvitfjell for kvinnene først ble utsatt, er det nå klart at den er avlyst. det opplyser fis i en presseoppdatering. årsaken er det pågående snø- og regnværet. etter planen skal det være en ny trening fredag, før det er utforenn lørdag og super-g søndag.

  Ny Ruud-seier i Acapulco – klar for kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:08.14)
  tennisesset casper ruud fortsetter den gode trenden på mexicansk hardcourt. torsdag morgen norsk tid slo han dusan lajovic i atp 500-turneringen i acapulco. nordmannen vant 6-4, 7-5. i kvartfinalen venter amerikaneren ben shelton, som slo matteo arnaldi før ruud gikk på banen. det var den fjerde triumfen til ruud over den serbiske veteranen lajovic (33). ruud har kun tapt mot ham én gang. spillerne var begge meget solide i egen serve, men på stillingen 5-4 begynte ruud virkelig å legge press på serberen. 25-åringen fra snarøya gikk opp til 40-0 og lyktes siden på sin tredje bruddball. dermed vant han førstesettet med 6-4. i sett nummer to hadde ingen av spillerne en eneste bruddball før ruud igjen viste seg seig og satte lajovic under press da det gikk mot avgjørelse. nordmannen ledet 6-5 på serberens serve og gikk opp til 40-15 i det tolvte gamet. det betød to matchballsjanser for ruud, som lyktes på den første og vant kampen med 7-5 i annet sett. i første runde i acapulco måtte ruud slite med christopher eubanks som fulgte nordmannen helt til døren. i los cabos sist uke viste ruud knallform hvor han ikke ga fra seg et eneste sett fram mot finalen. der ble det tap for australske jordan thompson. ben shelton spilte sist i dallas, der han tapte i strake sett for landsmannen tommy paul i semifinalen. ruud står med ti turneringsseirer i karrieren. alle har kommet på atp 250-nivå. i tillegg har 25-åringen bemerket seg med tre grand slam-finaler og spill i atp-finalen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »