Hovedsiden

Liten annonse  Klassiske Mini som elbil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:19.33)
  det er ikke bare nye mini-modeller som blir helelektrisk. et nytt sett kan «enkelt» erstatte det tradisjonelle drivverket og gjøre den klassiske mini-modellen om til en elbil. i dag er det bmw-gruppen som eier mini-merket, og slike små og relativt lette biler passer som kjent ganske bra som elbiler. og det tenkte også tyskerne. for […] innlegget klassiske mini som elbil dukket først opp på bil24.no.


  Volkswagen ID.7 på Norges-besøk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:14.01)
  den elektriske arvtakeren til volkswagen passat har generert enorm interesse her hjemme. volkswagen er godt i gang med å lage helelektriske alternativer til alle deres tradisjonelle modeller, og det startet med id.3 som er et alternativ til golfen. siden har de kommet med id.4, id.5, id.6 (kina), id. buzz og id. buzz cargo. nå har […] innlegget volkswagen id.7 på norges-besøk dukket først opp på bil24.no.

  Marthe Kristoffersen ny sportssjef for Team Eksjöhus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:10.27)
  tidligere langrennsløper og langrennstrener marthe kristoffersen tar over rollen som sportssjef for det svenske langløpslaget team eksjöhus tirsdag. det melder laget i en pressemelding. – det er en ekstremt morsom utfordring som vil passe meg bra, sier den tidligere ol-utøveren. kristoffersen har jobbet som talenttrener for det norske landslaget i fire år. – selv om det er forskjeller mellom tradisjonelle skiløpere og langdistanseløpere, er det også mange likheter og den fysiologiske delen er den samme. det er mye jeg kan ta med meg fra både min aktive karriere og fra de fire årene jeg har jobbet som trener, sier kristoffersen som skal hjelpe langløpslaget til topplasseringer i ski classics. kristoffersen tar over rollen som sportssjef etter espen träldal som har gått inn i rollen som lagleder.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »