Hovedsiden

Liten annonse


  leder for den franske olympiske komité trekker seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.17)
  Presidenten for den franske olympiske komité, Brigitte Henriques, har trukket seg fra sin stilling litt over et år før sommerlekene i Paris 2024. – Ved åpningen av CNOSFs generalforsamling i Maison du Sport Français i dag kunngjorde Brigitte Henriques sin beslutning om å trekke seg som president for den franske nasjonale olympiske komité, skrev CNOSF i en pressemelding. I Henriques innledning opplyste hun til medlemmene av generalforsamlingen om årsakene til avgjørelsen. Hun spesifiserte også at beslutningen hennes vil tre i kraft fra 29. juni. Åpningen av generalforsamlingen var lukket for pressen. Astrid Guyart, som er generalsekretær i komiteen, vil midlertidig ta over presidentskapet til en ny president er valgt. Det skal skje innen de tre neste månedene. OL i Paris 2024 arrangeres fra 26. juli til 11. august. (©NTB)  Analytikernes riggfavoritter

  Kilde: E24 | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:06.00)
  rigganalytikerne er nærmest samstemte i sitt syn på sektoren som har fått vind i seilene igjen. seb- og clarksons-analytikere trekker frem fire favoritter.

  Nytt norsk VM-nederlag i ishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:13.38)
  de norske ishockeygutta havnet på etterskudd i førsteperioden i vm-kampen mot tsjekkia og tapte 0-2. snaut 13 minutter inn i kampen tok tsjekkia ledelsen ved dominik kubalik i spill fem mot tre. tsjekkerne økte til 2-0 inn mot første pause. da var jakub flek sist på pucken før den forsvant inn bak henrik haukeland i det norske målet. dermed var en vrien oppgave blitt nesten umulig for det norske laget. andreperioden endte uten norge-scoringer tross mange tsjekkiske utvisningsminutter. – overtallsspillet trekker ned. da klarer man ikke å sette pucken i nettet med elleve minutter med én mann mer på isen, sa ekspert ole erik dahlstrøm i tv-sendingen til tv 3+. de siste 20 minuttene forløp med tsjekkisk kontroll, men uten mål for noen av lagene. norge står med fire poeng etter fem kamper, men har en luke ned til nedrykksplassen. den innehar poengløse slovenia. de fire beste lagene fra gruppen får plass i kvartfinalene. norge har ikke vært bedre enn nummer ti i elite-vm siden 8.-plassen i 2012. de norske spillerne har igjen kamper mot canada (mandag) og slovakia (tirsdag) i årets mesterskap. det er oppgjør der norge høyst trolig ikke vil få med seg poeng. dermed kan 1-0-seieren mot slovenia se ut til å bli den eneste i dette vm for det norske laget.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »