Hovedsiden

Liten annonse

  lillefosse trekker seg fra em

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 10. juni 2024 KL:09.54)
  Pål Haugen Lillefosse trenner seg fra stavkonkurransen i EM etter å ha fått en kjenning i leggen under kvalifiseringen mandag morgen. Lillefosse har slitt med skade denne sesongen og ikke konkurrert. Lillefosse skulle i likhet med Simen Guttormsen delta i kvalifiseringen. Nå har han sett seg nødt til å trekke seg.
  Lagerbäck kritisk til Norge: – Burde klare å kvalifisere seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 7. juni 2024 KL:07.02)
  jeg trodde det skulle gå mye bedre. i løpet av min tid dukket det opp en helt ny gruppe, som har fått mye erfaring. det sier lars lagerbäck til aftonbladet om det faktum at norge ikke blir å se i sommerens em. – de har så gode spillere at de burde klare å kvalifisere seg til sluttspillet. nå er det så mange lag i både em og vm. det tror jeg absolutt de har materialet til, sier lagerbäck sier lagerbäck videre. 75-åringen trente selv det norske landslaget fra 2017 til 2020, før ståle solbakken tok over. han er nå ekspert for viaplay i sverige og sammenligner norge med «søta bror», som også har sine største stjerner offensivt. – det hjelper ikke om du slipper inn flere mål enn man scorer. da vinner du ingen fotballkamper, så enkelt er det. solbakken må nok prøve å finne en enda bedre balanse enn han har funnet så langt, sier lagerbäck. svensken forstår at forventningene blant det norske fotballpublikummet er høyt. likevel mener han at norge ikke har vært gode nok til å kunne spille i et mesterskap de siste 24 årene, selv om marginene har gått imot. samtidig trekker han fram den noe merkelige situasjonen under koronapandemien, hvor landslaget ikke fikk spille fotball. – vi hadde kanskje hatt en litt større sjanse hvis ikke pandemien hadde rammet på slutten av min tid. myndighetene i norge ga oss til og med spilleforbud, og på den måten ble det en veldig trist slutt.

  Mbappé sier han var ulykkelig i PSG det siste året

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 5. juni 2024 KL:09.49)
  den franske stjernen kylian mbappé forteller om et siste år i paris saint-germain der «folk og ting» gjorde ham ulykkelig. 1. juli er han real madrid-spiller den franske yndlingen hjalp psg med å vinne seks ligatitler i løpet av de sju årene han tjente klubben. han bedyrer at han ikke generelt var ulykkelig i løpet av de årene i klubben, skriver bbc. – det ville vært å bite hånden av den som gir deg mat og spytte på alle som forsvarte meg. men noen ting og mennesker gjorde meg ulykkelig, sier mbappé og viser til det siste året i klubben. han trekker fram trener luis enrique og rådgiver luis campos som folk som hjalp ham gjennom de tunge stundene. – uten dem hadde jeg aldri kommet på banen igjen.
  Seiersaktuell Hovland avslører: Vurderte å trekke seg fra PGA-mesterskapet
  trekker i bremsen etter «problemer med forhold i grunnen» | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: milliardprosjekt på oslo vest i fare – trekker i bremsen etter «problemer med forhold i grunnen» | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:11.48)
  viktor hovland spiller for karrierens første majorseier søndag, men kommer nå med oppsiktsvekkende informasjon. han kunne blitt hjemme og ikke spilt storturneringen i louisville. det er i et intervju gjort med siriusxm pga championship radio etter lørdagens tredjerunde at nordmannen røper at han vurderte å droppe pga-mesterskapet. hovland får spørsmål om hva han hadde sagt dersom han for tre dager siden hadde fått høre at han kom til å kjempe om seieren foran avslutningen. – det hadde jeg tatt uten tvil. jeg vurderte nesten å trekke meg, fordi jeg ikke spilte bra i det hele tatt. når man setter ting i det perspektivet, er dette stort, svarer den norske golfstjernen. han blir så bedt om å forklare hvor nær han var ved å trekke seg. – jeg tenkte bare at ting alt i alt ikke føltes veldig bra. når ting ikke føles veldig bra, hva er det poenget med å spille? da foretrekker jeg heller å jobbe med det, lød svaret. da journalisten fortsetter å grave i bakgrunnen for at hovland vurderte å ikke stille til start, sier nordmannen: – fanken, jeg skulle ikke sagt det der. – sånn blir det når du spiller dårlig og tankene raser av gårde. jeg tok åpenbart ikke den avgjørelsen, men når du spiller dårlig, vil du egentlig bare dra hjem, legger 26-åringen til. med en bogeyfri runde fem slag under par lørdag klatret hovland rett inn i seierskampen før siste runde av pga-mesterskapet. med 13 slag under par er han på delt 4.-plass, to slag bak ledende collin morikawa og xander schauffele. sahith theegala er alene på 3.-plass, ett slag bak tetduoen, ett foran hovland, shane lowry og bryson dechambeau. nordmannen kom til louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. han har gjenopptatt samarbeidet med joe mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »