Hovedsiden

Liten annonse

  Tandrevold går fellesstarten i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:09.38)
  etter en avslutning med tre strafferunder på siste skyting, var landslagstrenerne usikre på om ingrid landmark tandrevold ville gå den avsluttende fellesstarten i vm. – hun er sliten, så hun må hjem og lade opp og se om hun får til en siste konkurranse, sa landslagstrener sverre huber kaas til nrk lørdag. søndag morgen kom beskjeden fra det norske landslaget: tandrevold skal gå. i tillegg til tandrevold skal også karoline knotten og juni arnekleiv gå fellesstarten, som starter 14.15. de norske kvinnene har hatt et tungt mesterskap. beste individuelle resultat er juni arnekleivs 14. plass fra sprinten forrige uke. lørdagens stafett endte med en tiendeplass, etter hele fem strafferunder totalt. både tandrevold og knotten har riktignok medaljer fra mesterskapet. de to var begge på laget som tok sølv på blandet stafett og tandrevold gikk sammen med johannes thingnes bø inn til bronse på parstafetten torsdag. individuelt er en 25. plass det beste resultatet for verdenscupleder tandrevold til nå i vm.

  Tandrevold går fellesstarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:09.38)
  etter en avslutning med tre strafferunder på siste skyting, var landslagstrenerne usikre på om ingrid landmark tandrevold ville gå den avsluttende fellesstarten i vm. søndag morgen kom beskjeden fra det norske landslaget: tandrevold skal gå. i tillegg til tandrevold skal også karoline knotten og juni arnekleiv gå fellesstarten, som starter 14.15.

  Landslagskeeper klar for tysk klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. februar 2024 KL:16.46)
  tidligere vålerenga-keeper guro pettersen er klar for tyske werder bremen. – jeg ser virkelig frem til å spille for werder bremen snart og bli kjent med tysk fotballkultur. jeg gleder meg til å møte jentene og trenerne og starte treninger og kamper med laget, sier pettersen til klubbens hjemmeside. 32-åringen, som står med syv a-landskamper, har vært arbeidsledig siden kontrakten med vålerenga løp ut etter forrige sesong, men onsdag bekrefter den tyske klubben at landslagskeeperen har signert som følge av skadetrøbbel i stallen. – vi har to flotte keepere i hannah etzold og livia peng, men vi må ha minst tre keepere i troppen med tanke på kvantitet og kvalitet. vi er derfor veldig glade for at guro, en erfaren og sterk keeper, har valgt werder bremen, sier sportssjef birte brüggemann.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »