Hovedsiden

Liten annonse  elbil-ferie trenger mer planlegging

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:19.33)
  mange mener at en bilferie med elbilen trenger mer planlegging enn en med bensinbil. her er tipsene for en god elbilferie. – vi har ikke kommet dit ennå at elbil er like enkelt som fossilbil, sier christina bu. generalsekretæren i norsk elbilforening sikter til tallene fra undersøkelsen elbilisten 2023, hvor over halvparten mener at det […] innlegget elbil-ferie trenger mer planlegging dukket først opp på bil24.no.
  Djokovic om kritikken: – Girer meg ekstra opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:07.45)
  novak djokovic avfeier kritikken han har fått etter sin kommentar om konflikten i kosovo og sier at det gjør ham bedre i jakten på roland-garros-tittelen. etter å ha vunnet over amerikanske aleksandar kovacevic i 1. runde tidligere denne uken skulle serberen signere en kameralinse slik tradisjonen er. han skrev i stedet «kosovo er hjertet av serbia. stopp volden». kosovo erklærte sin uavhengighet i 2008, men er fortsatt ikke anerkjent av serbia. de siste dagene har det vært voldshendelser nord i landet etter at kosovoalbanske ordførere er innsatt i kommuner med serbisk befolkningsflertall. i etterkant fikk han kritikk fra blant andre frankrikes sportsminister amelie oudea-castera, som mener det «ikke bør skje igjen». etter seieren over marton fucsovics onsdag, fikk seberen spørsmål om kritikken. – det er det jeg står for. jeg ville sagt det igjen, men jeg trenger ikke siden du allerede har sitatene mine fra sist. selvfølgelig vet jeg at folk kan være uenig, men det er hva det er. det er det jeg står for, sa djokovic ifølge espn og la til: – det er aldri fritt for drama når jeg spiller grand slam-turneringer og jeg tror aldri det kan skje. det gjør nok at jeg girer meg ekstra opp. (ntb)  Dortmund-direktøren etter seriegullet røk: – Vi lar oss ikke knekke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:10.31)
  administrerende direktør hans-joachim watzke mener borussia dortmund ikke trenger å frykte noen langsiktige konsekvenser etter at de tapte bundesliga-tittelen. – ikke i det hele tatt! alle som tror det, tar så feil, sa watzke til bild i sin første uttalelse siden dortmund tapte seriegullet i den siste serierunden lørdag. dortmund trengte bare å slå mainz hjemme for å vinne sitt første mesterskap siden 2012. i stedet spilte de 2-2 og bayern münchens jamal musiala scoret i 89. minutt og sikret 2-1-seier i köln, noe som sikret bayern münchens 11. strake tittel. watzke sa at de hadde det langt verre etter bombeangrepet på lagbussen deres i 2017 og det sene nederlaget i champions league-finalen mot bayern münchen i 2013. – så vi lar oss ikke knekke av måten bundesliga avsluttet på heller, la han til. (©ntb)

  «Norske» Esbjerg tok første stikk i finale i det danske håndballsluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:07.07)
  team esbjerg vant den første finalekampen i det danske håndballsluttspillet 27-26 borte mot regjerende mester odense. finaleserien avgjøres når et lag har tre poeng, derfor trenger esbjerg bare uavgjort for å sikre seg tittelen på hjemmebane når de tar imot odense torsdag 8. juni. etter en overbevisende førsteomgang ledet esbjerg 16-11 da lagene gikk til pause. odense var nesten utspilt etter de første 30 minuttene, men kom knallsterkt tilbake og skapte spenning om resultatet i andre omgang. gjestene vant likevel til slutt kampen 27-26. henny reistad ble kampens toppscorer med sine åtte nettkjenninger for esbjerg. maren aardahl fulgte med seks scoringer for odense, mens kristine breistøl noterte seg med fem fulltreffere. esbjerg er blant lagene som konkurrerer med vipers kristiansand om tittelen i mesterligaen til helgen. reistad ble forrige uke kåret til verdens beste håndballspiller av nettstedet handball-planet. mørk ble også tatt ut som høyreback på årets lag. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »