Hovedsiden

Liten annonse
  Guardiola om Haaland foran gigantmøte: – Forhåpentlig er han med

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:15.05)
  erling braut haaland er i trening, og manager pep guardiola har håp om at nordmannen kan spille lørdagens storkamp mot liverpool i premier league. manchester citys stjernespiss kom småskadd tilbake fra landslagssamling med norge sist helg. haaland har hatt et problem i ankelen, men kunne trene med lagkameratene både torsdag og fredag. – han trente i går med litt ubehag, og vi trener i dag også. forhåpentlig kan han være en del av den (treningen), sa city-manager pep guardiola på pressekonferansen foran lørdagens kamp. serieleder city spiller hjemmekamp mot tabelltoer liverpool. ett poeng skiller dem etter tolv serierunder. det er spørsmålstegn rundt flere city-spillere inn mot kampen. foruten haaland er keeper ederson, nathan aké, sergio gómez aktuelle for kampen etter skade. – vi har noen få problemer, akkurat som andre klubber. vi får se på treningen, og vi får se i morgen. klokken seks i kveld vet jeg sikkert hvem jeg har tilgjengelig til i morgen, sa guardiola. haaland er toppscorer i premier league med 13 fulltreffere så langt. (ntb)

  Arsenal-manager Arteta om Martin Ødegaard: – Han er forhåpentligvis klar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:10.39)
  arsenal-manager mikel arteta tror martin ødegaard blir klar til helgens ligamøte med brentford. det sa spanjolen da han møtte pressen fredag. ødegaard har de siste dagene vært tilbake i trening etter skade. bildene fra treningen torsdag ettermiddag viste at nordmannen ikke bare var på treningsfeltet med de andre, men at han var med i spillsekvensene. ødegaard har mistet flere klubbkamper og begge landskampene under den nylig avsluttede landslagssamlingen. han har slitt med hofteproblemer og skal også ha fått en hodesmell på trening som førte til at han måtte gjennomgå protokoll for hjernerystelse. bildene fra treningsfeltet london colney skapte forventninger om at arsenal-kapteinen kan være tilbake på banen allerede lørdag. (©ntb)

  Martin Ødegaard tilbake på Arsenal-trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:19.41)
  martin ødegaard er tilbake i trening med arsenal foran helgens byderby mot brentford. det viser bilder lagt ut på klubbens nettsted. bildene fra treningen torsdag ettermiddag viser at ødegaard ikke bare er på treningsfeltet med de andre, men at han er med i spillsekvensene. ødegaard har mistet flere klubbkamper og begge landskampene under den nylig avsluttede landslagssamlingen. han har slitt med hofteproblemer og skal også ha fått en hodesmell på trening som førte til at han måtte gjennomgå protokoll for hjernerystelse. bildene fra treningsfeltet london colney skaper forventninger om at arsenal-kapteinen kan være tilbake på banen allerede lørdag. (ntb)

  Jarl Magnus Riiber med skulderskade – diskuterer mulig operasjon med legen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:19.20)
  det norske kombinertesset jarl magnus riiber fikk skulderen ut av ledd under den provisoriske omgangen i ruka. nå er verdenscupåpningen usikker. skulderen smatt ut av ledd da han landet på 145 meter og falt i storbakken i ruka. – jeg er deppa, selvfølgelig. jeg har ofret en del for å komme meg i form den siste måneden. det å snuble på målstreken føles tungt. akkurat dette er det verste scenarioet for meg, verre enn det som skjedde i ol da fikk korona, sa riiber til tv 2 , som er på plass på det finske skistedet i nordøstre del av finland. landslagstrener stig morten fredheim forteller til nrk at det er for tidlig å si sikkert om riiber må stå over helgens verdenscuprenn. – han er skuffet. ikke noe mer å si enn det. han er forholdsvis langt nede. det blir vår jobb å få han opp igjen, men vi vet ikke hva som skjer videre. det er samme skulder som tidligere, sier fredheim. riiber har slitt med skulderen en stund. det er smertefullt når den går ut av ledd, og denne gangen dro han den på plass igjen selv. – må han vurdere operasjon slik at han ikke drar med skulderproblemene til vm? – det er selvfølgelig en vurdering som anders (lege) og jarl prater om på telefonen nå. basert på historikk og hva som er mulig å gå med og ikke gå med. – jeg tror det er svært lite lurt å fortsette i den situasjonen han er i nå, men vi må ta en vurdering på hvor mye verre det kan bli. det kommer til å bli lagt en plan for en operasjon, vil jeg tro. forteller treneren. hvis riibers omgang fra ruka må brukes i helgens verdenscupåpning, vil resultatet hans gi 20 sekunders forsprang til østerrikeren johannes lamparter, som hoppet 142,5 meter. riiber var også lengst i den siste treningen med 144 meter. provisorisk omgang tas i bruk hvis noen av hoppkonkurransene må avlyses. riiber og lamparter var i en klasse for seg og hoppet med to avsatser lavere fart enn treeren, østerrikske thomas rettenegger. med 140,5 meter var han 24,3 poeng bak nordmannen, som tilsvarer 1.37 minutter i sporet. (nrk/ntb)

  Jarl Magnus Riiber med skulderskade – verdenscupåpningen i fare

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:19.20)
  det norske kombinertesset jarl magnus riiber fikk skulderen ut av ledd under den provisoriske omgangen i ruka. nå er verdenscupåpningen usikker. skulderen smatt ut av ledd da han landet på 145 meter i storbakken i ruka, melder fis nordic combined på x. han var med det hoppet både lengst og best. riiber har slitt med skulderen en stund. det er smertefullt når den går ut av ledd, og han må ha hjelp til få den på plass igjen. hvis omgangen må brukes i helgens verdenscupåpning, vil resultatet hans gi 20 sekunders forsprang til østerrikeren johannes lamparter, som hoppet 142,5 meter. riiber var også lengst i den siste treningen med 144 meter. provisorisk omgang tas i bruk hvis noen av hoppkonkurransene må avlyses. riiber og lamparter var i en klasse for seg og hoppet med to avsatser lavere fart enn treeren, østerrikske thomas rettenegger. med 140,5 meter var han 24,3 poeng bak nordmannen, som tilsvarer 1.37 minutter i sporet. (ntb)

  Kombinert: Riiber best i provisorisk hoppomgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:19.20)
  det norske kombinertesset jarl magnus riiber var lengst og best med 145 meter i den provisoriske konkurranseomgangen i ruka. hvis omgangen må brukes i helgens verdenscupåpning, vil han gå ut 20 sekunder foran østerrikeren johannes lamparter, som hoppet 142,5 meter. riiber var også lengst i den siste treningen med 144 meter. provisorisk omgang tas i bruk hvis noen av hoppkonkurransene må avlyses. riiber og lamparter var i en klasse for seg og hoppet med to avsatser lavere fart enn treeren, østerrikske thomas rettenegger. med 140,5 meter var han 24,3 poeng bak nordmannen, som tilsvarer 1.37 minutter i sporet. jørgen graabak gjorde også sine saker bra og ble nummer seks med 137 meter. øvrige norske: 8) espen bjørnstad, 17) simen tiller, 19) jens lurås oftebro, 38) espen andersen, 45) andreas skoglund. verdenscupsesongen innledes fredag med den nye kompaktøvelsen hvor man i langrennet over 7,5 km går ut med fastsatte avstander etter plasseringen i hopprennet. det er ordinært renn lørdag og fellesstart søndag. (ntb)

  Formel 1-fans til søksmål etter avlyst trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:14.12)
  arrangøren bak helgens formel 1-løp i las vegas saksøkes av tilskuere som mener de ikke fikk valuta for pengene da torsdagens trening ble stanset. da bilen til carlos sainz fikk skader etter å ha kjørt over et kumlokk, ble treningen stanset, og hele banen måtte sjekkes. tilskuerne ble sendt hjem – noen med et gavekort på 200 dollar til å kjøpe supporterutstyr – men det holder ikke, sier advokat steve dimopoulos til reuters. på vegne av 35.000 fans har advokatfirmaet hans levert inn gruppesøksmål mot arrangøren. ifølge der spiegel krever de i snitt 30.000 dollar – drøyt 320.000 kroner – per tilskuer. – vi vil forsvare rettighetene til fans som har reist langt og betalt små formuer for en opplevelse de ikke fikk, sier dimopoulos til den tyske nettavisen. (ntb)

  Kumlokk-skandale i Formel 1 – trening utsatt i to timer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:07.34)
  formel 1-treningen i las vegas måtte avbrytes etter at rammen til et kumlokk traff bilen til ferrari-fører carlos sainz. trening nummer to forsinkes kraftig. den første treningen ble stanset etter bare 21 minutter sent torsdag kveld lokal tid. sainz` bil ga fra seg store gnisninger etter å ha truffet kumlokket. ferrari-sjef frederic vasseur var svært misfornøyd. – det er mange deler som er ødelagt på bilen. det er uakseptabelt. det har kostet oss en formue, sa han i etterkant av episoden. formel 1-løpet i las vegas er allerede møtt med en solid dose kritikk. den stilner neppe etter torsdagens avbrudd. arrangørene inspiserte i etterkant alle løse kumlokk på den vel seks kilometer lange gatebanen i las vegas. den andre treningsomgangen skulle etter planen starte ved midnatt lokal tid (kl. 9 norsk tid), men er utsatt i to timer. den skal også vare i en time i stedet for 90 minutter. løpene i gamblingbyen skal kjøres sent på kvelden lokal tid. når trening nummer to starter, vil klokken ha bikket 02.00 i nevada. det er første gang at det kjøres f1-løp i las vegas siden 1982. (ntb)

  Formel 1-trening i Las Vegas stanset - Sainz fikk skader på bilen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:07.34)
  den første formel 1-treningen i las vegas ble avbrutt etter et kort tid. plutselig spraket det nemlig opp under bilen til ferrari-fører carlos sainz. sainz kjørte over et avløpslokk, som hoppet opp og samtidig sørget for vesentlige skader under bilen. arrangøren bekrefter selv på x at avløpslokket var grunnen til at treningen ble stanset like etter, og at de nå jobber med å løse problemet. årets las vegas gp er det første formel 1-løpet i las vegas siden 1982.


  Værproblemene i Sveits og Italia fortsetter – kvinnenes utfortrening avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:06.57)
  nok en gang må arrangørene avlyse fartstreningen i zermatt-cervinia på grunn av for mye vind. kajsa vickhoff lie og de andre utforkjørerne fikk gjennomført én treningsomgang torsdag. fredag skulle det etter planen gjøres en ny gjennomføring, før rennene lørdag og søndag. ifølge arrangørene er værprognosene framover heller ikke de beste. utfortraseen i zermatt-cervinia har start i sveits og målgang i italia. (ntb)

  Uværet fortsetter i Zermatt – kvinnenes utfortrening avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:09.52)
  alpinist ragnhild mowinckel og resten av fartsjentene får ikke gjennomført onsdagens utfortrening i zermatt-cervinia. – grunnet sterk vind og snøfall over natten har juryen valgt å avlyse dagens program, skriver arrangøren i en melding. etter planen skulle utfortreningen startet klokken 11.45. etter planen skal fartsjentene gjennomføre en treningsøkt torsdag og fredag, før det skal kjøres utforrenn på både lørdag og søndag. det er sesongens første fartsrenn i verdenscupen. (ntb)


  Uværet fortsetter i Zermatt – kvinnenes utfortrening utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:07.02)
  ragnhild mowinckel og resten av fartsjentene får trolig en lang dag etter at fis har utsatt onsdagens utfortrening i zermatt-cervinia på ubestemt tid. – grunnet sterk vind og snøfall over natten har juryen valgt å utsette dagens program. mer info kommer klokken 10.00, skriver arrangøren i en melding. etter planen skulle utfortreningen startet klokken 11.45. forrige helt ble også store deler at herrenes fartshelg i zermatt-cervinia avlyst grunnet dårlig vær. herrene fikk bare gjennomført den første treningsøkta på onsdag, før både resten av treningsøktene og begge utforrennene ble avlyst. (ntb)


  Bolsjunov sliter med alvorlig skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:17.45)
  den russiske langrennskjempen aleksandr bolsjunov er ikke i stand til å trene for full maskin. han pådro seg en ryggskade i august under trening i belarus. det sier jurij borodavko, bolsjunovs trener til ria novosti. – skaden er ganske alvorlig og det tar lang tid å bli frisk, sier borodavko – og utdyper: – vi har gradvis trappet opp treningen og han kan gjennomføre intervaller. det er begrensninger når det kommer til løping, spenst-, styrke- og fartstrening. det er lite sannsynlig at bolsjunov konkurrerer i helgens testrenn i khanty-mansijsk. han er også usikker før åpningen av den russiske cupen i versjina tjoi. russiske og belarusiske utøvere er fortsatt utestengt fra å gå verdenscup, som følge av krigen i ukraina. bolsjunov har ikke konkurrert mot norske løpere siden han gikk i lahti i slutten av februar 2022. kort tid før russlands invasjon av ukraina dro han hjem fra beijing med tre ol-gull, to sølvmedaljer og en bronse.

  utfortreningen i zermatt avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:11.30)
  Torsdagens utfortrening i Zermatt-Cervinia er avlyst grunnet været. Det bekrefter Det internasjonale ski- og snøbrettforbundet (FIS). Det er juryen og arrangøren som har tatt beslutningen, og begrunner den med det store snøfallet som har kommet i området. Adrian Smiseth Sejersted var beste nordmann på onsdagens trening, før han utrykte skepsis om det i det hele tatt ble renn lørdag og søndag. – Det er vel ganske lite sannsynlig at det blir renn i helga. Det er meldt et fryktelig vær som kommer inn nå, sa han til NRK. Rennet er etter planen sesongens første utforrenn, og har noe så spesielt som start i Sveits og målgang i Italia. Utforrennet har aldri blitt kjørt før, da det ble avlyst i fjor grunnet snømangel.

  kilde nummer 13 på utfortreningen i sveits – sejersted sjuer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:12.22)
  Alpinist Aleksander Aamodt Kilde kjørte ned til 13.-plass i sesongens første utfortrening foran fartsåpningen i Sveits og Italia denne uken. Foran årets fartssesong er nordmannen igjen en kandidat til å gå helt til topps. Den jobben starter i Zermatt til helgen. Kilde hadde en god start, men falt deretter av til de neste mellomtidene og krysset målstreken 2,17 sekunder bak Striedinger. (NTB)

  Bellingham usikker før mesterligakamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:16.39)
  real madrids britiske toppscorer jude bellingham har pådratt seg en skade og kan miste mesterligaoppgjøret mot braga onsdag. det fortalte real-sjef carlo ancelotti på tirsdagens pressekonferanse. real madrid har vunnet alle sine tre første champions league-kamper i høst. i løpet av disse har bellingham scoret tre ganger. når spanjolene kan sikre videre avansement hjemme mot braga, er det tvilsomt om klubbens toppscorer kan spille. supertalentet deltok riktignok på treningen før kampen etter skulderskaden han pådro seg i la liga-oppgjøret mot rayo vallecano. – han var ikke med på hele treningen, men det var for å unngå en ny smell. men han har kommet seg bra, sa ancelotti og fortsatte: – han kan kanskje spille. vi får bestemme oss sent. bellingham har fått en eventyrlig start på real madrid-karrieren. etter sommerens overgang fra borussia dortmund står han med 13 mål og tre målgivende pasninger på 14 kamper. (ntb)

  Haaland avbildet på trening foran mesterligamøte med Young Boys

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. november 2023 KL:19.13)
  erling braut haaland var på plass da manchester city gjorde de siste forberedelsene til tirsdagens champions league-kamp mot young boys. sky sports er blant mediene som mandag har lagt ut en video som viser nordmannen ikledd gul vest på citys treningsfelt. på bildene jogger haaland tilsynelatende ubesværet sammen med lagkameratene. da manager pep guardiola møtte pressen i forkant av treningen kunne han ikke fortelle om haaland var aktuell for spill i tirsdagens kamp mot young boys. haaland ble byttet ut i pausen mot bournemouth i helgen, og da ble det opplyst at han hadde problemer med ankelen. på mandagens pressekonferanse fikk guardiola spørsmål om han kunne gi en oppdatering på nordmannens status. – jeg kan ikke. vi trener i ettermiddag, så jeg vet ikke. jeg skal snakke med legene og så videre, sa spanjolen tidligere mandag. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »