Hovedsiden

Liten annonse
  Nederlandsk storkamp ble avbrutt etter skandalescener – skal fullføres for tomme tribuner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 25. september 2023 KL:16.45)
  de resterende 35 minuttene av søndagens storkamp i nederlandsk fotball mellom ajax og feyenoord skal spilles bak lukkede dører kommende onsdag. det opplyser fotballforbundet i nederland mandag. søndagens oppgjør ble avbrutt tidlig i annen omgang fordi det ble kastet bluss på banen. da ledet feyenoord 3-0, og sinte ajax-tilskuere sto bak uroen på tribunene. tidligere i kampen var oppgjøret også stanset to ganger, for så å bli gjenopptatt. etter avbrudd nummer tre kom det raskt beskjed om at kampen ikke ville bli spilt ferdig søndag, og publikum forlot dermed arenaen. på utsiden fortsatte voldelighetene. rasende ajax-fans knuste stadioninngangen, og det endte med kamper mellom supportere og ridende politi bevæpnet med tåregass. de stygge scenene representerte et nytt bunnpunkt i den krisen ajax står i. storklubben sliter både på og utenfor banen. med bare fem poeng på fire kamper har det nederlandske mesterlaget opplevd sin dårligste start på en sesong siden 1964/65. (ntb)

  Irland slo tittelforsvareren i rugby-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:23.36)
  verdensener irland slo verdensmester sør-afrika 13-8 i lørdagens storkamp i vm i rugby union. mack hansen ble første spiller som greide å score et try mot sør-afrika i turneringen. – dette var som en grand slam på steroider. det føltes som det var 800.000 mennesker på tribunene, sa hansen til itv etter kampen. cheslin kolbe svarte med et try for «springboks» tidlig i 2. omgang. sør-afrika ledet store deler av kampen, men måtte betale for dårlige spark. manie libbok tar seg vanligvis av dem, men han har slitt med presisjonen i vm. scrumhalf faf de klerk har overtatt noen av sparkene, men de to misset til sammen fire av fem spark i lørdagens kamp, og det kostet 11 poeng. et spark fra jonathan sexton midtveis i 2. omgang sendte irland foran for godt. da jack crowley sparket en ny trepoenger tre minutter før slutt, trengte sør-afrika et try for å utligne og få sjansen til å sparke vinnerpoengene. sør-afrika kom ikke nærmere enn ti meter fra irlands mållinje, og for første gang kunne irene juble for seier over sør-afrika i en vm-kamp. irland har nå vunnet 16 landskamper på rad. (ntb)

  Håndball-EM sikret publikumsrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:08.54)
  det blir satt verdensrekord i tilskuere på en håndballkamp under em for menn i tyskland neste år. arrangøren håper på nær 55.000 på tribunene. det er allerede solgt over 50.000 billetter til åpningskvelden 10. januar i düsseldorf, melder det europeiske håndballforbundet (ehf). da går kampene frankrike – nord makedonia og sveits – tyskland. det skal være mulig å få inn nær 55.000 på fotballstadionet. den stående bestenoteringen er fra 2014 da 44.189 tilskuere fulgte bundesliga-oppgjøret mellom rhein neckar-löwen og hamburg. norge deltar i em og starter turneringen i berlin. der er tilskuerkapasiteten 17.000. (©ntb)

  Tenniskonkurranser er tilbake i Kina etter boikott

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:14.21)
  i september får kina atter være vertskap for et tennismesterskap, for første gang på 16 måneder. det melder south china morning post. kina ble boikottet som vertskap etter anklager om at en kinesisk topp-politiker skulle ha utsatt tennisstjernen peng shuai for overgrep. det var et brev som tennisstjernen la ut på sosiale medier i kina i november 2021 som førte til anklagene. peng shuai gikk senere ut og sa at det ikke hadde vært noe overgrep. hun viste seg offentlig på tribunene under vinter-ol i beijing. verdens tennisforbund (wta) skal ha kommet til at en boikott ikke har virket.

  EM-kvalifiseringskamp stanset i 50 minutter etter diskriminering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:21.27)
  kampen mellom romania og kosovo ble stanset etter 17 minutter av tirsdagens kamp. en snau halvtime etter at kampen ble stanset, kom beskjeden om at kampen er stanset på grunn av «diskriminerende oppførsel». på tribunen kunne man blant annet se et banner med teksten «kosovo er serbia», malt i fargene til det serbiske flagget. kosovo erklærte seg som en uavhengig nasjon i 2008, etter at det tidligere var en del av serbia. romania er blant landene som ikke anerkjenner kosovo som en uavhengig nasjon. kampen ble startet igjen etter en pause på rundt 50 minutter.

  EM-kvalifiseringskamp stanset etter diskriminering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:21.27)
  kampen mellom romania og kosovo ble stanset etter 17 minutter av tirsdagens kamp. en snau halvtime etter at kampen ble stanset, kom beskjeden om at kampen er stanset på grunn av «diskriminerende oppførsel». på tribunen kunne man blant annet se et banner med teksten «kosovo er serbia», malt i fargene til det serbiske flagget. kosovo erklærte seg som en uavhengig nasjon i 2008, etter at det tidligere var en del av serbia. romania er blant landene som ikke anerkjenner kosovo som en uavhengig nasjon.

  EM-kvalifiseringskamp stanset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:21.27)
  kampen mellom romania og kosovo ble stanset etter 17 minutter av tirsdagens kamp. det har ikke kommet noen offisiell forklaring rundt hvorfor kampen ble stanset. på tribunen kunne man blant annet se et banner med teksten «kosovo er serbia», malt i fargene til det serbiske flagget. kosovo erklærte seg som en uavhengig nasjon i 2008, etter at det tidligere var en del av serbia. romania er blant landene som ikke anerkjenner kosovo som en uavhengig nasjon.  19-årig hjemmehåp til US Open-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:08.15)
  coco gauff (19) innfridde på hjemmebane nok en gang da hun torsdag sikret seg en finaleplass i us open med seier over tsjekkiske karolina muchova. gauff er den yngste amerikanske kvinnen som har nådd finalen i us open siden serena williams i 1999. hun vant kampen med settsifrene 6-4, 7-5. duellen varte i tre timer fordi den ble avbrutt i snaut 50 minutter av miljøaktivister. en av aktivistene limte beina fast i betongen på tribunen. episoden skjedde tidlig i andre sett. (ntb)  Tilskuerdrama da Zverev tok seg til US Open-kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. september 2023 KL:08.04)
  tyskeren alexander zverev måtte be dommeren om å kaste ut en tilskuer som hetset ham på veien mot seier over jannik sinner i us opens 4. runde. på tross av opptrinnet klarte zverev å beseire sinner i en tett og langvarig kamp over fem sett. tyskeren vant 6-4, 3-6, 6-2, 4-6, 6-3. før en serve i det fjerde settet ble zverev forstyrret av en mann som angivelig ropte «sieg heil», kjent som den offisielle nazihilsenen i tyskland under adolf hitlers styre. 26-åringen henvendte seg til dommer james keothavong for å gjøre ham oppmerksom på ukvemsordene. – han sa akkurat den mest berømte hitler-frasen som finnes i verden. dette er ufattelig, sa zverev. keothavong snakket med sikkerhetspersonellet på arenaen, som gikk i gang med å finne den skyldige i publikum. etter hvert ble en mann med blå baseballcaps utpekt og bedt om å forlate tribunen.  Inter Miami målløse for første gang etter Messis ankomst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 31. august 2023 KL:09.09)
  lionel messi (36) har herjet for inter miami siden han kom til usa, men hjemme mot nashville sa det stopp. 0-0 på hjemmebane betyr at inter miami er ti poeng unna sluttspillplass med ti kamper igjen i grunnserien. søndag venter det ny kamp mot los angeles fc på vestkysten. messi hadde scoret elleve mål på ni kamper før møtet med mls-laget fra musikkbyen nashville, inkludert oppgjørene på veien mot seier i ligacupen. inter miami hadde scoret i hver kamp siden messi kom til solstaten. denne gangen endte det uten scoringer. mot nashville var det igjen stappfullt på tribunen der blant annet fifa-president gianni infantino var blant tilskuerne sammen med bokselegenden floyd mayweather. magien fra messi uteble denne gangen. sammen med sin tidligere barcelona-kompis sergio busquets slet han med å finne åpningene i et disiplinert nashville-forsvar. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »