Hovedsiden

Liten annonse
  Luftrifle: Norge med unik gulldobbel i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:20.27)
  for første gang vant norge begge lagkonkurransene på 10 meter i em luftrifle. på herresiden var triumfen den første på 28 år. skytingen til jeanette hegg duestad, jenny stene og den 17-årige debutanten pernille nor-woll holdt til lagseier foran ungarn og polen. norge stilte til start som tittelforsvarer. senere sikret jon-hermann hegg, henrik larsen og ole martin halvorsen at det også ble norsk em-gull i herreklassen for første gang siden 1995. – en stor dag for skytterlandslaget. to laggull i en ol-øvelse i en ol-sesong viser bredden og kvaliteten i troppen vår, og utøverne får igjen noe for alt arbeidet de legger ned. det er vel fortjent, sier sportssjef tor idar aune i norges skytterforbund i en uttalelse. (ntb)

  Deila og Vetlesen tapte norsk duell i cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:23.10)
  ronny deilas club brugge, med hugo vetlesen på benken fra start, møtte union st. gilloise i den belgiske cupen. tidligere brann-spiller mathias rasmussen fikk gode 70 minutter for union st. gilloise hjemme mot brugge. vertene vant til slutt 2–0. hugo vetlesen ble byttet inn seint i andre omgang, mens antonio nusa ikke var i troppen til deilas lag.

  VM-trøbbel for Jæger – tvinges ut på shopping

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.04)
  henriette jægers reise til vm innendørs i glasgow gikk alt annet enn knirkefritt. det norske håpet på 400 meter fikk trøbbel allerede i startfasen av onsdagens reise. – flyet til amsterdam ble forsinket, så ble flyet videre kansellert, og så booket vi om med british airways. men da kom ikke bagasjen med ..., sier sportssjef erlend slokvik til nrk – og legger oppgitt til: – jeg har ikke hatt en reise i historien der ikke fly eller bagasje ikke er forsinket. jæger er nå på plass i vm-byen glasgow, og tvinges til å gjøre litt andre forberedelser enn hun hadde planlagt. – hun tar det med ro, men hun mål ut og shoppe klær sånn at hun kan trene og forberede seg. slokvik opplyser at bagasjen etter planen skal komme frem torsdag. jæger har satt norsk innendørsrekord på 200 og 400 meter hittil i år. hun har fjerde best årsbeste av løperne som stiller til start i vm. mesterskapet innledes med forsøk på 400 meter fredag formiddag. bursdagsbarnet karsten warholm og leif olav alnes dro med et annet fly og styrte unna trøbbelet. resten av vm-troppen ankommer torsdag. ps! nrk sender direkte fra verdensmesterskapet fredag, lørdag og søndag kveld.

  Slind og Kalvå syke - står over i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:13.38)
  astrid øyre slind og anne kjersti kalvå stiler ikke til start under helgens verdenscuprenn i finland. det opplyser skiforbundet i en pressemelding. – vi har dessverre fått to sykdomstilfeller natt til i dag. både astrid og anne kjersti våknet med sår hals og må derfor stå over lahti, sier fagsjef per elias kalfoss i pressemeldingen. hedda østberg amundsen og anna svendsen kommer inn i troppen for å gå distanserenn, mens julie bjervig drivenes skal gå sprint.

  Øyre Slind og Kalvå syk - står over i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:13.38)
  astrid øyre slind og anne kjersti kalvå stiler ikke til start under helgens world cup-renn i finland. det opplyser skiforbundet i en pressemelding. – vi har dessverre fått to sykdomstilfeller natt til i dag. både astrid og anne kjersti våknet med sår hals og må derfor stå over lahti, sier fagsjef per elias kalfoss i pressemeldingen. hedda østberg amundsen og anna svendsen kommer inn i troppen for å gå distanserenn, mens julie bjervig drivenes skal gå sprint.

  Robert Johansson tilbake i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:11.01)
  robert johansson er tilbake i landslagstroppen som skal hoppe verdenscup i lahti kommende helg. torsdag starter kvalifisering i den finske byen. 33 år gamle johansson ble vraket til landslaget før årets sesong, etter en årrekke i det gode selskap. johansson har likevel fått mulighet til å delta i verdenscupen tidligere denne sesongen. han var nemlig å se i verdenscupen i lillehammer før jul, men da som en del av nasjonal kvote.

  Simen Hegstad Krüger står over rennhelgen i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:17.26)
  det opplyser norges skiforbund i en uttalelse tirsdag. – simen ble forkjølet i etterkant av forrige world cup og er fortsatt ikke klar for konkurranse, sier landslagslege ove feragen. martin kirkeberg mørk (drammens ballklubb og equinor rekruttlandslag) kommer inn i troppen.

  Ny jobb for Bråthen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:13.54)
  hopplandslagets avtroppende sjef clas brede bråthen (55) går ikke arbeidsledig lenge. overfor vg forteller bråthen at han blir daglig leder i selskapet veisikring 2. mai. – jeg kjenner ikke på noe vemod, men jeg er spent på det å starte i en ny jobb, med de utfordringene som ligger foran meg. det er mange mennesker og mye penger involvert, sier han til vg. bråthen har vært sjef for hopplandslaget siden 2004. de siste årene har vært preget av bråk med ledelsen i norges skiforbund, men også internt i hopplandslaget.  Stina Nilsson får sjansen i Holmenkollen – syk Öberg står over

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:08.48)
  stina nilsson får blant annet med seg en debutant når verdenscupen i skiskyting forflytter seg til holmenkollen denne uken. den tidligere langrennsløperen nilsson er tilbake i verdenscupen igjen etter at hun ikke fikk muligheten til å vise seg fram i vm i nove mesto na morave. hun har konkurrert mest på nivå to i ibu-cupen denne sesongen. anna-karin heijdenberg er også en del av den svenske troppen. det blir sistnevntes debut i verdenscupen. hanna öberg blir ikke å se i oslo. hun ble syk i etterkant av vm i tsjekkia og trenger mer tid før hun er tilbake på startstreken. rennene i oslo kommer for tidlig for den eldste av öberg-søstrene. elvira öberg er best plassert i verdenscupen sammenlagt av svenskene. hun er på 5.-plass med drøyt 100 poeng opp til lederen ingrid landmark tandrevold. det første rennet i holmenkollen går torsdag. da står normaldistansen for kvinner på programmet. det gjenstår tre helger av årets verdenscup i skiskyting. (ntb)

  Syk Udnes Weng står over i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:12.07)
  skiforbundet har tatt ut 21 langrennsløpere til verdenscuprennene i lahti kommende helg. der står en syk tiril udnes weng over. – jeg var sliten etter de siste rennene i usa. ble syk i midten av forrige uke og er fortsatt ikke i trening. håper å komme i gang igjen denne uka og bli klar for wc på hjemmebane, sier udnes weng i pressemeldingen. her er den fulle troppen: kvinner: astrid øyre slind, kristine stavås skistad, kristin austgulen fosnæs, lotta udnes weng, heidi weng, astrid øyre slind, anne kjersti kalvå, margrethe bergane, mathilde myhrvold, maria hartz melling, julie myhre. menn: johannes høsflot klæbo, pål golberg, håvard solås taugbøl, even northug, simen hegstad krüger, henrik dønnestad, martin løwstrøm nyenget, pål golberg, erik valnes, harald østberg amundsen, ansgar evensen, matz william jenssen.

  Agenten: Klopp uaktuell som Bayern München-trenen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:15.20)
  liverpools avtroppende manager jürgen klopp vil ikke bli ny bayern münchen-trener. det sier hans agent onsdag. onsdag ble det klart at thomas tuchel ikke får fortsette som trener hos det tyske storlaget etter endt sesong. han hadde kontrakt med klubben i ytterligere ett år. klopp sjokkerte en hel fotballverden i forrige måned da han fortalte at han gir seg som liverpool-manager etter inneværende sesong. på det tidspunktet har han vært i jobben i nesten ni år. etter onsdagens tuchel-nyhet måtte klopps agent avkrefte at klienten er aktuell for bayern-jobben. – jürgen klopp vil ikke trene en klubb eller landslag for minst ett år etter denne sesongen. slik er det bare. hans standpunkt har ikke endret seg, sa agent marc kosicke til sky tv. klopp har tidligere trent mainz og borussia dortmund i tysk fotball. (ntb)

  Talentet Signe Gaupset inn i landslaget i Graingers første tropp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:10.11)
  to playoffkamper mot kroatia venter for de norske jentene. bortekampen spilles 23. februar, mens returoppgjør er på sr-bank arena i stavanger 27. februar. brann-talentet signe gaupset fikk plass i gemma graingers første tropp som sjef for kvinnelandslaget i fotball. gaupset har storspilt for et brann som har gjort det godt i mesterligaen. hun har ikke spilt landslagsfotball over j19-nivå tidligere. – hun er en bra spiller. signe (gaupset) er her mye på grunn av hennes prestasjoner i mesterligaen. for henne gjorde det ingenting å møte et lag som lyon, sier grainger om uttaket av gaupset. det var ingen store overraskelser i graingers tropp. det største frafallet er roma-proffen emilie haavi, men hun har ikke vært med i en landslagstropp siden fjorårets vm i australia og new zealand. – det er en veldig konkurransedyktig tropp. vi har mange spillere som er skadefrie og tilgjengelig. det er viktig og troppen er så god som den kan bli, sier landslagssjef grainger om troppen. graingers mannskap må gå seirende ut av duellen mot kroatia for å unngå nedrykk til nivå b. – vi bør vinne disse to kampene. vi bør være på a-nivået i nasjonsligaen, sier landslagssjefen.

  dette er troppen til kvinnelandslaget kommende kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:10.10)
  Gemma Grainger tok ut følgende 23 spillere til playoff-kampene mot Kroatia for å holde seg på nivå A i nasjonsligaen: Keepere: Aurora Mikalsen, Guro Pettersen og Cecilie Fiskerstrand. Forsvar: Tuva Hansen, Guro Bergsvand, Maren Mjelde, Thea Bjelde, Marit Bratberg Lund, Mathilde Harviken og Maria Thorisdottir. Midtbane: Ingrid Syrstad Engen, Vilde Bøe Risa, Karina Sævik, Lisa Naalsund, Frida Maanum, Justine Kielland og Guro Reiten. Angrep: Elisabeth Terland, Caroline Graham Hansen, Signe Gaupset, Sophie Román Haug, Celin Bizet Ildhusøy og Ada Stolsmo Hegerberg.


  Haller og co. fikk hver sin villa etter triumfen i afrikamesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:07.13)
  elfenbenskystens president tok på seg spanderbuksene da landets seier i afrikamesterskapet skulle feires tirsdag. spillerne fikk en klekkelig bonus og en villa. elfenbenskysten snudde søndagens finale mot nigeria og vant 2-1 etter scoringer av franck kessié og sébastien haller. det var tredje gang pokalen endte hos elfenbenskysten i turneringens historie. hvert medlem i troppen fikk 50 millioner cfa-franc hver. det tilsvarer omkring 870.000 norske kroner. i tillegg fikk de intet mindre enn en villa hver til samme verdi. trener emerse fae fikk det dobbelte i bonus for prestasjonen. fae erstattet jean-louis gasset underveis i mesterskapet. – dere har brakt lykke til alle ivorianere, bravo, bravo, sa president alassane ouattara. alle spillerne ble også tildelt den høyeste offentlige utmerkelsen i landet. (©ntb)

  Veronica Kristiansen tilbake for håndballandslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:20.09)
  veronica kristiansen og marit røsberg jacobsen er begge tilbake i den norske håndballtroppen når de skal møte østerrike 28. februar og 3. mars. det kommer fram av en pressemelding fra håndballforbundet. – dette er første gang laget samles siden vm i desember. troppen består av vm-laget, og ytterligere to spillere: veronica kristiansen og marit røsberg jacobsen, sier landslagssjef thorir hergeirsson. kristiansen fødte ditt første barn i juli i fjor og har siden vært utelatt fra det norske håndballandslaget. kampene mot østerrike er en del av ehf euro cup, som spilles samtidig som de andre nasjonene spiller kvalifisering til em 2024. norge, ungarn, sveits og østerrike deltar i turneringen. norges tropp: målvakter: marie davidsen (csm bucuresti), silje solberg-østhassel (györ), olivia lykke nygaard (storhamar), katrine lunde (våg håndball elite). bakspillere: veronica kristiansen (györ), stine ruscetta skogrand (ikast), nora mørk (team esbjerg), stine bredal oftedal (györ), kristine breistøl (team esbjerg), ingvild bakkerud (ikast), kristina sirum novak (sola), henny ella reistad (team esbjerg), maja furu sæteren (larvik), thale rushfeldt deila (odense). kantspillere: marit røsberg jacobsen (team esbjerg), camilla herrem (sola), sanna solberg-isaksen (team esbjerg), emilie margrethe hovden (györ). linjespillere: maren aardahl (odense), kari brattset dale (györ), vilde mortensen ingstad (csm bucuresti).


  Real Madrids spillerbuss krasjet i Tyskland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:17.20)
  real madrids spillerbuss ble påkjørt på vei til tirsdagens mesterligakamp mot leipzig. på motorveien mot leipzig krasjet bussen med en personbil. alle de involverte skal ha kommet seg uten skader. i 15-tiden ankom spillerbussen hotellet, med riper langs siden av bussen. på grunn av streik på flyplassen i leipzig, landet real madrid-troppen i erfurt ved lunsjtid mandag. det var på strekningen mellom erfurt og leipzig ulykken skal ha skjedd. (ntb)

  Tidligere eliteserie-profil Mounir Hamoud er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:15.17)
  mounir hamoud er død, 39 år gammel. det bekrefter strømsgodset på sine hjemmesider mandag ettermiddag. hamoud døde brått mandag morgen av hjertestans. strømsgodset og norges fotballforbund skriver at de deler informasjonen i samråd med de nærmeste pårørende. – dette er et brutalt og sjokkerende budskap å få – det berører oss alle i strømsgodset, det berører drammen og hele fotballfamilien. våre tanker går først og fremst til mounirs familie og etterlatte i en svært vanskelig situasjon. de har mistet en pappa, ektemann, bror, sønn og kjært familiemedlem, skriver klubben på sin hjemmeside. – mounir var virkelig en god lagspiller med høy faglig kompetanse. han var opptatt av at alle skulle ha like muligheter, brant for fotballen og var en familiekjær mann. mounir er en person som har gjort inntrykk på så mange. han vil bli dypt savnet i fotballen, og våre varmeste tanker går til hans kone, barn og øvrige familie, sier generalsekretær karl-petter løken i norges fotballforbund. hamoud spilte flere aldersbestemte landskamper for norge og ble tatt ut i a-landslagstroppen til comeback-kampen til egil «drillo» olsen mot tyskland i 2009. tidligere i år ble hamoud ansatt som toppspillerutvikler i strømsgodset. han spilte for strømsgodset fra 2012 til 2019, og har 147 kamper for klubben. i 2013 vant han seriegull med strømsgodset, samt seriesølv i 2012 og 2015. hamoud startet seniorkarrieren i lyn før han signerte for bodø/glimt i 2006. der spilte han frem til 2011.


  omgangssyke i vm-troppen – knotten står over jaktstarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:10.32)
  Karoline Knotten er blitt syk og står over jaktstarten i VM i Nove Mesto søndag. Det forteller hun selv til NRK. – Jeg har en liten omgangssyke og har brukt natta og dagen på å løpe frem og tilbake til badet. Jeg har bøtta mi klar, men har spist to biter croissant og det har gått bra. Dessverre blir det ingen jaktstart på meg, men det kommer flere skirenn i VM, sier hun. Skiskytteren var på laget som tok sølv på blandet stafett, men hun ble bare nummer 33 på sprinten og hadde over to minutter opp til lederen Julia Simon på dagens jaktstart. – Jeg er glad jeg har VM-sølvet i bagen allerede, og jeg håper å være på plass senere i VM. Foreløpig skal jeg sitte her og heie på jentene. Jeg har skikkelig troa, forteller Knotten i en videohilsen. Kvinnenes jaktstart starter kl. 14.30 og sendes på NRK1. Juni Arnekleiv har best utgangspunkt av de norske, og går ut 1.36 bak Frankrikes Simon.

  Graham Hansen-scoring mot Sevilla

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:21.18)
  den norske barcelona-stjernen caroline graham hansen noterte seg for en scoring i 3-0-seieren over sevilla lørdag. 28-åringen doblet ledelsen med rundt tjue minutter igjen av kampen. mariona caldentey fastsatte resultatet til 3-0 bare to minutter etter graham hansens nettkjenning. gullballen-vinner aitana bonmatí hadde målgivende på de to siste scoringene. claudia pina sendte katalanerne i føringen i første omgang. ingrid engen var ikke en del av kamptroppen til katalanerne. barcelona står med full pott (48 poeng) i hjemlig liga etter 16 kamper denne sesongen. tabelltoer real madrid er tolv poeng bak. (ntb)

  Bråthen trekker seg fra utvalget som skal vurdere landslagsavtalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:21.17)
  avtroppende hoppsjef clas brede bråthen er likevel ikke blant dem som skal se på mulige endringer i dagens landslagsavtale i norges skiforbund. det opplyser han til dagbladet. – jeg har meldt fra at jeg ikke skal være med, skriver bråthen i en melding. en ny landslagsavtale skal være på plass foran 2024/25-sesongen og skal endelig godkjennes av skistyret, opplyste nsf i en pressemelding fredag. «skistyret har besluttet at et bredt sammensatt utvalg skal vurdere endringer og en modernisering av dagens landslagsavtale», het det. nsf opplyste fredag at de ønsket aleksander aamodt kilde inn i utvalget. generalsekretæren i nsf, arne baumann, fikk beskjeden om at han takket nei i nrks nyhetssending fredag kveld. – det reagerer jeg med overraskelse på, for det er første gang jeg hører det når jeg går inn i studioet, sa baumann i dagsnytt 18. nylig gikk alpinstjernen kilde hardt ut mot forbundet i et intervju med nrk. – det er en ovenfra og ned-holdning hvor de tenker at utøvere kommer og går. til slutt så er det jo kanskje ingen som kommer fordi det er en såpass stor arroganse at folk ikke orker å ha noe med dem å gjøre, sa han. (ntb)

  Bodø/Glimt-spiss mister seriestarten med skade: – Trenger en god periode

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:20.09)
  runar espejord må belage seg på en lengre pause fra fotballen grunnet en skade, opplyser bodø/glimt fredag. espejord skadet seg i låret i treningskampen mot malmö torsdag ettermiddag. fredag har klubblegene gått gjennom mr-bildene, der de har konkludert med at spissen trenger en lengre pause fra fotballen. han mister både de kommende kampene mot ajax i serieligaen og seriestarten mot fredrikstad tidlig i april. skaden er et hardt slag for glimt som i januar solgte spiss faris pemi moumbagna til marseille i fransk fotball. fredag ble angrepsstjernen amahl pellegrino klar for mls-spill. nyervervelsen kasper høgh er ikke inkludert i europa-troppen. dermed er det tynt med rene spisser i glimts tropp til dobbeltoppgjøret senere i februar. (©ntb)

  Lien inn for syk Skogan på sprintlaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:19.48)
  ida lien ble hentet inn som den femte kvinnen i den norske vm-troppen og nå er det klart at hun får sjansen på fredagens sprint. det bekrefter skiskytterforbundet i en pressemelding. marit ishol skogan har vært syk de siste dagene og forbundet skriver at hun ikke er klarert til start. i tillegg til lien, skal også ingrid landmark tandrevold, juni arnekleiv og karoline knotten gå fredagens sprint. – lien gikk bra i em og har hatt en positiv utvikling både i løypa og på standplass. hun tok jo en niendeplass i anterselva, så det blir spennende å se hva hun kan få til, sier nrks skiskytterekspert ola lunde. lien fikk en utfordrende start på sesongen med ryggtrøbbel, men har de siste ukene levert på et godt nivå og tok blant annet em-gull i sprint.

  Norges kombinerttropp til Otepää klar – to endringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:09.45)
  jarl magnus riiber og ida marie hagen fronter den norske troppen som skal forsøke å fortsette seiersrekken i verdenscuprennene i estiske otepää til helgen. bare to renn denne sesongen har endt uten en norsk løper på toppen av seierspallen. østerrikske johannes lamparter har stått for begge. riiber har et solid grep på ledelsen i sammendraget når det gjenstår sju renn. nærmest følger stefan rettenegger. riiber tok sist helg norges 200. individuelle verdenscupseier på herresiden. i sammenlagtkampen for kvinnene leder ida marie hagen etter en svært god siste måned. hun har vippet gyda westvold hansen ned fra tronen og står med fire strake seirer. det gjøres to endringer fra konkurransene i seefeld sist helg. på herrelaget kommer simen tiller inn for kasper moen flatla, mens mille marie hagen er ny i kvinnetroppen. hele uttaket, kvinner: ida marie hagen (haslum), gyda westvold hansen (nansen), mari leinan lund (tolga), marte leinan lund (tolga), hanna midtsundstad (våler), mille marie hagen (haslum). menn: espen andersen (lommedalens), espen bjørnstad (byaasen), jørgen graabak (byåsen), jens lurås oftebro (jardar), jarl magnus riiber (heming), aleksander skoglund (molde og omegn), simen tiller (moelven). det skal gås fellesstart fredag, mens normaløvelsen gundersen lørdag og søndag i otepää. (ntb)

  skiskyting: skogan isolert fra resten av vm-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:13.56)
  Marit Ishol Skogan er isolert på det norske hotellet dagen før VM i skiskyting starter i tsjekkiske Nove Mesto. Skogan var ikke med under tirsdagens pressetreff, melder TV 2. – Hun våknet med tett nese i dag. Da tar vi alle forholdsregler vi har og holder Marit borte fra resten av teamet her nede, bekrefter landslagslege Aasne Fenne Hoksrud. Legen tror det dreier seg om en lett øvre luftveisinfeksjon. 25-åringen var uansett ikke tatt ut til å gå onsdagens blandede stafett for Norge.

  Haaland starter for City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:20.00)
  erling braut haaland starter for manchester city når serietreeren gjester brentford mandag kveld. det er 23-åringen sin første start for den regjerende seriemesteren siden skaden i foten han pådro seg i 0-1-tapet for aston villa i desember. haaland fikk sine første minutter mot burnley i forrige serierunde. – han spilte 25 minutter mot burnley, og for hver bevegelse og hver omstilling ser alle spillerne på ham. så man ser hvor viktig han er for laget, sa manager pep guardiola nylig på en pressekonferanse. oscar bobb er med i troppen og starter på benken.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »