Hovedsiden

Liten annonse  Juventus inngikk forlik – må betale millionbot

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:14.50)
  juventus har blitt enig med det italienske fotballforbundet å betale en bot på 8,5 millioner kroner i en sak om tvilsom regnskapsføring og spillerlønninger. juventus må betale boten på 718.000 euro og samtidig frasi seg muligheten til å anke i andre pågående saker, skriver reuters. boten gjør at klubben slipper å bli trukket flere poeng i serie a. nylig ble juventus trukket ti poeng av det italienske fotballforbundet (figc) i en annen sak som omhandlet manipulering av overgangssummer. poengtrekket gjorde at mesterligatoget gikk for juventus. det er fortsatt håp for europaligaen og conferenceligaen. italienske medier skriver likevel at også det kan ryke i en annen sak det europeiske fotballforbundet (uefa) for tiden etterforsker. (ntb)

  Milan sikret mesterligaplassen – slo Juventus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:22.57)
  milan vant 1-0 over juventus og er sikret å bli topp fire i serie a denne sesongen. det betyr mesterligaspill kommende sesong. olivier giroud scoret kampens eneste mål på bortebane søndag. med triumfen er milan seks poeng foran femteplasserte atalanta med én serierunde igjen. dermed er det seriemester napoli, lazio, inter og milan som tok de italienske plassene i kommende sesongs puljespill i mesterligaen. juventus var lenge med i kampen om mesterligaplass etter at en poengstraff ble trukket tilbake, men for en uke siden ble klubben likevel straffet med ti poengs trekk. det gjorde at de falt utenfor topp-fire-kampen. juventus er anklaget for å ha manipulert overgangssummer for å få regnskapet til å se bedre ut i perioden mellom første kvartal i 2019 og tilsvarende kvartal i 2021. lazio slo nedrykksklare cremonese 3-2 søndag etter en måldobbel av sergej milinkovic-savic. han ble dessuten matchvinner i det siste ordinære spilleminutt. kristoffer askildsen spilte fra start da lecce sikret plassen i serie a med 1-0-seier over monza. askildsen er på lån fra nedrykksklare sampdoria. seriemester napoli spilte 2-2 borte mot bologna. leo skiri østigård satt hele kampen på benken for gjestene. (ntb)


  Leder for den franske olympiske komité trekker seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.17)
  presidenten for den franske olympiske komité, brigitte henriques, har trukket seg fra sin stilling litt over et år før sommerlekene i paris 2024. – ved åpningen av cnosfs generalforsamling i maison du sport français i dag kunngjorde brigitte henriques sin beslutning om å trekke seg som president for den franske nasjonale olympiske komité, skrev cnosf i en pressemelding. i henriques innledning opplyste hun til medlemmene av generalforsamlingen om årsakene til avgjørelsen. hun spesifiserte også at beslutningen hennes vil tre i kraft fra 29. juni. åpningen av generalforsamlingen var lukket for pressen. astrid guyart, som er generalsekretær i komiteen, vil midlertidig ta over presidentskapet til en ny president er valgt. det skal skje innen de tre neste månedene. ol i paris 2024 arrangeres fra 26. juli til 11. august. (©ntb)


  Stavanger Oilers fikk dobbel svensk motstand i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:17.34)
  stavanger oilers skal møte växjö og färjestad på hjemmebane i grunnspillet i neste sesongs mesterliga i ishockey. i tillegg kommer også tsjekkiske ocelari trinec på besøk til stavanger til høsten. det ble klart etter trekningen som ble gjort onsdag ettermiddag. på bortebane skal siddisene spille mot rb salzburg (østerrike), hc bolzano (italia) og dinamo pardubice (tsjekkia). formatet er endret foran den kommende sesongen i mesterligaen. i stedet for at klubbene deles inn i grupper, skal alle 24 lag være i samme «pulje». det ble så trukket hvilke lag hver klubb skal møte på hjemme- og bortebane. de 16 beste etter seks kamper tar seg videre til sluttspillet. finske tappara er regjerende mester. oilers ble nummer tre i sin pulje sist sesong og røk ut. (ntb)

  Juventus rystet: Stortap mot Empoli

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:06.19)
  juventus gikk glipp av tre poeng etter 1-4-tapet mot empoli i serie a mandag. nederlaget kom kort tid etter at torino-klubben ble trukket ti poeng av forbundet. avgjørelsen om at juventus ble fratatt ti poeng kom rett i forkant av kampstarten mot empoli. det ble utfallet etter en ny behandling av den såkalte plusvalenza-saken. storklubben var tabelltoer på 69 poeng før dommen, men falt ned til 7.-plass etter at dommen ble kjent. derfor var tre poeng mot empoli sårt tiltrengt med tre runder igjen av serie a. francesco caputo sendte imidlertid vertene i føringen etter 18 minutter. tre minutter senere doblet sebastiano luperto ledelsen for empoli. caputo noterte seg for sin andre nettkjenning for de blåkledde etter hvilen. federico chiesa reduserte for juventus med noen minutter igjen, men på overtid fastsatte roberto piccoli resultatet til 4-1. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »