Hovedsiden

Liten annonse


  Hoppbråket: Skiforbundet og hoppkomiteen ber om ro rundt Forfang og utøverne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:18.17)
  norges skiforbund og hoppkomiteen ber i en felles pressemelding om at utøverne på landslaget får ro i tiden som kommer. det vises til at alexander stöckl-saken skal løses internt. landslagshopperne har med utøverrepresentant johann andré forfang i spissen uttalt at de ønsker et nytt lederteam inn mot den kommende vm-sesongen. sentralt har vært uttalelser om misnøye mot landslagssjef alexander stöckl. nå ber forbundsledelsen om at mediene ikke kontakter utøverne om den pågående saken. – vi ser at den totale belastningen er stor for mange involverte, og særlig for johann forfang som er utøvernes talsperson. mange har de siste dagene opplevd et sterkt press fra mediene om å uttale seg eller gi opplysninger i saken. johann har bedt oss understreke at utøverne ønsker å løse denne saken internt, og ber om at dette blir respektert, sier stine korsen, leder i hoppkomiteen. i mandagens pressemelding heter det at «den store pågangen fra mediene, og også trykket i sosiale medier har lagt et stort press på utøverne, ansatte og tillitsvalgte, og er blitt en stor belastning, også for johann forfang». – johann og de andre utøverne ønsker å yte sitt beste i konkurranser fremover. han ber om, og støttes av oss i, at alle som er opptatte av sportens beste nå bidrar til at vi kan håndtere denne saken internt og ikke gjennom mediene, sier arne baumann, generalsekretær i norges skiforbund.

  Uværet Rolf

  Kilde: VG Innenriks | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:15.38)
  det er ventet store mengder nedbør langs kysten av sør- og østlandet. også lavtrykket «rolf» vil gi full storm i skagerrak fredag.

  Newcastle bekrefter: Sportsdirektøren «i fryseboksen»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:16.42)
  i en kort pressemelding mandag ettermiddag bekrefter newcastle united at klubbens sportsdirektør, dan ashworth, er «i fryseboksen». det skjer etter flere dager med rykter om at han er ønsket av manchester united, og at ashworth selv skal være interessert. newcastle bruker uttrykket «gardening leave», som betyr at en arbeidstaker er i karantene fra å ta en annen jobb. i dette tilfellet kan ikke ashworth bare gå fra jobben i newcastle til manchester united ettersom ashworth er i en slags karantene, eller fryseboksen, om du vil. – vi er naturligvis skuffet over at dan har bestemt seg for å slutte, men vår spennende reise stopper ikke av den grunn, og prosessen med å rekruttere en ny sportsdirektør begynner med en gang, heter det i pressemeldingen fra newcastle.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »