Hovedsiden

Liten annonse  Avlyst etter kulde

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:09.42)
  et stort antall minusgrader har tvunget arrangørene av norgescupen i langrenn på gålå til å utsette starten på søndagens konkurranser. pararennene er avlyst.
  Hauger nummer fire i Abu Dhabi-sprinten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:14.18)
  formel 2-fører dennis hauger kjørte inn til 4.-plass i sprintløpet i abu dhabi lørdag. nordmannen startet fra femte beste posisjon og klatret én plass på løpets siste runde. etter en heftig start ble feltet tidlig samlet igjen da sikkerhetsbilen måtte ut. juan manuel correa ble tvunget til å bryte løpet. danske frederik vesti stakk til slutt av med seieren og skapte ytterligere spenning i kampen om vm-tittelen. hauger, som skaffet seg fem poeng, er nummer åtte i vm når det gjenstår ett løp. i kampen om tittelen er det helt åpent mellom théo pourchaire (art) og vesti (prema). det skiller 17 poeng foran hovedløpet. der stikker vinneren av med 25 poeng. pourchaire leverte en svak kvalifisering fredag og starter fra 14. posisjon. dermed har vesti muligheten til å ta seg forbi franskmannen om han leverer varene søndag. hauger starter fra sjetteposisjon i hovedløpet søndag. tidligere i høst ble det klart at hauger kjører formel 2 for mp også neste sesong. (ntb)


  Vinicius skadd – reiste hjem fra landslagssamling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:21.55)
  real madrids vinicius junior pådro seg en skade i torsdagens vm-kvalifiseringskamp mot colombia. spilleren har reist hjem fra landslagsoppholdet med brasil. det bekrefter landslaget på sine nettsider. allerede etter 27 minutters spill i torsdagens 1-2-tap ble vinicius tvunget av banen. – jeg tror det er samme skade som før. smerten sitter i baksiden av låret, sa han torsdag ifølge nyhetsbyrået afp. brasilianeren skadet det samme låret i slutten av august. da var han ute en måneds tid. madrid-lagkamerat eduardo camavinga pådro seg også en skade på landslagssamling denne uken. franskmannen er henvist til sidelinjen resten av året. fra før er også thibaut courtois (korsbåndskade), kepa arrizabalaga (muskelskade), jude bellingham (skulderskade), éder militão (korsbåndskade), dani ceballos (muskelskade), aurélien tchouaméni (brukket fot) og arda güler (muskelskade) ute. klubben er likevel store favoritt i det neste oppgjøret i spansk la liga. de er også allerede klare for sluttspillet i mesterligaen, og de to resterende kampene i gruppespillet er derfor av liten betydning. (©ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »