Hovedsiden

Liten annonse  Stabæks daglige leder gir seg etter nedrykket.

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. desember 2023 KL:13.08)
  jon tunold gir seg som daglig leder i stabæk to dager etter nedrykket fra eliteserien. beslutningen skal ha blitt tatt for flere uker siden. tunolds avgang bekreftes av klubben på egne nettsider. der heter det at tunold har sagt opp sin stilling og takket ja til en stilling i et tannlegefirma. han trer over i næringslivet ved utgangen av februar. – det er vemodig å slutte i en jobb som på mange måter har definert livet mitt de siste åtte årene. det er ekstra tungt å forlate klubben når nedrykket var et faktum. jeg skulle veldig gjerne overlatt stafettpinnen til en ny leder i øverste divisjon, sier tunold selv om situasjonen. – uansett ble beslutningen min tatt for noen uker siden da colosseum tannlege ba meg bli med i en prosess for en spennende stilling i et selskap med store vekstambisjoner, legger han til. tunold har vært daglig leder i klubben over to perioder og takker denne gang av etter åtte år i sjefsstolen. (ntb)

  Dumper billettprisene i håndball-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:12.42)
  etter glisne tribuner i vm-åpningen i stavanger, tas det grep før kvinnelandslaget skal spille hovedrunden i trondheim. det bekrefter leder for medier og kommunikasjon lars hojem kvam til adresseavisen. – vi setter ned alle priser til 200 kroner uansett plass i arenaen, ved kjøp av minimum tre billetter. dette blir et pakketilbud for familie, vennegjenger eller lag, sier kvam. de billigste billettene i trondheim kostet i utgangspunket 590 kroner. norge spiller innledende runde i stavanger, der prisene ligger mellom 400 og 890 kr. kvam forteller at senkingen av prisene skjer etter at det har kommet flere tilbakemeldinger på at prisene er for høye, og at de har forståelse for at det er ekstra krevende i adventstiden i et år preget av dyrtid. dumpingene av billettprisene vil gjelde for norges første kamp i hovedrunden. den spilles onsdag neste uke, og om norge vinner sin gruppe vil de møter nummer tre i gruppen med frankrike, angola, slovenia og island. for norge sin del kan det maksimalt bli spilt tre hovedrundekamper i trondheim spektrum, samt en kvartfinale. før den tid må norge ta seg videre fra innledende runde i stavanger. første kamp endte 43-11 mot grønland. nå venter østerrike fredag og sør-korea søndag.


  Svensk svømmestjerne går for minst to OL til

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:10.31)
  sarah sjöström (30) debuterte i ol-sammenheng allerede som 14-åring i 2008 og ser for seg at hun er med i ol i los angeles i 2028 også. – jeg har absolutt ambisjoner om å være med i los angeles, sier svømmedronningen. det svenske unikumet fylte 30 år i august og har ingen planer om å legge. til sommeren deltar hun i sitt femte ol. etter lekene i paris kommer kanskje årets høydepunkt. – jeg skal gifte meg i september, sier hun. om hun kommer seg til start i los angeles-ol i 2028 vil det være hennes sjette ol. da vil hun komme opp på siden av lars frölander og therese alshammar. – jeg har ikke satt noen sluttdato. uansett hva jeg skal gjøre så kommer jeg til å trene mye, og selv om det ikke vil rekke til medaljer i mesterskap, vil det fortsatt bli ganske bra. sjöstrom har fire ol-medaljer, ett av dem gull i rio i 2016. hun har også 21 medaljer i vm-sammenheng. (©ntb)

  Brann festet sølvgrepet - herjet mot seriemester Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:19.01)
  brann måtte stå æresvakt for seriemesterne før kampstart, men etter kampstart var det gjestene fra bodø som var statister. i hvert fall i den første omgangen, der to scoringer av bård finne og én av niklas castro sørget for 3-0. under ett minutt ut i den andre omgangen ble også castro tomålsscorer, og sørget med det for at brann ledet hele 4-0. tobias gulliksen og oscar kapskarmo sørget for at resultatet ikke ble like stygt for bodø/glimt, men 2-4-tapet var uansett seriemesternes verste eliteserietap siden 1-4-tapet mot molde i september i fjor. for brann sørger de tre poengene for at bergensklubben er i førersetet i sølvkampen med én serierunde igjen. tromsø følger poenget bak, mens viking er tre poeng bak brann. brann avslutter sesongen borte mot strømsgodset, tromsø skal til hovedstaden og møte vålerenga, mens viking får besøk av rosenborg. alle kampene begynner 17:00 søndag om én uke.
  Kvinnenes utforrenn er avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:11.46)
  kvinnenes utforrenn i zermatt-cervina er avlyst grunnet sterk vind. mye vind gjør at alpineliten må vente med å kaste seg ut i utforløypa i zermatt. rennet ble først utsatt til 12.30.det opplyser arrangøren i en melding søndag formiddag. ragnhild mowinckel, kajsa vickhoff lie og inni holm wembstad er norske deltakere i rennet. vickhoff lie imponerte med en sterk tid på torsdagens trening. rennet skulle ha start 11.45. arrangøren skriver at en ny avgjørelse er ventet klokken 11.30 og at rennet uansett ikke starter før 12.30. lørdagens utforrenn ble også avlyst som følge av sterk vind i anlegget. det førte til at heisene ikke kunne gå. sist helg ble begge herrerennene avlyst som følge av mye snø og vind. arrangøren har slitt stort med å gjennomføre treningspassene. (ntb/nrk)

  Solbakken bekrefter: Ullevaal-gresset skal forbedres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:12.17)
  etter at erling braut haaland pådro seg en vridning i ankelen i torsdagens privatlandskamp mot færøyene, var det flere av spillerne som mente at nestenskaden kom som følge av dårlig gressmatte på ullevaal stadion. på fredagens pressekonferanse sier landslagssjef ståle solbakken at det er en prosess i gang for å forbedre gressmatten på nasjonalarenaen. – jeg vet ikke riktig når den begynner, men den avtalen er der. det vil bli gjort noe med, sier solbakken. landslagssjefen trekker frem det han beskriver som «strøkne» baner mot sverige og slovenia i fjor sommer, men at banen ikke har vært like bra i år. – jeg har ikke vært høylytt misfornøyd. det er i hvert fall lagt en plan, som gjør at prosessen er i gang. jeg tror det er neste sommer, sier solbakken. selve vridningen skal haaland ha kommet greit fra, og solbakken forteller at superspissen er med på en restitusjonsøkt fredag. utover dagen skal jærbuen bli sett på av landslagslege ola sand og fysioterapeut. – akkurat nå ser det ut som det går bra, sier solbakken om haaland, og legger til at han planlegger for at manchester city-spilleren kan være med i søndagens kamp mot skottland. bortekampen i glasgow er den siste i em-kvalifiseringen, som norge uansett ikke kan ta seg videre fra.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »