Hovedsiden

Liten annonse  Burnley tar affære etter fansens United-hets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:12.08)
  enkelte burnley-supportere kan være i trøbbel etter å ha oppført seg dårlig under bortekampen mot manchester united i premier league lørdag. i etterkant av kampen har burnley publisert en uttalelse der klubben opplyser at den samarbeider med politiet for å få identifisert og straffet de involverte. det var mot slutten av kampen at det kokte over for burnley-patriotene da zeki amdouni scoret på straffe og utlignet til 1-1 på old trafford. ufine tilrop og bevegelser, tilsynelatende for å minne united-supporterne på flyulykken i münchen i 1958, var blant ingrediensene på bortetribunen. i bilder som spres i sosiale medier, er det særlig en burnley-tilhenger som åpenbart lager flybevegelser med armene, og samme mann roper angivelig «munich», ifølge britisk presse. (ntb)
  Sju døde i rallycrossulykke på Sri Lanka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. april 2024 KL:06.25)
  ju personer mistet livet og 20 ble skadd da en rallycrossbil skled av banen og traff tilskuere og funksjonærer under et løp på sri lanka søndag. flere tusen var til stede under fox hill supercross-løpet i byen diyatawala, rundt 18 mil øst for hovedstaden colombo. det er ikke kjent hva som førte til ulykken, men politiet sier en av bilene kjørte av banen og traff flere tilskuere og funksjonærer. fire av dem som mistet livet, var funksjonærer, sier politiets talsperson nihal thalduwa. han legger til at tilstanden er kritisk for tre av de skadde. ulykken skjedde i det 17. av 24 planlagte løp. konkurransen ble innstilt etter ulykken, som etterforskes av politiet. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »