Hovedsiden

Liten annonse
  Brudd i ansiktet for Tour-aktuell nordmann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 23. mai 2024 KL:16.28)
  uno-x-rytter johannes kulset pådro seg flere brudd i ansiktet etter å ha veltet under en treningsleir i spania onsdag. 20 år gamle kulset er en av norges mest klatresterke ryttere. nå råder det usikkerhet rundt veien videre for uno-x-rytteren. «johannes kulset krasjet dessverre under lagets treningsleir i spania onsdag. han har brukket noen bein i ansiktet og returnerer nå til oslo for å oppsøke en spesialist», skriver det norske laget på instagram. smellen kommer uhyre beleilig for kulset, som er nevnt blant rytterne som er aktuell for tour de france-troppen til uno-x. i uno-x-laget er det svært få ryttere som følger kulset i fjellene. således vil han være aktuell for tour de france-troppen for å være et sterkt kort i de tøffeste etappene. en annen høyaktuell tour de france-deltaker, tobias halland johannessen, har slitt med en kneskade den siste tiden. nå opplyser laget til ntb at han er tilbake i full trening. (ntb)

  Fullt snøkaos i Giro d`Italia: – Helt hodemist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mai 2024 KL:12.05)
  etter mye om og men ble den 16. etappen i giro d`italia kraftig kortet ned. etappen skulle egentlig ta rytterne helt opp til 2500 meters høyde over umbrailpasset, men allerede ved starten i livigno på 1900 meters høyde var det sludd og snøvær. rytterforeningen varslet tidlig tirsdag morgen at de ønsket å starte etappen på den andre siden av umbrailpasset, mens arrangøren hadde et klart ønske om å starte etappen i livigno og deretter nøytralisere rittet over toppen av stigningen. til slutt endte det hele med at rytterne blir fraktet til motsatt side av fjellpasset og etappen skal starte derfra, men da nrk snakket med tobias foss kvart på tolv, var usikkerheten fremdeles stor. – det er nada struktur. heldigvis er alle rytterne på samme bølgelengde, så da går det greit, sier foss. – hvordan er forholdene nå? – det er sludd og det ligger snø på bakken. det er helt hodemist at det fremdeles er et spørsmål. – hvordan hadde det vært å sykle opp til 2500 meters høyde? – det hadde ikke vært mulig. det hadde vært for mye snø på bakken til at det hadde vært mulig, så jeg skjønner ikke helt hva de roter med, sier foss.

  fæl værmelding skaper stor usikkerhet foran giro-etappe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mai 2024 KL:07.45)
  Et stjernefelt av syklister som tar en felles stopp på toppen av en stigning for å kle på seg varmt tøy. Det kan bli det høyst uvanlige scenarioet på tirsdagens etappe i Giro d`Italia. Værgudene ligger ikke an til å være på Giro-arrangørenes side på den 16. etappen av årets første treukersritt. Nedbør i form av regn og snø, samt svært kalde temperaturer, venter trolig Tobias Foss og resten av feltet tirsdag. Det kan komme til å skape store problemer på en etappe arrangørene allerede har vært tvunget til å endre. I utgangspunktet skulle etappen ha gått over toppen av Stelvio-passet, men i forrige uke ble det klassifisert som for farlig. Snøvær kombinert med plussgrader gjør faren for snøskred for stor i det nevnte området. Derfor ble det besluttet at deler av Stelvio-passet skal erstattes med Umbrail-passet i stedet. Nå har det imidlertid dukket opp nye værutfordringer for Giro-arrangøren.

  Ancelotti håper på kontraktsforlengelse for veteraner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:09.02)
  verken luka modric (38) eller toni kroos (34) har enn så lenge skrevet under på nye real madrid-kontrakter. carlo ancelotti er likevel alt annet enn bekymret. den meritterte midtbaneduoen har vært toneangivende brikker på de hvitkleddes midtbane i en årrekke. siden 2014 har modric vært bidragsyter til fem champions league-titler, mens kroos har vært med å vinne fire. for ett år siden hersket det lenge usikkerhet rundt hvorvidt modric og kross kom til å forlenge sine avtaler. med kun fem dagers mellomrom valgte til slutt midtbaneduoen å bli med videre på lasset. nå både tror og håper real-sjef carlo ancelotti at begge tar en ny sesong på santiago bernabéu. – jeg er alltid optimistisk. det er imidlertid saker som ikke betyr noe for oss akkurat nå. vi er fokuserte på det vi er nødt til å gjøre. det inkluderer to la liga-kamper. alt som handler om framtiden diskuteres etter finalen, sa ancelotti på en pressekonferanse før søndagens seriekamp mot alexander sørloths villarreal. (©ntb)

  Mats Zuccarello kan miste ny VM-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:12.39)
  fire timer før vm-kampen mot danmark er mats zuccarello fortsatt ikke klarert for spill. en avgjørelse tas helt opp mot kampstart i tsjekkia klokken 16.20. den norske nhl-stjernen måtte kaste inn håndkleet foran mandagens 1-4-tap for finland. han følte seg ikke hundre prosent i form. ved 12-tiden tirsdag får ntb opplyst at det fortsatt råder usikkerhet rundt zuccarello. – vi venter med å si noe om han spiller eller ikke til tobias johansson presenterer laget, sier landslagets lege ole fosse til ntb. laget legges ut rundt en time før kampstart. zuccarello spiller sitt første vm siden moskva-mesterskapet i 2016. norge har tapte sine tre første kamper i vms gruppe a i praha. det er blitt 2-5 for sveits, 3-6 for tsjekkia og 1-4 for finland. (ntb)  Medvedev inn på profiltung skadeliste før Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:08.05)
  flere store tennisstjerner trøbler med skade før prestisjetunge roland-garros i slutten av mai. russiske daniil medvedev er usikker på omfanget av egen skade. verdensfireren måtte kaste inn håndkleet etter det første settet i torsdagens kvartfinale i madrid open. en trøblete hofte satte en stopper for russeren. – jeg klarte ikke å sprinte, og jeg er litt usikker på om det var på grunn av krampe eller en strekk. jeg spurte fysioen min om det var fare for å gjøre det noe verre. han sa at det kunne bli verre om det er en strekk, men ikke om det bare er krampe, sa medvedev etter kampen. i tillegg til medvedev valgte også verdenstoer jannik sinner å trekke seg fra madrid open. carlos alcaraz returnerte nylig til tennisbanen etter å ha slitt med en skade i høyrearmen. det er også knyttet usikkerhet til novak djokovic, som siden semifinaletapet mot casper ruud i monte-carlo masters i midten av april ikke har vært i aksjon. gruskongen rafael nadal fortsetter på sin side å jobbe tålmodig mot toppformen etter å ha trøblet stort med ulike skader de siste to årene. (ntb)
  Haaland usikker til FA-cupsemifinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:15.35)
  erling braut haaland er småskadd og kan miste manchester citys fa-cupsemifinale mot chelsea lørdag. det avslørte city-manager pep guardiola på en pressekonferanse fredag. det har vært knyttet usikkerhet til haaland etter at han ble byttet ut før ekstraomgangene i mesterligakvartfinalen mot real madrid onsdag. guardiola uttalte etter den kampen at haaland ba om å bli byttet ut, og at han ikke var i stand til å fortsette. – erling kjente noe. et muskulært problem. han kunne ikke fortsette, sa guardiola fredag. selv om city er slått ut av mesterligaen, venter et relativt hektisk kampprogram de neste ukene. kommende torsdag skal de lyseblå spille en utsatt bortekamp mot brighton i premier league, mens nottingham gjester manchester i serien tre dager senere. med seks kamper igjen av sesongen topper city ligatabellen to poeng foran arsenal og liverpool. haaland er delt toppscorer med chelseas cole palmer. de har begge scoret 20 mål. nordmannen har samtidig måttet tåle kritikk den siste tiden. (ntb)

  Bratt resultatfall for Elkem

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:07.01)
  en utfordrende markedssituasjon fortsetter å tynge industriselskapets regnskaper. – usikkerheten er fortsatt betydelig, uttaler toppsjefen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »