Hovedsiden

Liten annonse

  Indisk sleggekaster utestengt i 12 år for doping

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:16.30)
  kumari rachna er utestengt i 12 år etter bruk av ulovlige stoffer, melder friidrettens eget antidopingorgan (aiu). den indiske kvinnen testet positivt på de ulovlige stoffene stanozolol, metandienone, dhcmt og clenbuterol 24. november 2023, og det er fra den datoen utestengelsen på 12 år gjelder fra 30 år gamle rachna ble indisk mester i sleggekast i fjor sommer, og kan også vise til en niendeplass i asialekene i september.

  Brentford-sjefen åpner for Toney-salg til sommeren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:08.58)
  engelske ivan toney har halvannet år igjen av sin kontrakt med brentford. thomas frank ser på det som sannsynlig at spydspissen forlater klubben etter sesongen. 27-åringen gjorde i januar comeback på fotballbanen etter en åtte måneder lang utestengelse som følge av brudd på premier leagues gamblingregler. – det er relativt åpenbart at ivan toney kan bli solgt i sommer. samtidig vet vi hva han er verdt, og jeg tror ikke det er mange spisser i verden som er bedre enn ham, forteller brentford-trener frank til tipsbladet. sitatene er gjengitt av en rekke engelske medier, deriblant the athletic.

  Ingebrigtsen-rival suspendert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:13.43)
  mohamed katir er suspendert av det internasjonale friidrettsforbundet, melder den spanske avisen marca. suspensjonen skal gjelde tre brudd på meldeplikten i henhold til antidoping-regelverket. spanjolen tok sølv bak jakob ingebrigtsen under fjorårets vm. – i dag har friidrettens integritetsenhet (aiu) informert meg om en foreløpig utestengelse for det den anser som tre brudd på reglene om meldeplikt de siste tolv månedene, skriver den marokkanskfødte spanjolen. katir var egentlig påmeldt til et friidrettsstevne i valencia onsdag. han varsler anke av aius avgjørelse og mener det ikke stemmer at han var utilgjengelig under flere av kontrollene som er blitt rapportert inn. 25-åringen risikerer i verste fall å gå glipp av sommerens ol i paris.  Niemann utestengt av sjakklubb - fyrer løs mot påstander

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. februar 2024 KL:22.06)
  sjakklubben saint louis chess club har bestemt seg for å utestenge hans niemann fra klubbens turneringer i 2024. i en uttalelse publisert på x skriver sjakklubben at det ikke var en enkel avgjørelse, men begrunner det blant annet med uanstendig oppførsel som resulterte i skade på eiendom og frekke kommentarer fra niemanns side. – vi håper dette er en mulighet for selvrefleksjon og utvikling for hans niemann, skriver saint louis chess club. niemann selv har svart på utestengelsen på x, og raser mot anklagene. – de ser ut til å ha bestemt seg for å ødelegge karrieren til et av usas største talenter. jeg har blitt angrepet og svartelistet på absolutt alle måter, skriver niemann. han tar avstand fra uttalelsene og lover å komme med mer informasjon snart.


  Historisk trenerdebut i Bundesliga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. januar 2024 KL:07.35)
  søndag ble marie-louise eta historisk. hun ble den første kvinnelige hovedtreneren til å lede et bundesliga-lag i en seriekamp. det skriver the guardian. union berlins hovedtrener nenad bjelica fikk tre kampers utestengelse etter at han slo til bayern münchen-spiller leroy sane forrige serierunde. dermed var det eta som sto på sidelinja for union berlin under kampen mot darmstadt. det endte med seier for berlin-laget. 32-år gamle eta er tidligere trener for yngre tyske landslag, men ble assistent for union berlin tidligere denne sesongen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »