Hovedsiden

Liten annonse
  Axel Teichmann gjør comeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:11.09)
  den pensjonerte tyske langrennsstjernen axel teichmann er kommende helg tilbake i skisporet, ti år etter at han la opp. 44-åringen skal gå vasaloppet. axel teichmann utkjempet mange harde dueller i langrennssporet med blant andre thomas alsgaard og petter northug. nå prøver han seg igjen i konkurransesammenheng. tyskeren, som for tiden er teknisk trener i det tyske skiforbundet, skal prøve seg på de ni milene mellom sälen og mora søndag. for den tidligere stjernen er angivelig det sportslige utfallet mindre viktig enn opplevelsen. han skal ikke ha forberedt seg spesifikt på vasaloppet, men trener fortsatt en god del.

  sky sports: red bull-sjef horner kjenner ikke utfallet av intern etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:11.18)
  Red Bulls teamsjef Christian Horner skal være på vei til Formel 1-åpningen i Bahrain. Han vet angivelig ikke hva de interne undersøkelsene mot ham vil ende med. Det er Sky Sports som hevder å vite at Horner ikke har fått noen informasjon om hvordan Red Bull-sjefene ser på og konkluderer rundt anklagene som er rettet mot ham. Det er ventet at Horner lander i Bahrain senere onsdag. Formel 1-sesongen innledes med trening torsdag. Horner har den siste tiden vært under etterforskning internt i Red Bull-systemet. Bakgrunnen er anklager om upassende oppførsel mot en kvinnelig ansatt. Tidligere denne måneden skal han ha deltatt i en åtte timer lang høring på et hemmelig sted i London. Red Bull-toppen har hele tiden avvist anklagene. – Etter nylig å ha blitt gjort oppmerksom på visse anklager, har selskapet startet en uavhengig etterforskning, opplyste Red Bull da Horner-saken ble kjent for offentligheten. – Denne prosessen, som allerede er i gang, utføres av en ekstern advokat. Selskapet ser svært alvorlig på disse forholdene, og etterforskningen vil bli avsluttet så snart det er praktisk mulig, het det videre. Under Red Bulls offentliggjøring av årets bil for en tid tilbake var Horner klar på at han kom til å være ringside under sesongåpningen i Bahrain. 50-åringen har vært Red Bulls teamsjef siden 2005. Privat er han gift med tidligere Spice Girls-medlem Geri Halliwell. Formel 1-sesongen starter kommende helg. Anført av suverene Max Verstappen har Red Bull dominert sirkuset de siste sesongene. I fjor gikk teamet til topps i 21 av 22 Grand Prix-løp. (NTB)

  Norsk fotball slapp unna radikalt Fifa-forslag: – Fryktet enorme endringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:10.12)
  flere fotballforbund, inkludert det norske, fikk satt foten ned for fifas kunstgressforslag som ville gjort livet surt for mange klubber. – vi er veldig fornøyd med utfallet. når det første forslaget kom, fryktet vi enorme endringer for norsk toppfotball. nå ser vi at vi lander på beina, sier øyvind moltubakk til ntb. moltubakk er anleggssjef i norges fotballforbund (nff) og har jobbet med forslaget fra det internasjonale fotballforbundet (fifa). fifa har ønsket å endre kvalitetskriteriene for kunstgressbaner for breddefotball og toppfotball. enkelt forklart ville kravene blant annet ført til at banene måtte blitt hardere. det ville gjort det krevende for norske toppklubber som både trener og spiller kamp på samme underlag i tillegg til aldersbestemte lag. fifas forslag i høst ble møtt med stor skepsis. siden den gang har det blitt jobbet fra flere hold fram til avgjørelsen ble tatt i februar. (ntb)

  Ruud åpner mot amerikaner i Los Cabos

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:06.05)
  norges tennisstjerne casper ruud skal måle krefter mot marcos giron fra usa i 2. runde av atp 250-turneringen i mexico. det er klart etter at giron vant over japanske taro daniel med settsifrene 6-4, 7–5 natt til onsdag norsk tid. utfallet ble klart etter at ruud først hadde spilt double i atp-turneringen på samme sted med amerikaneren william blumberg mot britene jack draper og daniel evans tidligere natt til onsdag norsk tid. denne kampen endte med seier for ruud og blumberg med settsifrene 6-3, 6–3. ruud er fjerdeseedet i hardcourt-turneringen og fikk walkover i første runde. (ntb)

  FIA tause i Horner-saken – venter på Red Bull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:15.29)
  det internasjonale bilsportforbundet (fia) vil vente med å kommentere red bull-sjef christian horners framtid til etterforskningen er gjennomført. horner er i hardt vær om dagen. han etterforskes av sin arbeidsgiver etter at han skal ha opptrådt upassende mot en kvinnelig ansatt i selskapet. selv avviser han anklagene på det sterkeste. nå uttaler fia seg for første gang etter at anklagene ble offentliggjort. – fia understreker at inntil etterforskningen fullføres og utfallet er kjent, så vil vi ikke kommentere saken. – fia er opptatt av å opprettholde sportens høye standard av integritet, rettferdighet og inkludering, heter det i uttalelsen. under red bulls offentliggjøring av årets bil fortalte horner at han vil være til stede under åpningsracet av årets sesong. både red bull og horner ønsker å fullføre saken så fort som mulig. det indikeres at en konklusjon i saken kan komme mot slutten av uken. formel 1-sesongen starter 2. mars. red bull dominerte fjorårssesongen og vant 21 av 22 konkurranser. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »