Hovedsiden

Liten annonse
  Sindland gir seg som Lyn-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. desember 2023 KL:18.51)
  oddbjørn sindland gir seg som trener for lyns kvinnelag i fotball. han velger å se seg om etter nye utfordringer. – takk til alle i lyn for fire flotte år. etter eget ønske velger jeg nå ikke å fortsette som hovedtrener i lyn. jeg setter stor pris på å ha vært en del av en klubb med så mange fine folk og er stolt over jobben vi har lagt ned, sier han til klubbens nettsted. sindland kom til lyn i 2020 som assistenttrener. de to følgende årene var han også toppspillerutvikler i klubben. før årets sesong tok han steget opp som hovedtrener. det endte med 6.-plass i toppserien og semifinaleplass i cupen. (ntb)


  Petter Belsvik ferdig som Stabæk-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:16.18)
  basert på dialog med klubben og etter eget ønske har petter belsvik valgt å gi seg som trener for stabæk kvinner. det melder stabæk på sin nettside. han går nå over i en stilling i det private næringsliv, i sin hjemkommune larvik. slik omtaler hovedtreneren selv situasjonen: - jeg ønsker å takke for meg etter mange år i stabæk, etter flere forskjellige perioder. jeg vil alltid være en stabæk-fan. sportssjef kim andré pedersen takker belsvik for et tett, nært og godt samarbeid i 2023. – petter har utvilsomt vært riktig mann til å videreutvikle og etablere oss slik vi har gjort. det er selvfølgelig synd at petter gir seg etter kun ett år hos oss, men full respekt og forståelse for hans valg. - jeg ønsker petter lykke til med nye utfordringer og en ny hverdag. jeg kommer innom han når jeg reiser til larvik. i petter har jeg fått en god venn og kollega, sier pedersen videre. daglig leder jon tunold avslutter med: - det er på mange måter trist at en klubblegende gir seg i klubben. petter er blaa og har hatt mange roller i klubben over flere perioder og er en person som vil bli savnet på brakka, sier tunold og fortsetter: - med tanke på den ekstra belastningen det er å pendle fra larvik til nadderud nesten hver dag, har jeg forståelse for petters valg. jeg vil takke petter for et godt samarbeid og ikke minst det gode arbeidet han har lagt ned i klubben.
  Danmarks kvinnelag vraker hvit shorts

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:10.07)
  danmarks fotballforbund lytter til spillerne og går bort fra å bruke hvite shortser som en del av kvinnelandslagets bekledning på banen. danmarks fotballandslag kommer bare unntaksvis til å benytte hvite shortser i framtiden. det skjer fordi en gruppe av spillerne har gitt uttrykk for bekymring for å blø gjennom de hvite shortsene hvis de har menstruasjon i forbindelse med kamp. – det har vært god dialog mellom dbu og spillerne om mulige utfordringer med hvite shortser, og vi har avtalt at kvinnelandslaget skal spille med røde shortser så ofte som mulig, sier jakob høyer, som er dbus kommunikasjonssjef. – det vil de gjøre om det lar seg gjøre i forhold til motstanderens farger og retningslinjene til det internasjonale fotballforbundet, legger han til. i april fikk norges landslagskvinner nye shortser som skulle hindre lekkasje og blødning. en spesiallaget undershorts skal løse problemet. ny forskning viser at kvinnelag tar færre poeng når de spiller i hvite shortser. les mer om saken her. (ntb/nrk)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »