Hovedsiden

Liten annonse
  Norsk nedtur i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 44 minutter gammel - (fredag 1. mars 2024 KL:10.47)
  det ble ingen stor dag for de norsk hopperne i lahti fredag. thea minyan bjørseth, eirin maria kvandal og silje opseth var de norske som skulle kjempe om topplasseringene. beste norske hopper ble thea minyan bjørseth. hun klatret fra 15.- til 7.-plass. det etter et kjempehopp på 123 meter. silje opseth hadde det beste utgangspunktet etter den første omgangen med den fjerdeplass. men i andre omgang falt hun ned til en åttendeplass. eirin maria kvandal var best i kvalifiseringen, men fikk det ikke til å stemme i rennet. med et hopp opp 103 meter i første omgang klarte hun ikke å kvalifisere seg til finaleomgangen. slovenias nika kriznar vant hopprennet og tok sitt første verdenscupseier på to år. i annen omgang dundret hun til med 131,5 meter og bakkerekord. det gjorde at hun vant foran østerriikerne jacqueline seifriedsberger og eva pinkelnig. (ntb)

  Deila hardt presset i Belgia: – Jeg snakker ikke ofte med styret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 29. februar 2024 KL:10.21)
  ronny deila måtte forsvare jobben sin etter cupnederlaget for union saint-gilloise onsdag. det spekuleres i at neste kamp kan bli avgjørende for om han får sparken. overtidstapet gjør at cupen er ute av bildet. i serien er brugge på 3.-plass, 20 poeng bak ligaleder union saint-gilloise. – vi må snu dette raskt. genk venter på søndag, sa deila etter onsdagens kamp ifølge het nieuwsblad. «krisen er komplett nå som cupen ikke lenger kan vinnes», skriver avisen het laatste nieuws. brugge står med kun én seier på de fem siste kampene i serien. den ene trepoengeren kom mot bunnlaget eupen. «man skal aldri si aldri, men i utgangspunktet leder deila laget mot genk i en kamp som trolig vil avgjøre fremtiden hans som trener», skriver avisen videre. nå handler alt om å nå sluttspillet og ende blant de tre beste for å spille i europa kommende sesong. i mars venter også åttedelsfinale i conferenceligaen mot molde. deila ble onsdag kveld spurt om han har støtte fra klubbens styre. – jeg snakker ikke så ofte med styret, sa nordmannen. deila fortalte også at han har erfaring med lignende situasjoner før i klubber han har trent tidligere. – hvis du leggeer listen latterlig høyt, er alt dritt. vi bør ikke peke på hverandre nå, sa deila onsdag og manet til ro. han la til at blikket rettes mot genk-kampen søndag. deila tok over jobben i brugge i fjor etter en sesong som standard liege-sjef. (ntb)


  Nedtur for Zuccarello og Wild mot Hurricanes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.39)
  mats zuccarellos minnesota wild hadde et overtak mot carolina hurricanes i nesten to perioder, men ble til slutt slått 3-2 på hjemmebane. riktignok sørget conner dewar for at den første scoringen gikk til hjemmelaget midtveis i første periode. fem minutter senere utlignet jordan staal for hurricanes, men drøyt 20 sekunder før hvilen sendte jonas brodin wild tilbake i ledelsen 2-1. det resultatet sto seg i nokså nøyaktig 20 minutter, og andre periode så ut til å ende målløs. men igjen fant pucken nettet drøyt 20 sekunder før neste hvil. denne gangen var det andrei svechnikov som utlignet for hurricanes, og lagene var tilbake til utgangspunktet da den tredje perioden startet. den eneste scoringen i siste periode kom etter elleve minutter. et skudd fra jack drury gikk via ansiktet til stefan noesen og så forbi wild-keeper filip gustavsson og fastsatte sluttresultatet til 3-2 for gjestene. mats zuccarello fikk snaut 17 minutter på isen, men ingen assist eller scoring. (ntb)

  Billettene til Branns CL-oppgjør mot Barcelona revet bort på få minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:14.03)
  brann solgte unna alle billettene til mesterligaoppgjøret mot barcelona 20. mars på totalt ti minutter. det opplyser klubben på x/twitter. brann hadde først et forhåndssalg hvor billettene gikk bort på to minutter, før de resterende billettene ble revet unna på åtte minutter i det ordinære salget. «det var opp mot 5000 som prøvde å få tak i billett. for et kok!» skriver klubben etter å ha solgt unna de siste 1000 plassene. mesterligaoppgjøret mot caroline graham hansen og ingrid syrstad engens barcelona spilles 20. mars på åsane arena. brann ønsket i utgangspunktet å få den nye gressmatta på brann stadion klar til oppgjøret, men måtte erkjenne at banen ikke ble klar til kampen. derfor spilles kampen på åsane arena som har en kapasitet på 3300 tilskuere. returoppgjøret spilles i den katalanske hovedstaden 28. mars. dersom brann på sensasjonelt vis tar seg videre mot barcelona, venter vinneren av kvartfinalen mellom ajax og chelsea i semifinalen i april. (ntb)

  Sør-Korea har gitt Jürgen Klinsmann sparken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:06.39)
  det sørkoreanske fotballforbundet (kfa) har avsluttet kontrakten med sin tyske trener jürgen klinsmann, ifølge en uttalelse. et rådgivende organ ba tidligere i uken forbundet om å gi tyskeren sparken. dette skjedde etter at laget tapte semifinalen i asiamesterskapet mot jordan i forrige uke. anbefalingen er nå tatt til følge. – kfa (det sørkoreanske forbundet) har besluttet å bytte ut hovedtreneren etter en helhetlig vurdering, heter det i uttalelsen klinsmann tok over som sørkoreansk landslagstrener for et snaut år siden. kontrakten hans strakte seg i utgangspunktet til etter vm-sluttspillet i 2026. klinsmann hadde en stor spillerkarriere og vant blant annet vm med hjemlandet i 1990 og em i 1996. han ble to ganger kåret til tyskland fremste spiller. etter karriereslutt i 2004 har han hatt flere trenerjobber med blandet suksess. han ble tyskland-trener like etter at han la opp, en rolle han forlot to år senere etter å ha ledet laget til vm-bronse. i tillegg har han vært trener for bayern münchen, usas herrelandslag og hertha berlin. (ntb)

  AFP: Sør-Korea har gitt Jürgen Klinsmann sparken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:06.39)
  det sørkoreanske fotballforbundet har avsluttet kontrakten med sin tyske trener jürgen klinsmann, melder forbundet, ifølge afp. et rådgivende organ i forbundet ba tidligere i uken forbundet om å gi tyskeren sparken. klinsmann tok over som sørkoreansk landslagstrener for et snaut år siden. kontrakten hans strakte seg i utgangspunktet til etter vm-sluttspillet i 2026. klinsmann hadde en stor spillerkarriere og vant blant annet vm med hjemlandet i 1990 og em i 1996. han ble to ganger kåret til tyskland fremste spiller. etter karriereslutt i 2004 har han hatt flere trenerjobber med blandet suksess. han ble tyskland-trener like etter at han la opp, en rolle han forlot to år senere etter å ha ledet laget til vm-bronse. i tillegg har han vært trener for bayern münchen, usas herrelandslag og hertha berlin. (ntb)

  Rådgivende organ ber Sør-Koreas fotballforbund sparke Klinsmann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:09.37)
  en rådgivende komité i det sørkoreanske fotballforbundet vil avslutte kontrakten med tyske jürgen klinsmann (59). landet skuffet nylig i asiamesterskapet. klinsmann tok over som sørkoreansk landslagstrener for et snaut år siden. kontrakten hans strekker seg i utgangspunktet til etter vm-sluttspillet i 2026. tyskeren sitter trolig ikke ut kontraktstiden. ifølge nyhetsbyråene reuters og afp anbefaler en komité i landets fotballforbund torsdag å sparke tyskeren. grunnen skal blant annet være svak innsats i asiamesterskapet. det har også vært intern uro i den sørkoreanske leiren etter mesterskapet. kaptein son heung-min og lee kang-in skal ha hatt en fysisk krangel etter turneringsexiten. klinsmann hadde en stor spillerkarriere og vant blant annet vm med hjemlandet i 1990 og em i 1996. etter karriereslutt i 2004 har han hatt flere trenerjobber med blandet suksess. han ble tyskland-trener like etter at han la opp, en rolle han forlot to år senere etter å ha ledet laget til vm-bronse. (ntb)

  Northug overrasket med Tour de Ski-trofé: – Den skal jeg ligge med i natt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:13.20)
  petter northug (38) klarte ikke å blande seg inn i tetkampen i norgescuprennet over 10 kilometer på nes. etter målgang fikk han trofeet for sammenlagtseieren i tour de ski i 2015. northug ble i utgangspunktet nummer to bak martin johnsrud sundby, men sundby ble i etterkant diskvalifisert for brudd på dopingreglene. trofeet har siden 2017 vært hos norges skiforbund, etter at northug ikke hentet trofeet hjemme hos sundby. – den skal jeg ligge med i natt. den havner under dyna mi og vi skal mimre tilbake til 2015-sesongen. dette blir en fin lørdag, sa northug da han fikk trofeet. – det er første jeg gang jeg tar i det, etter tour de ski. nå skal den hjem og få en hedersplass, sier northug til nrk. iver tildheim andersen vant lørdagens renn, 7,6 sekunder foran gjøran tefre. northug ble nummer 35, 1.14,2 bak andersen. – det er jeg veldig fornøyd med. jeg estimerte og håpet mellom 30 og 50. vi vet hvor høyt nivået er i norge på norgescup. slik var følelsen ute i løypa. det ble en kamp og jeg kjenner at jeg har for lite skøyteøkter og for lite fart i kroppen. litt for mye langløp i kroppen, rett og slett, sa northug i et intervju vist på vgtvs sending.

  Norsk kombinertstjerne disket: – Prøver å holde oss innenfor reglene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:12.26)
  nyheten avslørte mari leinan lund selv hos nrks reporter. – jeg ble disket inne på kontrollen her. men kroppen er grei, sa hun etter et hopp på 108,5 meter, hvor hun var nedpå med hendene. – vi prøver å holde oss innenfor reglene. vi prøver så godt vi kan, men det er vanskelig noen ganger, sier hun til nrk. leinan lund lå i utgangspunktet på tredjeplass etter hopprennet, tett bak lagvenninnene gyda westvold hansen og ida marie hagen. – dressen var litt stor på hofta, sier leinan lund om diskvalifikasjonen. – vi skal jo være innafor, men vi skal også være helt på grensa. det er alltid en balansegang det. det lever vi med og det må vi tåle, sier sportssjef ivar stuan. hun vant to av verdenscuprennene i januar og har vært i strålende form den siste tiden. for westvold hansen ble hopprennet en opptur, etter at hun har hatt en uvant «seierstørke» de siste ukene. hun går ut seks sekunder før hagen i langrennet som starter 15.05.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »