Hovedsiden

Liten annonse

  tennisstjerne frustrert etter tre utsatte dopinghøringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.08)
  Den rumenske tennisstjernen Simona Halep raser etter at dopinghøringen hennes nå er utsatt for tredje gang. Siden oktober har Halep vært suspendert på grunn av en positiv dopingprøve, og sent onsdag fikk hun melding om at høringen i saken var utsatt nok en gang. – Nok en gang har jeg blitt skuffet. For tredje gang har ITF (Det internasjonale tennisforbundet) utsatt min høring med en måned, skriver Halep på Twitter og fortsetter: – Jeg har anmodet, i tråd med antidopingreglene, om å få en rask høring. Det har jeg rett til. Det står i reglene. Halep er anklaget for uregelmessigheter i hennes biologiske pass. I oktober i fjor ble hun midlertidig suspendert for å ha testet positivt for det forbudte stoffet roxadustat under Grand Slam-turneringen US Open samme år. (NTB)

  Flom truer Formel 1-runden i Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:10.06)
  flom og en elv som har gått over sine bredder tett ved imola-banen skaper usikkerhet rundt gjennomføringen av helgens formel 1- og formel 2-runde i italia. ifølge nyhetsbyrået ap har alt personell fått beskjed om på holde seg borte fra imola-banen onsdag. voldsomme nedbørsmengder har ført til at parkeringsfasilitetene og andre områder av banen er oversvømmet og evakuert. det skal etter planen kjøres både formel 1 og formel 2 i italia denne helgen. dennis hauger er norsk deltaker i sistnevnte klasse. ntb har torsdag morgen vært i kontakt med hauger-manager harald huysmann og fått tilgang til en situasjonsrapport fra ledelsen i mp motorsport. der heter det blant annet arrangørene inntil videre ikke har gitt mye konkret informasjon rundt konsekvensene flommen kan få for kjøringen på imola. samtidig fremgår det at mp-teamet har måttet utsette å rigge opp paddocken sin. et bilde ntb har sett viser at området der den skulle vært etablert står under betydelige mengder med vann. flom har rammet store deler av emilia-romagna-regionen i nord-italia. byen cesena, som ligger 60 kilometer fra imola, er blant annet påvirket av situasjonen. nyhetsbyrået ap skriver at beboere i visse spesielt utsatte områder i imola er bedt om ikke å oppholde seg på bakkeplan i sine hjem. det er også sendt ut meldinger om at tilførsel av strøm og gass må skrus av. formel 1- og formel 2-stjernene skal i utgangspunktet kjøre trening fredag, kvalifisering lørdag og løp søndag. (ntb)

  Strømsgodset endte marerittrekken: – Helt nydelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.38)
  sondre fosnæss hanssen sikret strømsgodset-seier da han headet inn 1-0-målet hjemme mot sandefjord i eliteserien tirsdag kveld. dermed sikret godset sin første seier siden 1-0 over aalesund i lagenes utsatte seriestart. drammenserne fikk også revansjert det forsmedelige 0-5-tapet fra hjemmekampen mot sandefjord på marienlyst forrige sesong. – vi burde scoret flere i dag, men det var en fin festdag på marienlyst. dette er bare starten på litt poengsanking for vår del etter et par tøffe bortekamper, sa godset-trener jørgen isnes til tv 2. 43-åringen kom til godset i sommer, men har fått en tøff start på trenerkarrieren på det høyeste nivået i norge. – det har vært noen tøffe uker, men jeg er fra groruddalen og er tøff i hodet. jeg tåler både press og trøkk, og det regnet jeg med at det skulle være. jeg regnet også med at det ville komme noen tøffe perioder, men jeg nyter stundene på marienlyst, sa den tidligere kfum-treneren. fortjent seier det var heller ikke på noen måte ufortjent at det var vertene som fikk de tre poengene. en knapp halvtime inn i kampen banket herman stengel en kanonkule i tverrliggeren, før jonatan braut brunes fikk stang-ut. det var derfor ekstra godt for godset-unionen å kunne slippe jubelen løs etter at sondre fosnæss hanssen headet godset i ledelsen med sitt første eliteseriemål. scoringen kom etter et nydelig innlegg fra lars-christopher vilsvik mot bakre stolpe. – det er en helt syk følelse å score, men jobben er ikke over ennå, sa hanssen til tv 2 i pausen. – helt nydelig

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »