Hovedsiden

Liten annonse


  Ruud før krevende møte i Paris: – Jeg skal jobbe med noen småting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 31. mai 2024 KL:07.13)
  han heter tomas etcheverry, og ruud har kommet seirende ut av de to foregående og tette møtene med argentineren, som er ranket som nummer 29 i verden. torsdag kveld kjempet ruud seg videre femsettskampen mot spanjolen alejandro davidovich-fokini i 2. rundekampen i roland-garros. kampen varte i 4 timer og 9 minutter. – jeg får en treningsdag i morgen (fredag), der jeg skal forsøke å jobbe med noen småting og forhåpentligvis finne storformen, sier ruud til ntb. han erkjenner at kampen mot den jevngamle argentineren blir vanskelig. – han har tatt voldsomme steg på få år og blitt en veldig god og etablert spiller. vi hadde en tøff kamp i barcelona tidligere i år, en kamp jeg heldigvis vant. jeg får ha den litt i bakhodet. ruud var tydelig sliten etter torsdagens oppgjør. – når du går rundt en hel dag og ikke vet når du skal spille, er det litt vanskelig å vite når man skal spise og når man skal varme opp, sier ruud. det har vært mye regn i paris de siste dagene og mange avbrudd og utsettelser. ruuds kamp ble til slutt flyttet til en bane med tak. ruud og tomas etcheverry spiller sin 3. rundekamp i paris lørdag. (ntb)
  Andre runde av PGA-mesterskapet utsatt etter dødsulykke – Scheffler pågrepet av politiet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:13.22)
  viktor hovland og resten av golfeliten må vente med å gå i gang med annen runde av pga-mesterskapet i louisville etter en fatal ulykke i nærheten av anlegget. det opplyser arrangøren i egne mediekanaler. trioen rich beem, sebastian söderberg og kazuma kobori skulle etter planen innlede runden klokken 13.15. sky sports skriver at utsettelsen skyldes en kollisjon som involverte en fotgjenger og en buss. fotgjengeren ble erklært død på stedet, ifølge en uttalelse fra det lokale politiet. ifølge flere medier, blant andre sky sports og expressen, skal amerikanske scottie scheffler ha blitt anholdt av politiet etter angivelig å ha forsøkt å unngå åstedet da han ble stanset av politiet. han skal senere ha blitt løslatt. en ny oppdatering om starttidspunktene skulle etter planen komme klokken 13, men det lar foreløpig vente på seg tidligste start på runden er én time etter ny oppdatering. norske hovland skulle etter planen slå ut klokken 19.51. det tidspunktet blir etter alt å dømme flyttet på. hovland innledet turneringen med tre slag under par torsdag, da han blant annet leverte fem birdier. 26-åringen har hatt en tøff start på sesongen etter at han i fjor vant pga-sluttspillet. han har blant annet stått over flere turneringer. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »