Hovedsiden

Liten annonse

  Starlink lanseres i Norge tidlig neste år

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (fredag 13. mai 2022 KL:15.11)
  det har vært snakk om lansering i norge i 2023 etter en utsettelse. starlink til norge i første kvartal 2023 nå bekrefter starlink at lanseringen skal skjer i norge første kvartal 2023 etter at de utvidet bestillings-muligheten til 32 nye land. selskapet har et kart der de avslører hvor tjenesten er tilgjengelig nå og hvilke land som står på venteliste. ingen av de nordiske landene kan bestille riktig enda men har samme lanseringsestimat som norge. starlink har blitt noe dyrere […] the post starlink lanseres i norge tidlig neste år appeared first on itavisen.
  Ny nettleieordning kommer i juli

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 6. mai 2022 KL:15.00)
  etter et halvt års utsettelse innføres nå ny nettleiemodell fra 1. juli. den skal sørge for at en større andel av strømregningen blir knyttet til forbruket.

  Nissan Ariya på plass i juli

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 4. mai 2022 KL:06.50)
  etter flere utsettelser nærmer endelig nissans neste elbil seg kundene, og meldes inn til norge i juli. nissan har et spesielt ansvar når det kommer til elbiler. det var nemlig nissan leaf som ledet an da de helelektriske elbilene begynte å brøyte seg fram utover det forrige tiåret, og elbilen var ikke snauere enn at […] innlegget nissan ariya på plass i juli dukket først opp på bil24.no.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »