Hovedsiden

Liten annonse

  6000 fulgte Nadals trening i Paris: – Må nyte det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. mai 2024 KL:07.01)
  rafael nadal spiller om kort tid sin siste roland-garros-turnering. mange vil se den spanske tennisstjernen i aksjon før han legger racketen på hylla. spanjolen har vunnet grand slam-turneringen hele 14 ganger. selv om nadal de siste årene har slitt stort med skader, er han full av håp før turneringsstart. – jeg skal gi mitt beste. og hvis 100 prosent ikke er nok til å vinne en kamp, skal jeg akseptere det. men jeg går ikke på banen uten tro på at jeg kan klare det. hvis det er 0,01 prosent sjanse skal jeg fortsatt gi det et forsøk, uttalte nadal sist uke. nyhetsbyrået afp rapporterer at om lag 6000 personer var til stede på tribunene på hovedbanen under nadals trening mandag. – vi må nyte den tiden han har igjen på banen. trolig vil ikke noe slikt skje igjen, sier nadal-trener carlos moya. – personlig pleier jeg aldri å være på tribunen før han kommer eller når han går av, men i år skal jeg gjøre et unntak for å få med meg all kjærligheten han får fra tilskuerne, fortsetter moya. nadal tok sin hittil siste tittel da han slo casper ruud i roland-garros-finalen i 2022. i fjor ble novak djokovic mester, også det med finaleseier over ruud. (©ntb)

  Turnstjerne raser mot netthets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mai 2024 KL:07.57)
  den amerikanske turnprofilen simone biles har sett seg lei av all kritikken hun og ektemannen jonathan owens har fått i sosiale medier. kommentarene kommer som følge at av nfl-spiller owens uttalte i en podkast i desember at han ikke viste hvem biles var før de møttes for første gang. – jeg skal adressere dette raskt, spøken var aldri en spøk! dere er veldig respektløse overfor forholdet mitt til mannen min, skrev biles i en instagram-story mandag og fortsatte: – så jeg sier dette bare en gang. med all respekt, dra til helvete. hvis dere fortsetter å kommentere eller tvitre til meg, kommer jeg bare til å blokkere dere. så enkelt er det. biles avsluttet meldingen med å takke alle sine støttespillere. innlegget kom etter at biles vant et turnstevne søndag og la ut et bilde der hun kysset owens og skrev «hjertet mitt. den beste supporteren, jeg kunne ikke bedt om en bedre ektemann». til tross for flere støttende kommentarer, gjorde flere kommentarer narr av kontroversen og owens. (ntb)

  Golfstjernes advokat: – Han vil nekte straffskyld

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:10.08)
  golfstjernen scottie scheffler erkjenner ikke skyld i å ha overfalt en politimann i forbindelse med pga-mesterskapet i louisville onsdag, sier hans advokat. scheffler har hele tiden kalt politisaken han er involvert i en stor misforståelse. natt til søndag uttalte golfstjernens advokat steve romines seg. – vi akter ikke å erkjenne straffskyld, sa han. scheffler ble arrestert fredag ​​morgen lokal tid da han var på vei til valhalla golf club for å spille andre runde av pga-mesterskapet. på veien måtte han passere en politiveisperring, der en mann hadde mistet livet etter å ha blitt påkjørt av en buss. scheffler forsøkte å kjøre opp på fortauet og rundt sperringene da han ble stoppet av en politimann. i stedet for å stoppe tråkket han ifølge politiet på gasspedalen, slik at en tjenestemann som var i kontakt med bilen gikk over ende. den andre runden av pga-mesterskapet endte med å bli utsatt. omgitt av fans som hadde på seg «free scottie»-t-skjorter fullførte scheffler tredjerunden fem slag under par lørdag. han deler fjerdeplassen i den prestisjetunge majorturneringen foran avslutningen. ifølge politiet ble politibetjent bryan gillis påført skader som førte til at han måtte på sykehus i episoden med scheffler. han fikk behandling for skader i knær og håndledd. ifølge advokat romines fulgte scheffler politiets instrukser ved veisperringen. han gikk ikke til angrep på noen tjenestemann, heter det i en uttalelse. – han oppførte seg slik han ble fortalt av en annen trafikkbetjent, og han kjørte en bil som var tydelig merket som en spillerbil. flere vitner har bekreftet at han ikke gjorde noe galt, og at han gjorde akkurat som han ble fortalt, sier romines. en talsmann for den lokale påtalemyndigheten sier til tv-stasjonen wdrb at de «fortsatt samler inn informasjon i mr. schefflers sak». straffeparagrafen som scheffler er anklaget for å ha brutt har en strafferamme på inntil ti års fengsel. (ntb)

  Ten Hag begraver Fernandes-ryktene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mai 2024 KL:11.08)
  manchester united-manager erik ten hag forventer at midtbanemann bruno fernandes blir værende i klubben. det var i et intervju med dazn sist uke at fernandes uttalte at han ville vurdere framtiden etter sommerens em. – dette ble tatt ut av kontekst, sier ten hag om fernandes` utspill. – jeg tror han er veldig glad for å være her, legger ten hag til. nederlenderen framhever viktigheten av fernandes i laget for de andre lagkameratene. – å ta ansvar er en av de største egenskapene toppspillere har nå til dags, og bruno er et veldig godt eksempel for mange andre spillere, sier ten hag. fernandes har kontrakt med united i to år til. (ntb)

  Ingebrigtsen-rival om ordkrigen: – Lar ikke noen bagatellisere karrieren min

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:08.53)
  det har vært mye frem og tilbake mellom josh kerr og jakob ingebrigtsen etter at kerr spurtslo ingebrigtsen i vm-finalen på 1500 meter i fjor. ingebrigtsens kommentar om at kerr bare var «den neste fyren» førte til en rekke kommentarer frem og tilbake i høst. i vinter sa ingebrigtsen at han hadde slått kerr med bind for øynene etter at kerr løp inn til bestenotering i verden på to engelske mil innendørs. kerr har på sin side blant annet sagt at ingebrigtsen mangler manerer og oppfører seg respektløst. i en podkast utgitt torsdag trakk ingebrigtsen frem at han mente han ville vinne enkelt i ol, så fremt han ikke ble syk eller skadet. i samme podkast uttalte han også at noen av konkurrentene var «drittsekker og idioter». i et intervju publisert i the times fredag, er kerr tydelig på hvorfor han har tatt til motmæle mot ingebrigtsen. – jeg kommer alltid til å si det jeg tenker og jeg lar ikke noen bagatellisere karrieren min med kommentarene deres. jeg vil kjempe tilbake med mine egne kommentarer. jeg vil kjempe tilbake med resultater, sier kerr. briten trekker det frem som en grunn til at han velger å stille i eugene 25. mai, hvor han møter ingebrigtsen over én engelsk mil. – jeg har respekt for konkurrentene mine, men jeg er ikke ute etter å få venner. det virker til å irritere folk, men det er greit. det er den jeg er, sier kerr.

  Helseth og Kavlie viste storform før OL: – De seiler opp som en av favorittene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:13.31)
  thea helseth og inger seim kavlie sikret historisk em-gull i dobbeltsculler-klassen i ungarn. – de seiler opp som en av favorittene i ol, kommenterte pål thomassen for nrk. – det var strålende, helt utrolig. jeg sitter med en klump i halsen, dette har vi ventet på i 20 år, sa ekspertkommentator lars bjønness. duoen åpnet sterkt og var elleve hundredeler bak litauen ved 500 meter. romania fulgte like etter. disse tre nasjonene fulgte hverandre tett gjennom hele løpet. norge fikk imidlertid en halv båtlengde ned til litauen da det nærmet seg 1500 meter. de holdt avstanden og rodde inn til historisk seier, 2 sekunder foran litauen. romania sikret bronse. de norske jentene slo romania i forsøksheatet og gikk direkte til finalen. romania har ikke har blitt slått siden 2019. jenny rørvik, som har rodd sammen med helseth i to år, måtte imidlertid bli hjemme etter at landslagssjefen bestemte seg for å splitte duoen. dette ble gjort for å finne den beste båten til ol i paris. – all ære til treneren og de andre som turte å ta den litt tøffe avgjørelsen om å splitte en båt som ble nummer to i verdenscupen, og prøve en ny båt her. det står det all respekt av, sier bjønness. roforbundet har ikke tatt ut utøverne ennå. i forkant av em uttalte forbundet at det skulle sende de utøverne «med størst prestasjonspotensial i form av plassering i ol/pl i paris»

  Helseth og Kvalie viste storform før OL: – De seiler opp som en av favorittene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:13.31)
  thea helseth og ingen seim kvalie sikret historisk em-gull i dobbeltsculler-klassen i ungarn. – de seiler opp som en av favorittene i ol, kommenterte pål thomassen for nrk. – det var strålende, helt utrolig. jeg sitter med en klump i halsen, dette har vi ventet på i 20 år, sa ekspertkommentator lars bjønness. duoen åpnet sterkt og var elleve hundredeler bak litauen ved 500 meter. romania fulgte like etter. disse tre nasjonene fulgte hverandre tett gjennom hele løpet. norge fikk imidlertid en halv båtlengde ned til litauen da det nærmet seg 1500 meter. de holdt avstanden og rodde inn til historisk seier, 2 sekunder foran litauen. romania sikret bronse. de norske jentene slo romania i forsøksheatet og gikk direkte til finalen. romania har ikke har blitt slått siden 2019. jenny rørvik, som har rodd sammen med helseth i to år, måtte imidlertid bli hjemme etter at landslagssjefen bestemte seg for å splitte duoen. dette ble gjort for å finne den beste båten til ol i paris. – all ære til treneren og de andre som turte å ta den litt tøffe avgjørelsen om å splitte en båt som ble nummer to i verdenscupen, og prøve en ny båt her. det står det all respekt av, sier bjønness. roforbundet har ikke tatt ut utøverne ennå. i forkant av em uttalte forbundet at det skulle sende de utøverne «med størst prestasjonspotensial i form av plassering i ol/pl i paris»

  Helseth og Kvalie sikret historisk EM-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:13.31)
  thea helseth og ingen seim kvalie sikret em-gull i dobbeltsculler-klassen i ungarn. duoen åpnet sterkt og var elleve hundredeler bak litauen ved 500 meter. romania fulgte like etter. disse tre nasjonene fulgte hverandre tett gjennom hele løpet. norge fikk imidlertid en halv båtlengde ned til litauen da det nærmet seg 1500 meter. de holdt avstanden og rodde inn til historisk seier, 2 sekunder foran litauen. romania sikret bronse. de norske jentene slo romania i forsøksheatet og gikk direkte til finalen. romania har ikke har blitt slått siden 2019. jenny rørvik, som har rodd sammen med helseth i to år, måtte imidlertid bli hjemme etter at landslagssjefen bestemte seg for å splitte duoen. dette ble gjort for å finne den beste båten til ol i paris. roforbundet har ikke tatt ut utøverne ennå. i forkant av em uttalte forbundet at det skulle sende de utøverne «med størst prestasjonspotensial i form av plassering i ol/pl i paris»

  Sky Sports: Haaland ikke på City-trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. april 2024 KL:12.32)
  manchester city-spiss erling braut haaland var ikke å se på trening i forberedelsene til premier league-kampen mot brighton. det opplyser sky sports, som også melder at phil foden ikke var til stede. haaland ble byttet ut før ekstraomgangene da manchester city røk ut i mesterligaens kvartfinale mot real madrid forrige onsdag. city-manager pep guardiola uttalte siden at haaland hadde et muskulært problem, og lørdagens 1-0-seier over chelsea i fa-cupsemifinalen gikk uten nordmannen. manchester city er i førersetet i gullkampen i premier league og møter brighton torsdag kveld. de lyseblå ligger ett poeng bak arsenal og liverpool, men har én kamp mindre spilt.

  Haaland usikker til FA-cupsemifinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:15.35)
  erling braut haaland er småskadd og kan miste manchester citys fa-cupsemifinale mot chelsea lørdag. det avslørte city-manager pep guardiola på en pressekonferanse fredag. det har vært knyttet usikkerhet til haaland etter at han ble byttet ut før ekstraomgangene i mesterligakvartfinalen mot real madrid onsdag. guardiola uttalte etter den kampen at haaland ba om å bli byttet ut, og at han ikke var i stand til å fortsette. – erling kjente noe. et muskulært problem. han kunne ikke fortsette, sa guardiola fredag. selv om city er slått ut av mesterligaen, venter et relativt hektisk kampprogram de neste ukene. kommende torsdag skal de lyseblå spille en utsatt bortekamp mot brighton i premier league, mens nottingham gjester manchester i serien tre dager senere. med seks kamper igjen av sesongen topper city ligatabellen to poeng foran arsenal og liverpool. haaland er delt toppscorer med chelseas cole palmer. de har begge scoret 20 mål. nordmannen har samtidig måttet tåle kritikk den siste tiden. (ntb)

  Fratatt seieren etter skandalebildene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:10.52)
  nrk skrev tidligere denne uka om den spesielle avslutningen på beijing halvmaraton. he jie vant løpet, men tilsynelatende etter at hans afrikanske motstandere vinket kineseren frem. spekulasjonene om løpsfiksing var i gang, og nå har konsekvensene kommet. det er den kinesiske tv-kanalen cctv som fredag får bekreftet at de tre beste i løpet må levere tilbake sine trofeer og tilbakebetale bonuspenger, ifølge ntb. jies kenyanske konkurrent willy mnangat sa etter løpet at han hadde latt kineseren vinne, men endret senere forklaringen sin i et nytt intervju. der påsto mnangat at han hadde vært hare for jie. – jeg vet ikke hvorfor de skrev navnet mitt på startnummer i stedet for å skrive hare. jobben min var å sette farten og hjelpe ham til seier, men dessverre nådde han ikke målet sitt som var kinesisk rekord, forklarte mnangat. det kinesiske friidrettsforbundet uttalte tidligere denne uken at de hadde møttes i sakens anledning. i en en uttalelse er det lovet forbedringer knyttet til idretten i landet. (ntb/nrk)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »