Hovedsiden

Liten annonse
  Elbilene har i snitt 130 kilometer bedre rekkevidde

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (mandag 5. juni 2023 KL:10.40)
  utviklingen av elbilene går heldigvis raskt, og på tre år som naf har testet rekkevidden på nye biler har snittet økt med solide 130 kilometer. denne uka er det klart for sommerens el prix. dette er et billøp litt utenom det vanlige, for her konkurrer bilene mot seg selv. mer eksakt mot sin egen rekkevidde. […] innlegget elbilene har i snitt 130 kilometer bedre rekkevidde dukket først opp på bil24.no.  Havets Polestar er her

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:10.40)
  svenske candela har nå klar en polestar-utgave av elbåten c-8. da candela gjorde seg klare til å ta det siste steget i utviklingen av elektriske båter, c-8, tilbake i 2021, kalte de den for en iphone på vannet. ikke fordi den så ut som en, men de mente at dette var et like viktig øyeblikk […] innlegget havets polestar er her dukket først opp på bil24.no.


  Giro d`Italia-lag i sorg – 25-årig syklist døde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:10.49)
  sykkellaget eolo-kometa, som deltar i giro d`italia, sørger over bortgangen til 25 år gamle arturo gravalos. sykkelrytteren fikk påvist en hjernesvulst i fjor. eolo-kometa opplyser om bortgangen til gravalos i en melding på twitter. «det er med dyp sorg og ulidelig smerte eolo-kometa offentliggjør at arturo gravalos gikk bort tidlig denne morgenen», skriver laget. gravalos ble ifølge eget lag operert for en hjernesvulst i november 2021. den skal ha blitt oppdaget noen uker tidligere etter at han følte seg uvel under trening. etter inngrepet skal utviklingen ha vært svært positiv, men syklisten måtte etter hvert gjennom flere operasjoner i et forsøk på å få fjernet hele svulsten. hans siste konkurranse ble giro del medio brenta i 2021. «livet ga ham mange endringer den siste tiden, men han møtte dem alltid, alltid på den beste måten og vant over dem med den største positivitet. han holdt sorgen for seg selv og nektet å la den ta over», skriver eolo-kometa. (©ntb)
  Solbakken forlenger med landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:09.36)
  norges fotballforbund forlenger avtalen med ståle solbakken. den nye kontrakten strekker seg ut 2025, men forlenges til 2026 dersom norge tar seg til vm. – jeg er takknemlig for tilliten og at nff ønsker å forlenge kontrakten. jeg føler vi er på rett vei i utviklingen av laget, spillere og støtteapparat, sier solbakken i en pressemelding. det er innkalt til pressekonferanse på ullevaal stadion senere i dag. landslagskaptein martin ødegaard er glad for at solbakken blir med videre. – det er en veldig gledelig nyhet. spillerne har stor tro på dette prosjektet, på ståle og støtteapparatet. han er en tydelig leder som tar oss i riktig retning. jeg føler vi stadig tar nye steg, og jeg ser allerede frem til kampene som kommer og veien videre med denne gjengen, sier arsenal-kapteinen.

  Google-sjefen til E24: – Vi har jobbet mot dette lenge

  Kilde: E24 | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:07.32)
  mountain view (e24): administrerende direktør sundar pichai avviser at google henger etter i utviklingen av kunstig intelligens. han kjøper ikke forestillingen om at denne teknologiens fremtid avgjøres i løpet av noen måneder, understreker han overfor e24.


  Lise Klaveness er årets Peer Gynt
  utviklingen sviktet. | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: mdg-leder arild hermstad blir oslos nye byutviklingsbyråd. vokste selv opp i et område hvor byutviklingen sviktet. | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:19.00)
  klaveness mottar prisen etter at et overveldende flertall av stortingsrepresentantene stemte frem norges fotballpresident som vinner. – det føles som en ære, samtidig som at jeg føler at dette er noe jeg gjør sammen med forbundet (nff). jeg leder et lag som har gjort dette sammen, og det er en fin anledning til å sette lys på de sakene som ikke kommer til å bli enklere i fremtiden, sier klaveness til nrk. peer gynt-prisen deles ut til noen som har markert seg positivt for samfunnsutviklingen, og som har bidratt til å gjøre norges navn kjent i utlandet. nominasjonskomiteen har lagt vekt på klaveness’ arbeid for likestilling, mangfold, menneskerettigheter og demokrati, samt motet hun viste ved å tale fifa og vm-arrangøren midt imot fra talerstolen i qatar. – hun er et lysende forbilde for oss alle. hun står frem som et menneske uten hemmeligheter, uten jåleri, og uten strategiske handlinger på egne vegne. sterk og fryktløs taler hun fifa midt i mot, og viser oss hva maktarroganse virkelig er. sjeldent har vi hatt en verdigere vinner enn lise klaveness, sier jurymedlem hanne krogh til nrk. dette er tredje året på rad at peer gynt-prisen går til en kvinnelig idrettsprofil. de foregående årene har birgit skarstein og maren lundby vunnet. – jeg føler også et stort ansvar når jeg mottar denne typen anerkjennelse, for det er på vegne av en bevegelse, og vi vil bruke dette til noe konstruktivt, sier klaveness. hun får utdelt prisen under peer gynt-festivalen på vinstra 8. august.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »