Hovedsiden

Liten annonse

  Glimt-treneren hardt ut mot bluss på tribunen: – Helt ufattelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 29. november 2023 KL:16.05)
  kjetil knutsen mener det må slås hardere ned på bruk av pyroeffekter på norske fotballtribuner. – det har ingenting på stadion å gjøre, sier han. en blusskaster ble anmeldt og fikk denne uken 35 kampers utestengelse for bruk av pyro på brann stadion søndag, der nettopp bodø/glimt var gjester. tre barn og to voksne fikk skader på klær etter at et bluss ble kastet på tribunen. – bluss, med den temperaturen det holder, at vi tillater det på kamper, er faen meg helt utrolig, sa knutsen under onsdagens pressekonferanse, ifølge nrk. torsdag tar bodø/glimt imot lugano i conferenceligaen. – det er bare et tidsspørsmål før det skjer alvorlige ulykker. kommer den i kontakt med hår eller en jakke... det er helt ufattelig at vi er på det nivået. se til england, der er det forbudt, sa knutsen. kristian vikran karlsen i nordland politidistrikt sier til nrk at bluss på tribunen ikke er tillatt og vil bli anmeldt, med henvisning til torsdagens kamp på aspmyra. bluss er likevel ikke et uvanlig syn på norske fotballtribuner. norges fotballforbund har som en prøveordning overlatt til klubbene å reagere på uønskede hendelser på tribunen. fotballpresident lise klaveness sa tidligere i uken at hun fikk en «klump i magen» da hun ble klar over hva som skjedde på brann stadion i kampen mot bodø/glimt. – det skal være trygt å gå på kamp i norge, sa klaveness til vg. (©ntb)
  Den ultimate hytte-bilen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:11.10)
  problemer å komme deg til hytta om vinteren? ingen fare, callum har løsningen. se bildene og videoen av denne uvanlige elbilen, for ja, den er helelektrisk.


  Duket for historisk dommeroppdrag i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:11.55)
  rebecca welch skriver seg lørdag inn i historiebøkene i den engelske toppdivisjonen. hun blir nemlig den første kvinnelige fjerdedommeren i premier league. welch har fått oppdraget i rundens tidligkamp mellom fulham og manchester united på craven cottage. 39-åringen har vært fotballdommer siden 2010. dersom hoveddommer john brooks skulle få trøbbel underveis i oppgjøret, hvilket er svært uvanlig i toppfotballen, blir welch i så fall den første kvinnelige hoveddommeren i premier league noensinne. kun tre kvinner har tidligere vært en del av et dommerteam i en premier league-kamp. sist sesong dømte welch to kamper i mesterskapsserien, som er nivå to i england. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »