Hovedsiden

Liten annonse


  Hovland i tetstriden i Texas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:22.25)
  viktor hovland kjemper i teten på den siste runden av pga-turneringen i fort worth i texas. få slag skiller helt opp til toppen. nordmannen ligger på sju slag under par med seks hull igjen å spille. opp til leder harry hall fra england skiller det bare tre slag. hall er noen hull bak hovland på sin siste runde. hovland fikk en god start med birdie allerede på det første hullet. i etterkant hadde han flere gode muligheter for birdie, men ballen falt ikke i koppen. på hull ti kunne han notere en ny birdie, mens det har blitt par på hullene deretter. hovland ligger på 6.-plass på verdensrankingen. sist helg ble han nummer to i pga-mesterskapet. det er hovlands beste plassering i en majorturnering noensinne og sikret ham over 16 millioner kroner i premiepenger. amerikaneren scottie scheffler er likt med hovland på sju slag under par. han fikk hole-in-one på hull åtte på søndagens avslutningsrunde. (ntb)  Jon Amund Vold vant brødreduellen – ble nummer tre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:16.24)
  jon amund vold padlet inn til 3. plass i k1 5000 meter under verdenscupen i poznan. storebror eivind vold fulgte på plassen bak. jon amund vold klokket inn på 21.31,67. det var 32,33 sekunder bak den overlegne danske vinneren mads brandt pedersen. portugisiske fernando pimenta ble nummer to, skriver ntb.

  kåret til verdens beste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:14.30)
  landslagsprofil henny reistad er kåret til verdens beste håndballspiller for 2022 av nettstedet handball-planet. det er første gang esbjerg-bakspilleren mottar den gjeve prisen, som er stemt frem av en jury og nettstedets lesere. landslagskaptein stine bredal oftedal tok andreplassen, mens svenske linn blohm ble nummer tre. flere norske håndballprofiler markerer seg i kåringen, melder ntb: camilla herren er kåret til beste venstrekant, mens reistad ble beste venstreback. oftedal vant kåringen av beste playmaker, mens nora mørk og katrine lunde ble henholdsvis beste høyreback og målvakt.

  Bare 16.-plass for Borch i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:12.30)
  kjetil borch var kun fjerde raskest i c-finalen i singlesculler i ro-em. han ble slått med nesten åtte sekunder. det gjør at borch endte som nummer 16 i sin klasse i slovenske bled. han klokket inn til 7.11,93, mens piotr plominski i den polske båten vant c-finalen på 7.03,96. for snart to år siden tok borch ol-sølv i singlesculler, og i 2018 ble han både verdens- og europamester. i dag er han et godt stykke unna en slik form. (ntb)  crouser satte verdensrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:09.13)
  kulestøter ryan crouser viser tidlig form, og i natt slo han sin egen verdensrekord under et stevne i los angeles. 30-åringen, som tok gullet i forrige ol og vm, slo til med 23.56, 19 centimeter lenger enn den forrige verdensrekorden. etterpå fortalte han til media at han ikke følte det var et perfekt støt. – jeg tror 23.70 er veldig mulig, og jeg tror 24 meter er mulig for et menneske, sier crouser til citius mag.


  verdens første «super tourer»

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:10.29)
  vi kjenner til uttrykket gt, grand tourer, men hva med st? vel, det står for super tourer, som den nye aston martin db12 blir kalt. ok, vi vet at forkortelser kan ha flere betydninger. selv gt er ikke gitt, for det kan også vise til gran turismo, den italienske benevnelsen. og det finnes allerede st […] innlegget verdens første «super tourer» dukket først opp på bil24.no.


  celine borge knuste verdensstjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:09.04)
  Celine Borge avsluttet sin deltakelse i matchplayturneringen i Las Vegas på LPGA-touren i golf med stil da hun utklasset amerikanske Stacy Lewis fredag. Den norske 24-åringen trengte bare å spille 14 hull for å slå den meritterte 38-åringen med to majortitler blant sine 14 turneringsseirer. Borge hadde fem hulls ledelse med fire igjen å spille, og dermed var kampen over. Borge innledet turneringen onsdag ved å tape for Ayaka Furue. Torsdag tapte Borge for skotske Gemma Dryburgh. Bare vinneren i hver av de 16 gruppene går videre til helgens utslagsrunder. Furue vant alle sine tre kamper, så både Borge og Lewis er utslått, skriver NTB.


  Abdusattorov vant Champions Chess-turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:20.27)
  nodirbek abdusattorov fra usbekistan vant alle sine fire dueller i årets tredje champions chess-turnering og er dermed turneringsvinner. fredag slo han fabiano caruana for annen gang, med sifrene 2,5 mot 1,5. i avgjørende parti vant han med svarte brikker etter 48 trekk. abdusattorov vant sine tre første dueller og tok seg til fredagens finale uten å være innom taperrunden. han slo jules moussard i kvartfinalen, caruana i semifinalen og jorden van foreest i første finale. magnus carlsen vant årets første champions chess-turnering og ble nummer tre i den neste. han deltok ikke i denne ukas turnering. den tidligere verdensmesteren vant denne uka en turnering i polen som inngår i grand chess tour. (ntb)


  Legendarisk Bentley solgt for 40 millioner

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:14.00)
  i år er det 100 år siden det første le mans ble kjørt. og på startstreken sto det blant annet en bentley, og denne lever fortsatt i beste velgående. se bilder. le mans er et av verdens største racerløp, og utgjør sammen med monaco grand prix og indy 500 den såkalte trippelkronen i motorsporten. den […] innlegget legendarisk bentley solgt for 40 millioner dukket først opp på bil24.no.

  Borch bommet på A-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:11.59)
  kjetil borch kan som best kjempe om en plass i c-finalen i singleculler under verdenscupen i roing i slovenske bled. borch måtte ut i oppsamlingsheat fredag, og der endte han på 3.-plass i sitt heat. kun de to beste gikk videre og får muligheten til å kjempe om en plass i a- eller b-finale, og han må ut i c/d-semifinale senere fredag, melder ntb. det ble heller ingen a-finale på noen av de øvrige norske i aksjon. samtlige havnet i b-finaler lørdag.  verdens første kvinnelige krasjdukke

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:10.30)
  svenske astrid linder har blitt kåret til årets kvinne i bilindustrien. og det er vel fortjent, for hun står bak verdens første kvinnelige krasjdukke i normal størrelse. ok, dette kan høres litt snodig ut. verdens første bekreftede bilulykke med et fatalt utfall skjedde nemlig 17 år før karl benz fikk patent på den første automobilen […] innlegget verdens første kvinnelige krasjdukke dukket først opp på bil24.no.


  Hovland langt bak i Texas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:06.37)
  golfspiller viktor hovland har ikke klart å spille seg oppover på resultatlisten i pga-turneringen i fort worth i texas i usa. nordmannen er på delt 68.-plass. hovland fikk en bogey på det 2. hullet. deretter fulgte det kun par før han fikk sin første birdie på hull 14, etterfulgt av en ny birdie på hull 15. deretter måtte han tåle en dobbeltbogey på hull 16. runden endte på ett slag over par for nordmannen. harry hall fra england leder turneringen med åtte slag under par etter at alle spillerne har vært gjennom 18 hull. hovland ligger på 6.-plass på verdensrankingen. sist helg ble han nummer to i pga-mesterskapet. det er hovlands beste plassering i en majorturnering noensinne og sikret ham over 16 millioner kroner i premiepenger. (ntb)

  Nordisk fiasko i ishockey-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.18)
  både sverige og regjerende verdensmestere finland ble slått ut av ishockey-vm i kvartfinalene torsdag kveld. for finland var det canada som ble for sterke. mens norge i gruppespillet slo canada etter straffeslag, viste canada seg fra en langt bedre side torsdag og vant 4-1 mot finland. for første gang på 14 år tapte sveriges ishockeyherrer en kamp i et mesterskap mot latvia. vm-kvartfinalen endte 1-3 for svenskene. sverige hadde et stort spillemessig overtak og mange minutter i overtall, inkludert en fem minutters utvisning, men maktet ikke å unngå et nederlag og nok en mesterskapsexit. det er første gang i latvias historie at den lille nasjonen er i en vm-semifinale. dans locmelis sendte latvia i føringen i 1. periode. i midtperioden utlignet timothy liljegren. sverige hadde 13-1 i skuddstatistikk i de 20 minuttene. miks indrasis sørget for 2-1 til latvia i 3. periode før janis jaks ga 3-1 i overtall. det er femte strake mesterskap hvor sverige ikke har tatt medalje. for norge endte mesterskapet i gruppespillet. (ntb/nrk)


  får verdenscupen i bob til lillehammer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:13.33)
  lillehammer har fått tildelt verdenscuprenn i bob i slutten av januar 2024. – det å nå komme på den internasjonale world-cup kalenderen igjen gleder oss derfor stort. gjennom et langsiktig og tett samarbeid mellom nabsf og olympiaparken as, har vi endelig blitt tildelt world cup i bob og skeleton. dette gir oss en stor mulighet til å få vist frem idrettene og område for hele verden gjennom tv-ruta, sir åshild høva sporsheim, generalsekretær i norges ake-, bob- og skeletonforbund (nabsf). verdenscuprennene avholdes 22. til 28. januar.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »