Hovedsiden

Liten annonse
  Borch bommet på A-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:11.59)
  kjetil borch kan som best kjempe om en plass i c-finalen i singleculler under verdenscupen i roing i slovenske bled. borch måtte ut i oppsamlingsheat fredag, og der endte han på 3.-plass i sitt heat. kun de to beste gikk videre og får muligheten til å kjempe om en plass i a- eller b-finale, og han må ut i c/d-semifinale senere fredag, melder ntb. det ble heller ingen a-finale på noen av de øvrige norske i aksjon. samtlige havnet i b-finaler lørdag.
  får verdenscupen i bob til lillehammer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:13.33)
  Lillehammer har fått tildelt verdenscuprenn i bob i slutten av januar 2024. – Det å nå komme på den internasjonale World-Cup kalenderen igjen gleder oss derfor stort. Gjennom et langsiktig og tett samarbeid mellom NABSF og Olympiaparken AS, har vi endelig blitt tildelt world cup i bob og skeleton. Dette gir oss en stor mulighet til å få vist frem idrettene og område for hele verden gjennom TV-ruta, sir Åshild Høva Sporsheim, generalsekretær i Norges Ake-, Bob- og Skeletonforbund (NABSF). Verdenscuprennene avholdes 22. til 28. januar.

  Femmila i langrenn for kvinner også i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:20.48)
  styret i det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) har bestemt at femmila blir vm-øvelse også for kvinnene i årene som kommer. fis innførte like distanser for kvinner og menn i verdenscupen sist sesong. på sitt styremøte i zürich onsdag bestemte fis at distansene skal være de samme for kvinner og menn også i verdensmesterskap. når det gjelder ol, vil det være opp til den internasjonale olympiske komité (ioc) å bestemme det, men det vil bli anbefalt av fis. distansene i vm i trondheim i 2025 vil derfor være slik for begge kjønn: 10 km, 20 km og 50 km, fellesstart med skibytte 10 + 10 km, stafetter over 4 x 7,5 km, sprint og lagsprint.
  kvitfjell får både herre- og kvinnerenn i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:17.30)
  kvitfjell-arrangøren kan se fram til to verdenscuphelger i alpint kommende sesong. det ble avgjort på det internasjonale ski- og snowboardforbundets (fis) kalenderkonferanse i dubrovnik. mennene skal kjøre verdenscup i den norske fartsløypa i midten av februar, mens det er kvinnenes tur i starten av mars. – dette er en fantastisk anerkjennelse for norsk alpinsport, både for arrangøren og oss. her har publikum en fin mulighet til se våre stjerner i aksjon på hjemmebane, både på kvinne- og herresiden, og det er viktig at våre utøvere får muligheten til å konkurrere i verdenscupen på hjemmebane, sier alpinistenes sportssjef claus johan ryste. det har aldri tidligere vært arrangert egne verdenscuphelger for både menn og kvinner i kvitfjell i samme sesong. sist sesong ble det kjørt verdenscuprenn for kvinnene. det norske vintersportsstedet har fått mye ros under konferansen i dubrovnik. – mange har framhevet kvitfjell denne uka. blant annet for det vi har gjennomført av konkurranser de siste årene, både organisering, teknisk gjennomføring og snøforholdene. dette setter vi pris på. lagene trives her, og alle vil tilbake hit, sier leder for organisasjonskomiteen, ole kristian kirkerud. alle vedtakene fra dubrovnik skal formelt godkjennes på fis` styremøte 24. mai. planen for kvitfjell-rennene neste sesong ser slik ut: * 17. februar: utfor menn * 18. februar: super-g menn * 2. mars: utfor kvinner * 3. mars: super-g kvinner (ntb)


  fire norske båter til finale i verdenscupen seiling
  verdenscupen seiling | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: fire norske båter til finale i verdenscupen seiling | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. april 2023 KL:19.13)
  fire norske båter er klare for lørdagens finaleseilas under verdenscupen i hyères i frankrike. etter innledende seilaser går de ti beste båtene i hver av ol-klassene til den siste seilasen. fire norske båter tok seg gjennom det nåløyet, og for første gang er to norske båter finaleklare i en av klassene, toerjollen 49er fx. pia dahl andersen/ nora edland og helene næss/marie rønningen sto for den bragden. de er på henholdsvis 7.- og 10.-plass etter de 13 innledende seilasene. hermann tomasgaard er nummer åtte i sin klasse, enmannsjollen ilca 7, mens line flem høst er nummer ni i kvinneklassen ilca 6. i de klassene er det ti innledende seilaser. båtene tar med seg plassiffer (etter strykning) fra de innledende seilasene inn i finalen, men der teller plasseringene dobbelt, slik at man har god mulighet til å avansere. i 49erfx er det svært jevnt bak lederbåten, og en norsk pallplassering er innen rekkevidde. – det er utrolig gøy at vi nå har fire båter blant de ti beste i disse ol-klassene. det lover godt for resten av sesongen og ol-året som kommer, sier sportssjef eirik verås larsen i en pressemelding fra norges seilforbund. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »