Hovedsiden

Liten annonse
  Får verdenscupen i bob til Lillehammer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:13.33)
  lillehammer har fått tildelt verdenscuprenn i bob i slutten av januar 2024. – det å nå komme på den internasjonale world-cup kalenderen igjen gleder oss derfor stort. gjennom et langsiktig og tett samarbeid mellom nabsf og olympiaparken as, har vi endelig blitt tildelt world cup i bob og skeleton. dette gir oss en stor mulighet til å få vist frem idrettene og område for hele verden gjennom tv-ruta, sir åshild høva sporsheim, generalsekretær i norges ake-, bob- og skeletonforbund (nabsf). verdenscuprennene avholdes 22. til 28. januar.

  Kvitfjell får både herre- og kvinnerenn i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:17.30)
  kvitfjell-arrangøren kan se fram til to verdenscuphelger i alpint kommende sesong. det ble avgjort på det internasjonale ski- og snowboardforbundets (fis) kalenderkonferanse i dubrovnik. mennene skal kjøre verdenscup i den norske fartsløypa i midten av februar, mens det er kvinnenes tur i starten av mars. – dette er en fantastisk anerkjennelse for norsk alpinsport, både for arrangøren og oss. her har publikum en fin mulighet til se våre stjerner i aksjon på hjemmebane, både på kvinne- og herresiden, og det er viktig at våre utøvere får muligheten til å konkurrere i verdenscupen på hjemmebane, sier alpinistenes sportssjef claus johan ryste. det har aldri tidligere vært arrangert egne verdenscuphelger for både menn og kvinner i kvitfjell i samme sesong. sist sesong ble det kjørt verdenscuprenn for kvinnene. det norske vintersportsstedet har fått mye ros under konferansen i dubrovnik. – mange har framhevet kvitfjell denne uka. blant annet for det vi har gjennomført av konkurranser de siste årene, både organisering, teknisk gjennomføring og snøforholdene. dette setter vi pris på. lagene trives her, og alle vil tilbake hit, sier leder for organisasjonskomiteen, ole kristian kirkerud. alle vedtakene fra dubrovnik skal formelt godkjennes på fis` styremøte 24. mai. planen for kvitfjell-rennene neste sesong ser slik ut: * 17. februar: utfor menn * 18. februar: super-g menn * 2. mars: utfor kvinner * 3. mars: super-g kvinner (ntb)

  vikersund får to verdenscuprenn i skiflyging for kvinner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:15.05)
  det blir to verdenscuprenn i hopp for kvinner i skiflygingsbakken i vikersund neste sesong. lillehammer er tilbake i kalenderen for menn. det er klart etter at hoppsportens verdenscupkomité i det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) møttes i kroatiske dubrovnik fredag. der ble det besluttet at raw air-turneringen for kvinner kommende sesong skal avsluttes med to renn i vikersund med verdenscupstatus. dermed kan en ny seier innkasseres i kampen for likestilling i hoppmiljøet. fis-styret skal gi sin endelige godkjennelse på et møte i zürich 24. mai. verdenscupkomiteens innstilling er i tråd med det første utkastet til terminliste for 2023/24-sesongen som har ligget på bordet den siste tiden. nylig ble det også kjent at tyske oberstdorf skulle søke om å få arrangere et kvinnerenn i skiflyging kommende sesong. renn i mammutbakken i tyskland blir det imidlertid ikke for maren lundby og konkurrentene.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »