Hovedsiden

Liten annonse
  Stockholm-derby avbrutt etter skandalescener: – En fullstendig jævla katastrofe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:17.46)
  det ble hett både på banen og på tribunen da djurgården tok imot byrival aik søndag kveld. kampen er midlertidig stanset, men vil bli gjenopptatt. rettighetshaver discovery har fått bekreftet at kampen vil gjenopptas klokken 17.50 med publikum til stede på stadion. kampen vil da ha vært avbrutt i en time. det var kort tid etter at martin danielson satte inn 1-0 for vertene at skandalescenene utspant seg i stockholm. først fyrte aik-supporterne av rundt ti knallskudd, før det eskalerte ytterligere da aiks axel björnström fikk rødt kort tre minutter på overtid. flere knallskudd smalt på arenaen, og et dusin bluss ble kastet på gressmatten. politiet måtte dermed ta seg ut på banen og sto mannsterke foran aik-supporterne. – det er en fullstendig jævla katastrofe at det ser slik ut, sa irma helin zibanejad på discovery. aiks erick otieno ble også utvist på overtid av kampen, skriver ntb.

  Rosenborg med tungt nederlag i gullkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:18.42)
  jeg tror jeg aldri har vært så glad i mitt liv, sier en smørblid olaug tvedten til nrk etter kampen. vålerenga rykker ifra i gullkampen i toppserien. rosenborg var et par hakk unna da oslo-laget vant 3–1 på eget gress og økte forspranget i toppen. det skiller nå ni poeng mellom lagene som innehar første- og andreplassen. tvedten har vært i kjempeform denne sesongen og skulle ikke være noe dårligere mot rosenborg. midtveis i den første omgangen dunket hun inn ledelsesmålet for vertene. vondt skulle bli til verre for gjestene fra trøndelag da thea bjelde doblet ledelsen med et herlig langskudd. like før slutt reduserte emilie nautnes, men det ble bare med trøstemålet. på overtid kontret janni thomsen inn 3–1 for vålerenga. – jeg var så nervøs de siste 15 minuttene. det var deilig, sa thomsen som scoret ti minutter på overtid.

  Juventus rystet: Stortap mot Empoli

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:06.19)
  juventus gikk glipp av tre poeng etter 1-4-tapet mot empoli i serie a mandag. nederlaget kom kort tid etter at torino-klubben ble trukket ti poeng av forbundet. avgjørelsen om at juventus ble fratatt ti poeng kom rett i forkant av kampstarten mot empoli. det ble utfallet etter en ny behandling av den såkalte plusvalenza-saken. storklubben var tabelltoer på 69 poeng før dommen, men falt ned til 7.-plass etter at dommen ble kjent. derfor var tre poeng mot empoli sårt tiltrengt med tre runder igjen av serie a. francesco caputo sendte imidlertid vertene i føringen etter 18 minutter. tre minutter senere doblet sebastiano luperto ledelsen for empoli. caputo noterte seg for sin andre nettkjenning for de blåkledde etter hvilen. federico chiesa reduserte for juventus med noen minutter igjen, men på overtid fastsatte roberto piccoli resultatet til 4-1. (ntb)

  Strømsgodset endte marerittrekken: – Helt nydelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.38)
  sondre fosnæss hanssen sikret strømsgodset-seier da han headet inn 1-0-målet hjemme mot sandefjord i eliteserien tirsdag kveld. dermed sikret godset sin første seier siden 1-0 over aalesund i lagenes utsatte seriestart. drammenserne fikk også revansjert det forsmedelige 0-5-tapet fra hjemmekampen mot sandefjord på marienlyst forrige sesong. – vi burde scoret flere i dag, men det var en fin festdag på marienlyst. dette er bare starten på litt poengsanking for vår del etter et par tøffe bortekamper, sa godset-trener jørgen isnes til tv 2. 43-åringen kom til godset i sommer, men har fått en tøff start på trenerkarrieren på det høyeste nivået i norge. – det har vært noen tøffe uker, men jeg er fra groruddalen og er tøff i hodet. jeg tåler både press og trøkk, og det regnet jeg med at det skulle være. jeg regnet også med at det ville komme noen tøffe perioder, men jeg nyter stundene på marienlyst, sa den tidligere kfum-treneren. fortjent seier det var heller ikke på noen måte ufortjent at det var vertene som fikk de tre poengene. en knapp halvtime inn i kampen banket herman stengel en kanonkule i tverrliggeren, før jonatan braut brunes fikk stang-ut. det var derfor ekstra godt for godset-unionen å kunne slippe jubelen løs etter at sondre fosnæss hanssen headet godset i ledelsen med sitt første eliteseriemål. scoringen kom etter et nydelig innlegg fra lars-christopher vilsvik mot bakre stolpe. – det er en helt syk følelse å score, men jobben er ikke over ennå, sa hanssen til tv 2 i pausen. – helt nydelig

  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Rett og slett helt jævlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. brann er for tiden uten trener, etter at klubben skilte lag med olli harder i starten av mai. – de har en viktig jobb nå med å finne en ny trener, få spillere tilbake friske og raske og så må de bygge det derfra, sier nrks fotballekspert carl-erik torp.

  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Veldig utfordrende å stå i

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk.

  Vålerenga med straffebom i uavgjortkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:21.11)
  vålerenga hdde en gyllen mulighet til å reise fra haugesund med tre poeng, men måtte nøye seg med det ene. på stillingen 1-1 fikk nemlig vålerenga straffespark. henrik bjørndal både skaffet og tok det, men haugesund-keeper egil selvik reddet straffen. tidligere i kampen hadde bilal njie sendt vertene i føringen. magnus riisnæs utlignet for vålerenga i kampen som endte 1-1.

  Mot nedrykk for «Moi» og co.

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:23.10)
  mohamed elyounoussi og southampton spiller etter alle solemerker i premier league på lånt tid etter 3-4-tap i nedrykkskampen mot nottingham forest mandag. kun seier var i realiteten godt nok for southampton i mandagens skjebnemøte, men den oppgaven skulle vise seg å bli for vrien. mohamed «moi» elyounoussi satt på benken under hele kampen og fikk se lagkameratene havne i store vanskeligheter. forest fikk en tidlig ledelse, og til tross for at southampton reduserte tre ganger gjennom kampen, klarte de aldri å hente inn vertenes forsprang. til slutt endte det med en 4-3-seier til forest. dersom southampton skal berge premier league-plassen må sesongens tre siste kamper mot fulham (h), brighton (b) og liverpool (h) vinnes. samtidig må klubben som har spilt på øverste nivå i engelsk fotball i elleve strake sesonger ha mye hjelp. de er for øyeblikket åtte poeng unna trygg plass med nie poeng igjen å spille om. (ntb)

  Sandefjord frustrerte Brann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:20.56)
  brann var kjempefavoritter på hjemmebane foran sesongens sjette seriekamp, men oppgaven skulle vise seg å bli alt annet enn enkel for de rødkledde. sandefjord forsvarte seg nemlig meget godt og gjorde livet surt for vertenes offensive spillere gjennom 90 minutter. belønningen ble ett uhyre sterkt poeng på en vanskelig bortebane. – det er en masterclass i forsvarsspill fra sandefjord, sa tv2s kommentator underveis i andre omgang. jesper taaje og sander moen foss som ryddet unna i 90 minutter, er svært fornøyde med dagens poeng. – forsvarspillet vårt i dag forteller at vi er bedre enn folk tror. folk mener jo at vi er det dårligste laget. i dag får vi vist karakter, sier moen foss til tv2 etter kampen. (ntb/nrk)


  Fossum-mål i viktig AaB-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:14.10)
  iver fossum scoret aabs andre mål da de vant 4-0 hjemme mot horsens i den danske superligaen. seieren ga vertene nytt håp om å unngå nedrykk. vertene kom best i gang da younes bakiz banket inn ledermålet åtte minutter før pause, før fossum doblet aabs ledelse ti minutter etter hvilen. senere scoret bakiz sitt andre for kampen, før oliver ross la på til 4-0 og sikret med det en trygg seier. aab ligger likevel fortsatt på nedrykksplass i sluttspillet, men har nå bare ett poeng opp til horsens på trygg plass. det gjenstår fire ligakamper igjen av sesongen. daniel granli startet også kampen for aab, mens jonas skulstad satt hele kampen på benken. fossum har allerede uttalt at han er ferdig i aalborg-klubben etter sesongen. han har imidlertid ikke uttalt om han planlegger å vende tilbake til norsk fotball eller om han ser for seg en videre karriere i utlandet. (ntb)

  Liverpool vant igjen – la press på United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:20.24)
  liverpool slet med uttellingen, men vant 1-0 hjemme mot brentford. nå skiller det bare ett poeng opp til den gjeve 4.-plassen i premier league. 4.-plasserte manchester united har riktig nok to kamper til gode på erkerivalen, men kikker seg nok over skulderen i retning jürgen klopps menn. mohamed salah ble matchvinner etter 12 minutter i lørdagens sliteseier. han regisserte selv angrepet der han puttet ballen i mål etter en fin heading ned fra virgil van dijk. begge lag skapte farligheter utover i kampen, og brentford satte dessuten ballen i mål. bryan mbeumo ble imidlertid korrekt avvinket for offside da han så ut til å ha utlignet etter 40 minutter. i annen omgang brente cody gakpo to kjempesjanser til å øke vertenes ledelse. han kunne imidlertid puste lettet ut ettersom brentford aldri klarte å score. trepoengeren var særdeles viktig for liverpools ambisjoner om europacupspill neste sesong. en europaligaplass er nesten i boks, mens drømmen om mesterligaen heller ikke er helt over. (ntb)

  Kjempsmell for Riise og co.

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:16.59)
  i bunnoppgjøret mellom åsane og avaldsnes endte det også 5-1 etter en eksplosjon av scoringer på tampen. kaja karlsen og milena kokosz sørget for at åsane ledet 2-0 til pause. deretter scoret nina vestbøstad for vertene i det 89. minuttet, før det ble 3-1, 4-1 og 5-1 på overtid. hanna dahl sto for avaldsnes` mål, mens katarina sunde og andrine mo scoret åsanes to siste. resultatet endrer ikke på lagenes tabellposisjon, men avaldsnes har nå bare ett poeng ned til åsane på nest sisteplass. (ntb)

  Maanum matchvinner for Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:22.36)
  frida maanum scoret et vakkert mål da arsenal slo leicester 1-0 i den engelske superligaen fredag. målet var maanums åttende i serien denne sesongen og det 15. totalt i alle turneringer. den norske midtbaneprofilen var mer og mer involvert offensivt for et arsenal som stanget lenge på hjemmebane. laget fikk straffespark etter en maanum-corner i det 5. minuttet, men katie mccabes forsøk ble reddet av janina leitzig. først etter 63 minutter skulle det lykkes vertene å score. maanum fikk ballen på hjørnet av 16-meteren og skrudde den vakkert over keeper og inn i lengste hjørne. leicester kom på et par skumle overganger mot slutten, men arsenal hadde rimelig god kontroll. dermed endte det 1-0. seieren var viktig for maanums lag, som har litt terreng å ta igjen på tettrioen manchester united, manchester city og chelsea. nå skiller det seks poeng opp til serielederen, som har spilt én kamp mer enn arsenal. (ntb)

  Arsenal-mareritt etter kjempetabbe i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:21.29)
  frida maanum og arsenal er ute av mesterligaen etter semifinaletap mot wolfsburg. lagene spilte 2-2 i tyskland forrige uke, og de fulgte også hverandre tett i london mandag kveld. stina blackstenius sendte vertene i føringen. jill roord utlignet, alexandra popp snudde, før jennifer beattie sørget for at det sto 4-4 sammenlagt. dermed måtte lagene ut i ekstraomganger. det så ut til å gå mot straffesparkkonkurranse, men i andre ekstraomgangs siste minutt klønet arsenal det fullstendig til. lotte wubben-moy ga bort ballen som bakerste spiller, og pauline bremer sendte wolfsburg til finalen i mesterligaen. der venter barcelona.

  Bayern München opp på tabelltopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:22.51)
  bayern münchen gikk forbi borussia dortmund og leder bundesliga etter 2-0 over tabelljumbo hertha berlin søndag kveld. det tok imidlertid 69 minutter før serge gnabry sendte vertene i ledelsen etter å ha blitt spilt opp av joshua kimmich. ti minutter senere spilte samme mann opp kingsley coman, som satte inn bayerns andre mål. dermed topper münchen-klubben bundesligatabellen med ett poeng når fire serierunder gjenstår. fredag ble dortmund holdt til 1-1 borte mot bochum. gjestene skulle der hatt straffe etter at danilo soares felte karim adeyemi inne i feltet. dommeren sascha stegemann var ikke enig med dortmund-leiren, og var grep heller ikke inn. lørdag erkjente stegemann og det tyske fotballforbundet (dfb) at dortmund skulle hatt straffe. borussia dortmund møter wolfsburg (h), borussia mönchengladbach (h), augsburg (b) og mainz (h) i sine fire siste seriekamper, mens bayern skal møte werder bremen (b), schalke (h), rb leipzig (h) og köln (b).

  Sogndal kollapset - Skeid sjokkerte Ranheim

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:17.03)
  ranheim hadde tatt tre strake seirer før de fikk besøk av skeid og gikk på en kjempesmell med 0-4-tap i 1. divisjon lørdag. hattrick av kristoffer hoven og én scoring av johnny buduson sikret en svært sterk borteseier. til tross for nederlaget beholder fortsatt ranheim tabelltoppen inntil videre. sogndal kunne klatre forbi, men rotet bort 2-0 til 2-2 og uavgjort mot bryne. tore andré flo og sogndal står med to seirer og to uavgjort på de fire første kampene. for mjøndalen ventet en viktig kamp mot kristiansund på hjemmebane, men der ble det nok et tap for vertene med 1-3. de brunkledde står fortsatt uten seier denne sesongen. kristian lien sendte hjemmelaget i ledelsen, men scoringer av sander kartum, dan peter ulvestad og benjamin stokke sørget for kbk-jubel. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »