Hovedsiden

Liten annonse

  Delte serien i jakt på VM-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:22.20)
  håvard sandstad eidsmo (freidig) og eirik langedal breivik (ntnui) delte seieren i sprintløpet i halden o-meeting, den første viktige konkurransen på norsk jord i orienteringssesongen. dermed har de festet grepet om to av de åtte ledige plassene til verdenscupåpningen i sveits og italia, konkurranser hvor det er viktig å prestere for å få en plass i troppen til vm i skottland i sommer. i kvinneklassen tok andrine benjaminsen (lillomarka) en klar seier.

  BMW rundet 1 million elbiler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 10. april 2024 KL:10.33)
  i løpet av årets tre første måneder leverte bmw-gruppen nærmere 600.000 biler, og kanskje enda viktigere ‒ de passerte milepælen på én million elbiler.

  Etterlengtet Everton-seier - Ajer og Brentford seiret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:18.10)
  en real gavepakke fire minutter på overtid i 1. omgang mot burnley gjorde at dominic calvert-lewin sikret tre svært viktige poeng for everton i premier league. sist gang everton vant i serien var mot nettopp burnley 16. desember. poengene gjorde at laget fortsatt er fire poeng over luton på den beste av de tre nedrykksplassene. kristoffer ajer spilte hele kampen i midtforsvaret til brentford da det ble 3-3 borte mot aston villa. brentford er også med i nedrykksgjørma og har ett poeng mindre og én kamp mindre spilt enn everton. aston villa innehar fortsatt fjerdeplassen i premier league, men har to kamper mer spilt enn tottenham som bare er tre poeng bak. (ntb)


  Ruud lekte seg i sesongens første gruskamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:19.32)
  casper ruud er videre til kvartfinalen i estoril open. det ble klart etter at nordmannen slo botic van de zandschlup 6-1, 6-2 i sett. kampen i portugal var sesongens første gruskamp for ruud. han er nummer åtte på verdensrankingen i tennis. ruud vant estoril open i fjor, og har derfor viktige rankingpoeng å forsvare.


  Haaland starter på benken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:20.15)
  erling braut haaland er benket fra start i premier league-kampen mellom manchester city og aston villa. det samme gjelder belgiske kevin de bruyne. argentinske julián álvarez har fått plass på laget og spiller trolig på topp i haalands vante posisjon. det er foreløpig ikke kjent hvorfor pep guardiola ikke har jærbuen med fra start, men city er midt i et travelt kampprogram med både premier league-innspurt og viktige mesterligakamper. city har kniven på strupen når det gjenstår ni kamper av ligasesongen. i gullkampen har liverpool 67 poeng, arsenal 65 og city 64.


  Kilde gjør helomvending: Blir med i landslagsutvalg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:08.31)
  etter at han tidligere i vinter sa nei til å bli med i landslagsutvalget, er det nå klart at aleksander aamodt kilde blir en del av utvalget. det melder skiforbundet i en pressemelding. – jeg har vært tydelig, også i media, når det gjelder min oppfatning av skiforbundets håndtering i denne prosessen. tilliten er satt kraftig på prøve, men jeg opplever likevel at det nå er ekte vilje til å finne løsninger, sier kilde i en pressemelding. alpinstjernen forteller om konstruktiv dialog med skiforbundet den siste perioden. – dette er blant annet et resultat av utøvernes innsigelser og de tilhørende anbefalingene fra lovutvalgene, sier kilde. alpinistene og johannes høsflot klæbo har i lang tid vært i konflikt med skiforbundet rundt lovligheten til landslagsavtalene, knyttet til utøvernes image rights. i fjor høst bestemte skiforbundet at et utvalg skulle settes ned for å se på innholdet i landslagskontraktene. utvalget ble klart i starten av februar, men da takket kilde nei og rettet krass kritikk mot skiforbundet. nå har han altså snudd. – det er avgjørende for oss at en utøver fra alpint er med i utvalget, og med sin tydelige stemme og sterke posisjon, er jeg glad for at aleksander nå har sagt ja til å bidra i dette viktige arbeidet, sier generalsekretær og utvalgsleder arne baumann.

  Kilde blir med i landslagsutvalg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:08.31)
  etter at han tidligere i vinter sa nei til å bli med i landslagsutvalget, er det nå klart at aleksander aamodt kilde blir en del av utvalget. det melder skiforbundet i en pressemelding. – jeg har vært tydelig, også i media, når det gjelder min oppfatning av skiforbundets håndtering i denne prosessen. tilliten er satt kraftig på prøve, men jeg opplever likevel at det nå er ekte vilje til å finne løsninger, sier kilde i en pressemelding. alpinstjernen forteller om konstruktiv dialog med skiforbundet den siste perioden. – dette er blant annet et resultat av utøvernes innsigelser og de tilhørende anbefalingene fra lovutvalgene, sier kilde – det er avgjørende for oss at en utøver fra alpint er med i utvalget, og med sin tydelige stemme og sterke posisjon, er jeg glad for at aleksander nå har sagt ja til å bidra i dette viktige arbeidet, sier generalsekretær arne baumann.


  ajer-scoring i tap – berges burnley tok viktige poeng i bunnstriden
  viktige poeng | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: tottenham glapp viktige poeng | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:18.14)
  Kristoffer Ajer fikk sin første Premier League-scoring for sesongen, men det var ikke nok for Brentford som røk 1-2 mot Burnley. Ajer stanget inn 1-2-reduseringen sju minutter før full tid. Det var nordmannens andre Premier League-scoring i karrieren. Det ble tøft for Brentford som fikk Sergio Reguilón sendt i dusjen da han laget straffespark etter åtte minutter. Jacob Bruun Larsen sendte Burnley i føringen fra krittmerket. Tidligere Molde-spiller David Datro Fofana la på til 2-0 etter en drøy time, før Ajers redusering kom på tampen. Det var Burnleys første trepoenger i 2024. Den siste seieren kom mot Fulham 23. desember. Det er åtte poeng opp til trygg plass, og håpet lever så smtt for Sander Berge og co. Landslagsspiller Berge spilte hele kampen på midten for Burnley. I den andre Premier League-kampen lørdag endte det 1-1 mellom Luton og Nottingham Forest. Chris Wood scoret for Forest før Berry sørget for utligning like før slutt. (NTB)  Seier for Zuccarello og Wild
  viktige poeng | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: tottenham glapp viktige poeng | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:06.02)
  minnesota wild og mats zuccarello slo anaheim ducks 2-0 hjemme i saint paul, og tok med det viktige poeng i jakten på en plass i sluttspillet. amerikanske zach bogosian sendte hjemmelaget i ledelsen et drøyt kvarter ut i kampen. scoringen til 33-åringen skulle omsider vise seg på bli den eneste i åpningsperioden. wild festet ytterligere grepet om kampen etter hvilen, og etter bare to minutter doblet russiske kirill kaprizov ledelsen. gjestene fra anaheim øynet håp om en opphenting da ross johnston satte pucken i nettet tidlig i den tredje og siste perioden, men målet ble til slutt annullert. flere mål ble det ikke, og poengene ble dermed værende i saint paul. zuccarello spilte 19 minutter og 37 sekunder, men måtte skøyte av isen uten målpoeng. (ntb)  Verdenscupsesongen over for Krüger etter mareritt på Kollen-femmila
  viktige poeng | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: tottenham glapp viktige poeng | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:14.11)
  simen hegstad krüger fikk det blytungt på kollen-femmila og er ikke med når verdenscupsesongen avsluttes i falun kommende helg. det er klart etter at norges skiforbund presenerte uttaket til rennene i sverige onsdag. landslagsstjernen var slått med over 13 minutter av teten på 50-kilometeren i holmenkollen søndag. etterpå klaget han over en kropp som ikke fungerte, og at han hadde vært svimmel. – vi reiser til falun for å kjempe om de viktige poengene som gjenstår når årets verdenscup skal avgjøres, sier landslagssjef ulf morten aune. – det skal fightes om poeng både individuelt (sammenlagt, sprint og distanse) samt nasjonscupen (totalt samt for begge kjønn). mye står på spill i en spennende verdenscupfinale, legger han til. harald østberg amundsen har 157 poeng til gode på johannes høsflot klæbo i verdenscupen sammenlagt foran avslutningen i sverige. alt tyder på at det også blir rekkefølgen til slutt. det står sprint på programmet i falun fredag, mens 10 kilometer klassisk og 20 kilometer fri teknikk følger deretter. (ntb)

  klæbo med overlegen seier i sprinten – tar viktige poeng sammenlagt
  viktige poeng | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: tottenham glapp viktige poeng | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:15.41)
  tilbake til der johannes høsflot klæbo debuterte i verdenscupen i 2016, tok 27-åringen sin femte strake seier i solfylte drammen. klæbo kom rett fra en sterk seier under femmila i holmenkollen, og hadde god kontroll på konkurrentene i sprinten i drammen. klæbo vant prologen og tok seg videre til finalen etter en førsteplass i kvart- og semifinalen. i finalen rykket klæbo ifra konkurrentene på oppløpet som er midt på bragernes torg i drammen. med håvard solås taugbøl på andreplass, og even northug på tredjeplass ble det en helnorsk pall i drammen. han styrker med det sin posisjon som den beste langrennsløperen i verden med viktige poeng på harald østberg amundsen som leder verdenscupen sammenlagt. amundsen kom seg videre fra kvartfinalen på tid, men både han og erik valnes røyk ut i semifinalen. til helgen er det duket for de tre siste verdenscuprennene for sesongen i falun. der er det sprint, 10 kilometer og 20 kilometer på programmet.


  Chelsea vant femmålsdrama
  viktige poeng | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: tottenham glapp viktige poeng | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:22.57)
  mandag kveld tok chelsea imot newcastle på stamford bridge. london-klubben vant til slutt 3–2. – for noen scoringer vi har fått, sa viaplays fotballkommentator andreas toft. etter bare seks minutter tok chelsea ledelsen etter en scoring av nicolas jackson, men rett før pause utlignet svensken, aleksander isak, etter et skudd fra snaue 20 meter. i andre omgang fikk chelsea de avgjørende scoringene. først etter et skudd utenfor sekstenmeteren fra cole palmer, etterfulgt av en lekker scoring av mykhailo mudryk. – tenk at city slapp han, sa toft om cole palmer. i det 90 minutt fikk newcastle reduseringen sin ved jacob murphy, og skapte litt spenning mot slutten. men chelsea holdt unna og tok tre viktige poeng. de ligger nå kun ett poeng bak newcastle med en kamp mindre spilt på en 11. plass. begge lag skal spille kvartfinale i fa-cupen til helgen. newcastle skal til manchester hvor de møter manchester city på lørdag, mens chelsea tar imot leicester på søndag.


  Elyounoussi-mål da FCK knuste Lyngby i Nielsens comeback – Ohi matchvinner for Brøndby
  viktige poeng | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: tottenham glapp viktige poeng | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:20.04)
  mohamed elyounoussi noterte seg på scoringslisten da fc københavn vant 4–0 på hjemmebane over lyngby i den danske superligaen. seieren sender fck opp på 2.-plass på tabellen, to poeng bak ledende brøndby. det gjenstår bare én serierunde før tabellen blir delt i to og sluttspillet starter. midtjylland er også med i kampen om topplasseringen ettersom de ligger likt på poeng med fck med én kamp mindre spilt. david nielsen fikk på sin side ingen god start på sitt comeback i lyngby. han tok over som hovedtrener forrige søndag etter at magne hoseth fikk sparken etter bare 50 dager i klubben. lyngby fikk en tøff start på kampen da casper winther scoret selvmål seks minutter før pause, og bare to minutter senere doblet rasmus falk vertenes ledelse. to minutter på overtid la elyounoussi på til 3–0 og punktere så å si kampen allerede før hvilen. en drøy time inn i kampen fastsatte diogo gonçalves resultatet. birger meling startet kampen på benken, men kom inn etter bare 12 minutter da denis vavro måtte av med en lyskeskade. brøndby tok også tre viktige poeng da de vant 2–1 borte mot viborg søndag kveld. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »