Hovedsiden

Liten annonse
  Finne i landslagstroppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 6. juni 2023 KL:12.04)
  ståle solbakken har tatt ut følgende tropp til de viktige em-kvalifiseringskampene mot skottland og kypros: keepere: mathias dyngeland, ørjan nyland og egil selvik. forsvarere: birger meling, stian gregersen, kristoffer ajer, andreas hanche-olsen, marcus holmgren pedersen, julian ryerson, stefan strandberg, brice wembangomo, leo skiri østigård. midtbane: fredrik aursnes, patrick berg, sander berge, mats møller dæhli, mohamed elyounoussi, ola solbakken, kristian thorstvedt, kristoffer velde, hugo vetlesen og martin ødegaard. angrep: erling braut haaland, bård finne, jørgen strand larsen og alexander sørloth.

  Carlsen havnet i sekunddrama i norsk duell – reddet poeng etter armageddon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:21.40)
  magnus carlsen sikret viktige poeng i norway chess etter seier mot aryan tari i armageddon. det gjør at carlsen nå står med 7,5 poeng totalt. carlsen har ikke vunnet noen av langsjakkpartiene i turneringen, men har vunnet fem i armageddon. turneringsseier ser også vanskelig ut for nordmannen. fabiano caruana leder med 13,5 poeng. carlsen og tari måtte ut i armageddon etter at langsjakkpartiet endte med remis. carlsen på sin side hadde lite tid å rutte med på slutten av partiet, og så på et tidspunkt ut til å nesten tape på tid. – for et drama, utbrøt tv 2s sjakkekspert jon ludvig hammer, da carlsen akkurat hadde rukket å gjøre sitt trekk. men carlsen rakk å gjøre sitt trekk, og partiet endte til slutt med remis. – jeg var fornøyd da det stod 11 sekunder og ikke ingenting, sier carlsen til tv 2.


  Stortalentet om U21-vraking: – Overraskende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:11.14)
  kristian malt arnstad (19) ble onsdag vraket til u21-landslagets em-tropp. stortalentet, som spiller i belgiske anderlecht, legger ikke skjul på at han er skuffet. – det var overraskende. spesielt siden jeg spilte alle tre kampene under den viktige kvaliken forrige sommer og spilte bra. pluss at jeg i tillegg har spilt 45 proffkamper denne sesongen, inkludert kvartfinale i conference league, sier arnstad til nrk. i juni i fjor vant u21-landslaget tre av tre kvalikkamper mot henholdsvis aserbajdsjan, finland og kroatia og la grunnlaget for avansement. arnstad startet alle. totalt spilte han syv kamper for u21-landslaget i 2022, og var på banen i begge kampene mot nederland og portugal i mars. likevel var han ikke med i em-troppen. – men livet går videre og jeg fokuserer maks på preseason med anderlecht, sier arnstad. u21-landslagssjef leif gunnar smerud sier til nrk at det var «tøft» å ikke ta med 19-åringen til em. – kristian er en veldig spennende og god midtbanespiller som kom inn og var en av dem som skjøt oss til em i fjor sommer. da løftet vi han tidlig opp fra g19 til u21, og han gjorde en veldig god innsats, sa smerud til nrk. – denne gangen ble han veid ut av troppen og det skyldes konkurranse. jeg skal bygge det beste laget, og da er det noen veldig gode spillere som ikke blir med, denne gangen kristian, sier smerud.

  TV 2: Landslagssjefen operert etter sykkelulykke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:10.42)
  landslagssjef ståle solbakken har pådratt seg flere brudd etter en sykkelvelt i helgen. det forteller han til tv 2. solbakken bekrefter overfor kanalen at han pådro seg brudd i albuen på en sykkeltur søndag. i etterkant ble han operert på elverum sykehus. – et stort og et lite brudd etter en stygg velt på min sykkeløkt. men snart klar for viktige kamper, sier han til tv 2. norge skal spille flere viktige em-kvalifiseringskamper i sommer. den første er mot skottland 17. juni.

  Bilen som banet vei for Hyundai

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:10.05)
  50 år etter at hyundai coupé concept ble vist fram, kan det koreanske merket vise fram et nybygget eksemplar av den særs viktige bilen. for oss tok den store krigen som kjent slutt i 1945, men for de i korea var dette bare starten på elendighetene. etter krigen måtte japan som en tapende part gi […] innlegget bilen som banet vei for hyundai dukket først opp på bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »