Hovedsiden

Liten annonse


  Tysk VM-helt sparket etter ni måneder

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mars 2023 KL:20.21)
  den tyske fotballegenden miroslav klose er ferdig som trener i den østerrikske fotballklubben altach. han ble ansatt så sent som i fjor sommer. under kloses ledelse har altach falt til bunns på tabellen i den østerrikske toppserien. – miroslav klose ga alt fra første til siste dag, og det var en stor opplevelse å ha ham som trener og fremfor alt som person i altach, sier administrerende direktør christoph längle i en uttalelse mandag. – selv om et trenerskifte alltid gjør enormt vondt, er det viktigere enn noe annet at altach blir i den østerriksk bundesliga i 2023/24-sesongen, legger han til. laget til klose spilte uavgjort 1-1 mot serieleder salzburg i helgen, men det sterke resultatet var ikke nok til å redde vm-vinnerens jobb. (ntb)

  Snart kan Ford Bronco bestilles

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 15. mars 2023 KL:19.33)
  den særs viktige bronco-modellen ble gjenopplivet i 2020, og i fjor ble det klart at denne også kommer til europa ‒ og enda viktigere ‒ norge. ford har kanskje med rette fått æren for at bilen ble tilgjengelig for de store massene, noe som skjedde da henry ford introduserte samlebånd-teknikken som tok ned produksjonskostandene betraktelig. […] innlegget snart kan ford bronco bestilles dukket først opp på bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »