Hovedsiden

Liten annonse
  Vålerenga stenger treninger og skjermer spillerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:17.28)
  vålerenga er i akutt nedrykksfare foran siste runde i eliteserien. nå er det besluttet å stenge klubbens treninger for pressen de siste dagene før kamp. det er medie- og kommunikasjonssjef tina wulf som bekrefter grepene overfor tv 2. – vi ønsker mest mulig ro inn mot det som blir den viktigste kampen på 20 år, sier hun til kanalen. planen er å stenge klubbens treninger fra og med torsdag. det vil skjerme spillerne inn mot skjebnekampen mot tromsø kommende søndag. der må oslo-klubben minst ha ett poeng for å berge plassen. hovedtrener geir bakke og sportssjef joacim jonsson skal riktignok være tilgjengelig for pressen, men kun på telefon. vålerenga ligger under nedrykksstreken foran siste serierunde. sandefjord på plassen foran har samme antall poeng, men bedre målforskjell. stabæk og haugesund innehar plassene over streken og har henholdsvis ett og to poeng mer enn vif. de møtes samtidig innbyrdes i siste runde. (ntb)

  NFF bekymret for gummigranulat-forbudet: – Finnes ingen fullgode alternativer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:07.59)
  norges fotballforbunds generalsekretær karl-petter løken er tydelig på at idretten står overfor en stor utfordring når de skal kvitte seg med gummigranulat. – det er et forbud som vi støtter, vi ønsker også å være med på en mer bærekraftig løsning fremover. samtidig er vi bekymret, for det finnes ingen fullgode alternativer for topp og bredde, sommer og vinter, sa løken på torsdagens pressekonferanse. i løpet av 2031 setter eu strek for all bruk av gummigranulat på fotballbaner. norges fotballforbund (nff) har anslått at omstillingen bort fra gummikulene vil koste 10 milliarder kroner. – i og med at over 90 prosent av banene har gummigranulat, sier det veldig mye om hvilken formidabel omstilling vi står overfor, sier løken. tirsdag vedtok stortinget at regjeringen skal utarbeide en handlingsplan rundt utfasingen av gummigranulat i fotballbaner. – vi er definitivt klar for å ta lederskap i det arbeidet som kanskje er den viktigste saken vi har. forhold må vi ha om vi skal drive aktivitet, så da er anleggsutvikling utrolig viktig, la han til. løken fortalte også at de forventer å motta 5,5 millioner korner fra statsbudsjettet til nødvendig innsikt og kunnskap til kartlegging av alle anleggene i norge. (©ntb)
  Mot utsolgte tribuner i Vålerengas skjebnekamp mot Stabæk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:13.14)
  det begynner å bli trangt om tribuneplassene tre dager før vålerenga møter stabæk hjemme på intility arena. kampen kan bli avgjørende for om det blir nedrykk. med bare tre kamper igjen av årets eliteseriesesong møter vålerenga, som ligger på direkte nedrykksplass, kvalikplasserte stabæk. vålerenga skriver på sine hjemmesider at det nå kun er 700 billetter igjen på supportertribunen østblokka, og at langsidene fylles opp. «det er enorm interesse rundt oppgjøret», skriver klubben. kampen kan bli klubbens viktigste kamp på 20 år når hovedstadsklubben nå kjemper desperat for å unngå nedrykk. (ntb)  Klæbo har fått korona - måtte avbryte høydesamling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:12.11)
  johannes høsflot klæbo har reist hjem fra høydesamling i livigno i italia. årsaken er at skistjernen har fått korona. det opplyser han i en pressemelding. han reiste hjem mandag 6. november, fire dager tidligere enn planlagt. dette skjer bare ti dager før sesongåpningen på beitostølen. – i dag fikk jeg påvist covid. jeg er ikke sengeliggende, men heller ikke frisk. det betyr at jeg ikke har vært i trening siden søndag da jeg kjente at ikke kroppen var som den burde. nå håper jeg at jeg får dette ut av kroppen snarest mulig, sier klæbo og fortsetter: – det er for tidlig å si hvilke konsekvenser dette får for starten på sesongen. beitostølen og ruka er jo blitt mer usikker, men vi får se hvor raskt jeg blir kvitt dette svineriet. målet er fremdeles å starte på beitostølen om en drøy uke, men det er for tidlig å konkludere. nå er det viktigste å bli frisk – samt at jeg ikke gjør noe som gjør sitt til at dette sitter igjen i kroppen. jeg er jo avhengig av at kroppen fungerer 100 prosent.  Wall Street stiger

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:14.31)
  det er god stemning i aksjemarkedene etter at «månedens viktigste tall» landet svakere enn ventet. teknologindeksen nasdaq stiger markant.


  Bjarmann ferdig i Stabæk etter sesongen: – Ingen dramatikk i dette

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:14.01)
  torgeir bjarmann gir seg som sportssjef i stabæk etter inneværende fotballsesong. det opplyser eliteserieklubben på egne nettsider fredag. – nå er det tid for å gå forskjellige veier. det er ingen dramatikk i dette. jeg har noen tanker om hva jeg skal gjøre i fremtiden, men akkurat nå er det viktigste at vi fortsetter jobben ut året og redder plassen i eliteserien, sier bjarmann. eliteserieklubben skriver at den ønsker å utrede hvordan den «overordnet kan optimalisere organiseringen av sport og hvilken kompetanse den har behov for fremover». – vi vil nå ta oss god tid til å finne en løsning som gjør klubben best mulig rustet sportslig for fremtiden, sier daglig leder jon tunold. – vi er svært takknemlig for den innsatsen torgeir har gjort i klubben. han har vært en lojal medarbeider og gjort en god jobb som sportssjef i stabæk fotball. det er ingen enkel oppgave å jobbe med spillerlogistikk i en klubb med mindre ressurser enn de fleste konkurrentene, legger han til. stabæk har tre lag bak seg på tabellen med fire runder igjen å spille. nedrykksfaren er likevel høyst reell. bjarmann har også en fortid som sportslig administrator i lillestrøm. han ble ansatt i stabæk i april 2020. (ntb)

  VG: Hoppsjef Bråthen åpner for å bryte alle økonomiske bånd med skiforbundet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:13.33)
  skihoppernes sportssjef clas brede bråthen foreslår i et internt dokument at norsk hoppsport i framtiden kan operere økonomisk løsrevet fra skiforbundet. det er vg som har fått til gang til det aktuelle dokumentet som ble sendt til styret i norges skiforbund og generalsekretær arne baumann i forrige måned. avisen hevder videre å ha tilgang til en tekstmelding bråthen fredag skal ha sendt til en gruppe hoppvenner. der beklager han angivelig at det interne dokumentet har lekket ut til mediene, men understreker at han står inne for innholdet. i dokumentet skriver bråthen, ifølge vg, at skiforbundet organisatorisk sett er «bygget for en annen tid og i hovedsak tilpasset majoritetsinteressen, som er langrenn». «situasjonen er dramatisk, og det er trolig kun et autonomt nsf hopp som egen juridisk person, som kan sikre norges hoppfremtid som verdens viktigste hoppnasjon», fortsetter han. skipresident tove moe dyrhaug bekrefter at hun er kjent med notatet. hun henviser til at det ikke er skistyret som skal behandle dette i første instans. der skriver bråthen videre at hoppsporten over lengre tid har «opplevd manglende engasjement og støtte fra nsfs sentrale ledelse, inkludert skistyret». han lanserer også tre mulige veier videre. den ene er at hoppleiren bryter med skiforbundet økonomisk. de formelle båndene skal samtidig bestå. «det er bedre at hopp får drive videre i egen regi, fremfor at skistyret i praksis desimerer hopp til å spille en ubetydelig rolle blant verdens hoppnasjoner. ved en slik løsning slipper nsf å ta ansvar for hopps drift. hopp er selv ansvarlig både for sine inntekter og utgifter, samtidig som fellesadministrasjonen og skistyret slipper det de selv definerer som «problemet» med hopp» skriver bråthen. det er kjent at hopperne har slitt tungt på sponsormarkedet de siste årene. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »