Hovedsiden

Liten annonse
  Ny billigutgave av Ioniq 6

  Kilde: Bil24 | Publisert: / 30 minutter gammel - (mandag 5. juni 2023 KL:19.15)
  de to viktigste tingene nordmenn ser på når de skal kjøpe seg en ny elbil er pris og rekkevidde, og begge disse haker en ny utgave av hyundai ioniq 6 helt klart ut. støvskyen har knapt nok lagt seg etter at hyundai lanserte den nye ioniq 5 advanced, før en tilsvarende utgave blir meldt inn […] innlegget ny billigutgave av ioniq 6 dukket først opp på bil24.no.  Ruud utklasset svenske – videre i Roland Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:13.20)
  tennisesset casper ruud er klar for andre runde i roland garros etter å ha slått svenske elias ymer i strake sett. han tok seg videre med sifrene 6-4, 6-3, 6-2. – en solid forestilling av ruud. enda litt mer å gå på til sitt aller, aller beste, men det viktigste er å vinne, sa discovery-kommentator ola bentzen. ruud, rangert som nummer fire i verden, spilte jevnt med ymer i starten av det første settet, men på stillingen 3-3 fikk han settets første - og eneste servebrudd - og kunne til slutt serve hjem det første settet til 6-4. nordmannen fikk en drømmestart på det andre settet med et servebrudd og koblet virkelig grepet med et nytt servebrudd opp til 4-1. ymer brøt tilbake, men ruud holdt roen og avsluttet settet med å bryte ymers serve og dermed settseier 6-3. i det tredje settet var det ymer som startet med å bryte ruuds serve, men nordmannen svarte med å vinne de neste fire gamene og vant til slutt kontrollert 6-2. ruud møter vinneren av alexander bublik og giulio zeppieri i andre runde. 24-åringen fikk sitt store gjennombrudd i grand slam-sammenheng da han tok seg til finalen i roland garros i fjor.
  Guardiola vil feire seriegull mot Chelsea: – Vi må gripe muligheten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:15.05)
  erling braut haaland og manchester city kan krones til premier league-mestere allerede søndag når chelsea er motstander på hjemmebane. manager pep guardiola vil ha gullet i boks så raskt som mulig. – tennisspillere sier at å serve for å vinne wimbledon er det vanskeligste. søndag er kampen i våre hender for å vinne den viktigste turneringen. vi er heldige som har sjansen til å fullføre jobben hjemme foran våre egne fans. vi må gripe muligheten, sa guardiola på fredagens pressekonferanse. city topper premier league-tabellen med fire poeng ned til arsenal på 2.-plass. london-klubben har også spilt én kamp mer. guardiolas menn kan dermed sikre sitt tredje strake ligagull. – som leder føler jeg meg som en del av laget, men jeg tror ikke det bare en min fortjeneste. jeg er en del av det, og det kan vi ikke benekte. foruten de utrolige beslutningene til sportsdirektøren og styret, er spillerne de viktigste. å være i nærheten av å vinne tittelen igjen, er jeg veldig fornøyd med, sa guardiola. på spørsmål om manchester city får den rosen de fortjener for å være på vei mot ligatittelen, er guardiola kontant i sitt svar: – ja. absolutt. folk vet hvor vanskelig det er. motstandere og trenerne vet det. vi er nære å vinne premier league nå, men det er ikke avgjort.
  Mercedes C-klasse fyller 30 år

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:10.15)
  dagens mercedes kan takke bilen som ble presentert for akkurat 30 år siden for suksessen de har. det har selvsagt vært flere viktige modeller opp gjennom mercedes-historien, og en av de viktigste var 190-modellen som kom i 1982. med denne tok det tyske merket steget inn i den litt mer kompakte klassen med et langt […] innlegget mercedes c-klasse fyller 30 år dukket først opp på bil24.no.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »