Hovedsiden

Liten annonse


  Ny norsk hoppfiasko

  Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 9. desember 2023 KL:17.46)
  johann andré forfang (26) ble best på 9. plass - og de norske hopperne fortsatte vinterens fiasko i klingenthal lørdag.

  Wiklund med ny verdenscupseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. desember 2023 KL:20.29)
  ragne wiklund er fortsatt ubeseiret på 3000 meter i vinterens verdenscup på skøyter. fredag klokket hun inn til 4.06,69 i polen. seieren var wiklunds åttende i verdenscupen totalt. hun har vunnet samtlige tre løp som har vært på 3000 meter hittil i sesongen. forrige måned var hun øverst på pallen i obihiro (japan) og beijing (kina). wiklund slo marijke groenewoud fra nederland med 34 hundredels sekund tross en litt svak sisterunde. det er andre gang på rad at hun vinner 3000-meteren i tomaszow mazowiecki. – hun er litt ut av det på oppløpet, men det holder inn, sa vgtvs skøytekommentator ida njåtun under sendingen. (©ntb)
  Arnekleiv satt ut av pall-beskjed: – Helt vilt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:15.32)
  juni arnekleiv og karoline knotten leverte hvert sitt glimrende renn under sprinten i iskalde östersund. førstnevnte ble tatt ordentlig på senga av hvor bra det faktisk var. – det har ikke gått opp for meg ennå. jeg har stått i skiftebua i kvarter, tjue minutter og prøvd å få igjen varmen. jeg visste ikke engang at jeg lå an til topp tre. jeg er skikkelig overrasket. hvis det går inn så er det helt vilt, sier arnekleiv til nrk. hun endte på 3. plass i östersund. det er karrierebeste i et individuelt renn. det var franske lou jeanmonnot som vant sprinten. hun var feilfri på standplass og gikk glimrende i sporet, og seiret i det 16 minusgradene- ledelsen i de 16 svenske minusgradene. dermed ble knotten og arnekleiv henvist til henholdsvis 2. og 3. plass. – jeg føler meg bare bedre og bedre i løypa om dagen. jeg koser meg og vi har god stemning innad i laget. det er kjempegøy å drive med idrett, sier karoline knotten til nrk. nrks kommentatorer lot seg imponere stort av det de fikk se. – se på knotten! se på knotten og hvordan hun går ute i løypen, utbrøt en ekstatisk jann post. – hun har disponert løpene mye bedre denne vinteren. før han har sluknet litt på sisterunden. nå er det motsatt. hun går som en gud denne sisterunden, sa torgeir bjørn i det knotten passerer på 6,3 km. ingrid landmark tandrevold fikk to bom på siste skyting og endte som nummer seks, like foran marthe kråkstad johansen på 7. plass. – det var en veldig god norsk dag på jobben. det var helt vilt, jeg har ikke opplevd maken, sier tandrevold til nrk.


  Kilde raskest på trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:19.56)
  aleksander aamodt kilde suste inn til beste tid i den første treningsomgangen før vinterens første utforrenn i verdenscupen alpint. kilde kom inn til 1.39,68 og leder treningsomgangen i beaver creek 23 hundredels sekund foran franske cyprien sarrazin. andreas sander fra tyskland er nummer tre, over halvsekundet bak. nordmannen startet som nummer 14 av de 82 påmeldte. han var raskest av alle i øverste del av løypa. han tapte tid til rivalene i midtpartiet, men var nest raskest i de to siste sektorene (av fem). adrian smiseth sejersted fikk også fart på skiene. han startet som nummer 2 og kjørte inn til en tid som holder til 6.-plass når 30 utøvere har vært i aksjon. han er 0,67 sekund bak kilde. sejersted har vært raskest av alle i de to sektorene hvor kilde var et stykke bak. markus fossland er tredje norske deltaker. han starter som nummer 56. det skal kjøres verdenscuprenn i utfor fredag og lørdag, mens super-g står på programmet søndag. (ntb)


  Den ultimate hytte-bilen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:11.10)
  problemer å komme deg til hytta om vinteren? ingen fare, callum har løsningen. se bildene og videoen av denne uvanlige elbilen, for ja, den er helelektrisk.
  Comeback på McGrath - hele åtte nordmenn til start

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:13.15)
  i lørdagens slalåmrenn i østerrikske gurgl gjør atle lie mcgrath comeback i verdensupen, mens halvor hilde gunleiksrud, theodor brækken og oscar andreas sandvik alle debuterer i verdenscupen. mcgrath har vært ute siden vm i februar. i super-g kjørte han ut og røk korsbåndet. – utrolig gøy å kunne si at jeg er tilbake på starten nå på lørdag, og at jeg nå er tilbake i verdenscupen etter så mange måneder. det føles veldig godt, og jeg har lengta lenge etter dette øyeblikket, forteller en glad mcgrath. den norske troppen teller totalt åtte utøvere. det er ifølge skiforbundet første gang på nesten 20 år at åtte norske menn starter i et slalåmrenn i verdenscupen. sist slalåmrenn hvor åtte norske menn stilte til start var ved to renn i vinteren 2005.

  Comeback på McGrath, og hele åtte norske utøvere til start til helgen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:13.15)
  til helgen gjør atle lie mcgrath comeback, mens halvor hilde gunleiksrud, theodor brækken og oscar andreas sandvik gjør hver sin debut i verdenscupen. – utrolig gøy å kunne si at jeg er tilbake på starten nå på lørdag, og at jeg nå er tilbake i verdenscupen etter så mange måneder. det føles veldig godt, forteller en glad mcgrath. norges skiforbund alpint sender åtte utøvere. det er for første gang på nesten 20 år. sist det var åtte norske utøvere i et slalåmrenn for menn, var vinteren 2005. da var truls ove karlsen eneste som fullførte til 16. plass i januar, og i februar samme år, var aksel lund svindal eneste som fullførte til en 20. plass.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »