Hovedsiden

Liten annonse
  Thomas overtok ledertrøya i Giroen – Leknessund tapte tid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:17.07)
  geraint thomas var sterk opp den tøffe avslutningen av 16. etappe i giro d`italia og er ny mann i rosa ledertrøye. joão almeida tok etappeseieren i spurtduell. de to kom alene til mål etter en tøff avslutning av den 16. etappen. andreas leknessund hang lenge med i gruppa med sammenlagtfavorittene, men var blant dem som tapte en del mot slutten. han kom inn vel to og et halvt minutt bak vinneren. primoz roglic tapte et halvminutt til thomas og almeida på de aller siste kilometerne. bruno armirail i den rosa ledertrøya fikk det veldig tungt en mil før mål og tapte voldsomt til de andre i sammenlagtkampen. han tapte 30 sekunder på bare en kilometer og flere minutter til sammen. (ntb)

  Storhamar møter Vipers i sluttspillfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:22.04)
  storhamar vant den tredje og avgjørende sluttspillsemifinalen i håndball 25–24 mot sola. dermed venter vipers kristiansand i finalen. storhamar ledet 13–8 til pause i egen hall. sola knappet voldsomt innpå etter hvilen og tapte med ett mål. det hjalp likevel ikke for sola. storhamar vant semifinaleserien 2–1 sammenlagt. dermed blir det et gjensyn med fjorårets finalelag. forrige sesong ble storhamar slått 24–17 av vipers i finalen. kristiansand-laget har vunnet sluttspillet i 2022, 2019 og 2018. før det vant larvik 13 sesonger på rad. i 2021 og 2020 ble sluttspillet avlyst på grunn av koronapandemien. (ntb)

  Phil Jones forlater Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:11.05)
  etter tolv år i manchester united forlater phil jones klubben etter denne sesongen. det bekrefter de røde djevlene på sine nettsider fredag formiddag. manchester united hentet jones fra blackburn i 2011 og var med på å vinne ligaen i 2013. men engelskmannen har slitt voldsomt med skader og har ikke spilt siden slutten av forrige sesong, i mai i fjor. i løpet av sine tolv år i manchester united var 31-åringen med på å vinne fa-cupen, europaligaen, ligacupen og community shield to ganger, i tillegg til den ene ligatittelen. han spilte totalt 229 kamper for manchester united.

  Bjørlo reddet Rosenborg: – Ikke godt nok

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.22)
  rosenborg sto med seks strake kamper uten seier og med tre tap på rad, men 16. maikampen på lerkendal ble en etterlengtet opptur. takket være en scoring av morten bjørlo vant kjetil rekdals menn 1-0. – det er fantastisk, selvfølgelig. vi trengte en seier nå, så det var deilig å se den gå inn, sier bjørlo til tv 2. seieren satt imidlertid langt inne, med tanke på at haugesund ble redusert til ti mann etter en drøy halvtime, da magnus christensen fikk sitt andre gule kort. – klart vi skal kontrollere dette bedre og lage flere mål, selvfølgelig. det er sikkert en preget gjeng fra de siste ukene, da blir du mer kontrollerende enn modig. det er en fullt fortjent seier og vi hadde jo sjansene våre i første omgang også. men vi har en lang vei å gå, det har vi, sier rekdal til tv 2. det er matchvinneren enig i. – det er ikke godt nok, det vi leverer i dag, heller, men vi vinner og må ta med oss det, og så bygge videre, sier bjørlo. magnus christensen er verken imponert over dommeren eller rosenborg. – det var to frispark og jeg får gult kort på begge. jeg vet ikke hva jeg skal si. det var litt vilt å få rødt kort på den måten, men det må jeg ta, og det er kjedelig. jeg synes det er voldsomt dømt, sier han til tv 2. til nrk sier han: – det var unødvendig, vi kunne fått med oss tre poeng herfra, det er ikke et spesielt godt lag vi møter. jeg tror vi hadde vunnet om vi hadde spilt 11 mot 11.

  Maktdemonstrasjon av Verstappen i Miami – vant duell mot lagkompis

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:23.10)
  max verstappen startet som nummer ni, men kjørte seg mesterlig opp gjennom feltet og vant vm-runden i formel 1 i miami. dermed økte han i vm-sammendraget. verstappen startet helt nede i niende startspor i søndagens hovedløp, men nederlenderen brukte ikke lang tid på å forbedre posisjonen sin kraftig. i god tid før halve løpet var kjørt overtok han ledelsen i løpet da red bull-lagkompis sergio perez var inne i depotet. da hadde verstappen allerede jaktet på perez i flere runder. – på et tidspunkt var det seks sekunder mellom dem. det sier litt om hvor høyt tempo han klarer å holde på disse harde dekkene, sa viaplay-ekspert henning isdal om nederlenderens fart. – det er så imponerende, supplerte kommentator atle gulbrandsen. for lewis hamilton endte miami grand prix i en ny nedtur. mercedes-briten mislyktes i kvalifiseringen lørdag og røk ut allerede i kvalifiseringsomgang nummer to. det ga kun 13. beste startspor søndag. fra det utgangspunktet kjørte han seg opp til en habil sjetteplass, men avstanden opp til teten var til slutt voldsomt stor. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »