Hovedsiden

Liten annonse

  Håndballforbundet fikk avslag på VM-støtte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:13.09)
  i 2025 skal norge, danmark og kroatia arrangerte håndball-vm for menn, men norges håndballforbund får ingen støtte fra kultur- og likestillingsdepartementet. nhf søkte i oktober om et tilskudd på 16 millioner kroner. «departementet har vurdert søknaden og finner ikke å kunne prioritere et særskilt, enkeltstående tilskudd til dette formålet. på denne bakgrunn har kultur- og likestillingsdepartementet besluttet å avslå søknaden», står det i svaret. – det er automatisk 15–16 millioner i minus om vi skal bære den kostnaden selv, så sånn sett er det dramatisk, sier generalsekretær erik langerud til nrk. han forteller at summen skulle gå til å bygge om telenor arena innvendig for å kunne ta 15.000 tilskuere til finalene, noe det internasjonale håndballforbundet krever. – vi har fått avslaget og skal diskutere det på et styremøte de nærmeste ukene. det er klart det er krevende å skulle arrangere et verdensmesterskap, det er krevende i seg selv, og spesielt når vi taper penger på det, forklarer langerud.

  Rekdal vil ikke følge Kjernens krav: – Lever i et fritt land

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:13.23)
  rosenborg-trener kjetil rekdal svarer supportergrupperingen «kjernen» etter de krevde hans avgang mandag kveld. – hva skal jeg si til det? vi lever i et fritt land der folk får si meningen sin. det er ikke opp til meg om det skal gjøres eller ikke, sier rekdal til adresseavisen. mandag kveld gikk supportergruppen kjernen ut og krevde at rekdal og hans assistent geir frigård burde bli fratatt ansvaret som trenere i rosenborg etter 3-1-tapet for brann. – forstår du kritikken? – jeg forstår noe av det, svarer rbk-treneren. – hva da? – at vi har lite poeng og kommet dårlig i gang denne sesongen. rekdal sier også at han ikke på noe tidspunkt har vurdert å trekke seg som rosenborg-trener og at han føler tillit fra spillergruppen. rosenborg har fått en tung start på sesongen med bare to seire på ni serierunder. trønderne har også tre uavgjort og har dermed kun sanket ni poeng. styreleder cecilie gotaas johnsen opplyste også mandag at de to trenerne skal delta på klubbens styremøte onsdag. hun påpekte imidlertid at det ikke lå noe drama rundt trenernes deltakelse på møtet.

  Kvinnelig landslagsutøver dømt for råkjøring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:15.11)
  en kvinnelig, norsk landslagsutøver er i oslo tingrett dømt til samfunnsstraff og tap av førerretten i ni måneder for å ha kjørt i 133 km/t i en 80-sone. lovbruddet skjedde på e6 i trøndelag i april i år. saken ble avgjort i oslo tingrett ved tilståelsesdom tirsdag, som vil si at den siktede har gitt en uforbeholden tilståelse. retten vurderte ifølge dommen at riktig lengde på samfunnsstraffen i utgangspunktet er 45 timer, men på grunn av siktedes tilståelse settes straffen til 30 timer, med en gjennomføringstid på 60 dager. kvinnen, som har vært landslagsutøver i flere år, har ikke ønsket å kommentere saken overfor nrk. hun pålegges å avlegge delvis ny førerprøve før gjenerverv av føreretten kan finne sted, opplyses det i dommen.  Manglerud Star mistet lisensen – får ikke spille i eliteserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.26)
  styret i norges ishockeyforbund har bestemt å ikke gi manglerud star ny lisens for neste sesong på grunn av økonomisk rot. i en pressemelding fra forbundet står det at manglerud star elite mister lisensen etter innstilling fra klubblisensutvalget. nihf viser til lisensreglementets paragraf 9 «kriterier for lisens» og at klubben bryter med flere av disse punktene. nihf har vurdert at det er altfor stor usikkerhet når det gjelder mulighet for deltakelse i eliteserien, og konkluderer med at klubben ikke tildeles lisens for sesongen 2023/24.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »