Tittelforsvareren tapte i Wimbledons 1. runde
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:16.03)
    Wimbledon-turneringens første skrell ble tirsdag et faktum da tittelholder Marketa Vondrousova tapte i første kamp for useedede Jessica Bouzas Maneiro. I løpet av en drøy time var tapet klart for den tsjekkiske verdenssekseren. Bouzas vant 6-4 i første sett og utklasset Vondrousova med 6-2 i det andre. Den 21 år gamle spanjolen ligger på 83.-plass på WTA-rankingen. Hun møter en annen useedet spiller i 2. runde, enten landskvinnen Cristina Bucsa eller rumenske Ana Bogdan. Bouzas har aldri tidligere kommet seg til 2. runde i en Grand Slam-turnering. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 940499
Tittelforsvareren - Wimbledons - turneringens - tirsdag - tittelholder - Marketa - Vondrousova - useedede - Jessica - Maneiro - tsjekkiske - verdenssekseren - utklasset - spanjolen - rankingen - useedet - spiller - landskvinnen - Cristina - rumenske - tidligere -