Sport

Liten annonse
    Nigerias basketballkvinner reiste 20 mil – fikk ikke plass på båten
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. juli 2024 KL:21.49)
    I regnværet under åpningsseremonien var det god plass på mange av båtene som fraktet OL-deltakere, men ikke for Nigerias basketballkvinner. Det nigerianske kvinnelaget hadde reist over 20 mil fra Lille, der gruppespillet avvikles, for å være med i åpningsseremonien. Vel framme ble de nektet å gå om bord i båten der Nigerias utøvere skulle være med. Årsaken var at båten var for full. Ifølge nyhetsbyrået AP var det en representant for Nigerias OL-komité som besluttet at det ikke var plass til basketballkvinnene. Skuffet måtte de reise tilbake til Lille. Nigeria var på samme båt som Niger og Norge. TV-bildene fra båten viste at det tilsynelatende var en del ledig plass om bord. Nigeria spiller sin første OL-kamp mandag mot Australia. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 945159
Nigerias - basketballkvinner - regnværet - åpningsseremonien - fraktet - deltakere - nigerianske - kvinnelaget - gruppespillet - avvikles - utøvere - Årsaken - nyhetsbyrået - representant - besluttet - basketballkvinnene - Skuffet - tilbake - bildene - tilsynelatende - spiller - Australia -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »