Sport

Liten annonse
    Markus Henriksen gir seg i Rosenborg etter sesongen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 20. september 2024 KL:11.56)
    Markus Henriksen forlenger ikke kontrakten med Rosenborg som går ut etter inneværende sesong. Det ga han beskjed om fredag. 32-åringens kontrakt med Rosenborg går ut ved årsskiftet og dermed er det slutt etter totalt ni sesonger fordelt på to perioder som A-lagsspiller. – Det er ingen lett avgjørelse. Det er ingen tvil om at Rosenborg er klubben i mitt hjerte, men det å gå ut med avgjørelsen føler det er den beste og mest ærlig måten å gjøre det på. Derfor sier jeg fra såpass tidlig som jeg gjør, sier Markus Henriksen (NTB).

Ord sky bassert på artikkel: 957193
Henriksen - Rosenborg - sesongen - forlenger - kontrakten - inneværende - beskjed - åringens - årsskiftet - sesonger - fordelt - perioder - lagsspiller - avgjørelse - klubben - avgjørelsen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »