Sander Sagosen ut med skulderskade i Kolstads CL-kamp mot Zagreb
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 25. september 2024 KL:19.46)
    Sander Sagosen pådro seg en skulderskade etter 11 minutter av Kolstads mesterligakamp mot Zagreb og gikk i garderoben før pause. Sagosen dominerte innledningsvis og scoret med sine tre første avslutninger da Kolstad skaffet et grep om kampen i jakten på høstens første CL-poeng. I det 11. minutt var det knuffing mellom ham og gjestenes trekspiller Roko Trivkovic i et Zagreb-angrep. Etter at Torbjørn Bergerud reddet avslutningen, skulle Sagosen plukke opp ballen da Trivkovic dyttet ham i ryggen og han falt forkjært på høyre skulder. Han gikk ut med tydelige smerter og forsvant noe senere i garderoben. Kolstad lå bak til 2-3, men scoret så fire mål på rad og ledet 6-3. Laget holdt på ledelsen utover i første omgang og hadde 13-8 fem minutter før pause, men så gikk det i stå. Zagreb scoret fem ganger på rad og gikk til pause med 13-13. Kampen pågår. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 958290
Sagosen - skulderskade - Kolstads - minutter - mesterligakamp - garderoben - dominerte - innledningsvis - avslutninger - skaffet - høstens - knuffing - gjestenes - trekspiller - Trivkovic - Torbjørn - Bergerud - avslutningen - forkjært - tydelige - smerter - forsvant - ledelsen -