Hovedsiden

Liten annonse
  Storhamar satte poengrekord etter straffedrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:21.07)
  seriemester storhamar lar seg ikke beseire. etter seier på straffer borte mot frisk asker torsdag kveld, ble det et vanvittig rekordras for hamar-klubben. med to nye poeng har storhamar 114 poeng på 43 kamper, noe som er ny poengrekord i eliteserien i ishockey. stavanger oilers hadde den gamle rekorden på 113 poeng etter 45 kamper i 2019/20-sesongen. det var også storhamars 27. strake seire, og dermed ble vålerengas rekord fra 1988 på 26 strake seire slått. i tillegg satte de ny rekord med 13 strake borteseire. storhamar fikk en god start på kampen, da jacob berglund satte pucken i krysset under overtallsspill drøye åtte minutter ut i oppgjøret. frisk skulle imidlertid slå voldsomt tilbake, og anton holm, mats frøshaug og magnus geheb snudde til 3-1-ledelse for vertene. det siste av de tre kom seks minutter ut i tredje periode, og da kunne det se ut som storhamar gikk mot tap. peter quenneville ville det annerledes. kanadieren scoret to mål med 27 sekunders mellomrom med snaut ti minutter igjen av ordinær tid. i forlengingen misbrukte frisk et overtall med to flere spillere på isen, og dermed gikk kampen til straffeslag. der sto det 2-2 etter fem straffer til hvert lag. så scoret andreas martinsen, og da storhamar-keeper markus stensrud reddet forsøket til michael haga var seieren i boks for gjestene. storhamar har fortsatt to serierunder igjen av grunnserien, før sluttspillet begynner 14. mars.

  Chelsea videre i FA-cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:22.53)
  ett minutt før kamslutt sendte chelseas midtbanespiller conor gallagher de blåkledde fra london videre til kvartifinale hjemme mot leeds. gjestene scoret kampens første mål, men etter to raske mål fra chelsea var de i ledelsen. leeds utlignet midtveis i andre omgang. fram til gallaghers sene scoring luktet det av ekstraomganger på stamford bridge. i kvartfinalen skal chelsea møte leicester.

  Norge knuste Østerrike: – Jeg er veldig stolt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.42)
  i norges tredje kamp i firenasjoners turneringen gikk alt på skinner. håndballjentene spilte ball i hatt med østerrike, og vant til slutt med kalassifrene 43–22. det var norges første kamp etter tapet i vm-finalen mot frankrike, og første kampen i oppkjøringen til sommerens ol i paris. onsdagens kamp var katrine lundes nummer 351, hun sier til nrk at det fremdeles er stort, selv om det har blitt noen kamper etter hvert. – jeg er veldig stolt, det må jeg si. det er stort å ha spilt så mange kamper med flagget på bryster, sier lunde. gjestene var aldri noen særlig trussel, og når lunde til tider fungerte som en levende vegg fikk ikke østerrikerne utrettet mye foran det norske målet. hvor lenge hun fortsetter kan ikke målvakten svare på. – vi får se. det kan jeg ikke svare på, sier lunde. veronica kristiansen var tilbake med flagget på brystet for første gang på ett og et halvt år. – det var veldig gøy. det er godt å være tilbake igjen, sier kristiansen til nrk. sjefen selv, thorir hergeirsson, likte det han så i halden onsdag kveld. – jeg synes det var bra fokus. vi har hatt to treninger med godt fokus på det vi ønsker å forbedre etter vm. målvaktene våre står bra og vi får rullert mye uten at det lugger, sier han til nrk. i det siste har det vært snakk om hergeirsson skal forlenge kontrakten med norges håndballforbund for å fortsette som sjef. – vi er i samtaler. det er naturlig når man er inne i siste året og det skal tittes videre. det kommer en dag når vi har besluttet hvordan dette kommer til å bli. det er det jeg vil si om det. jeg mye å gjøre nå, så jeg har mye å tenke på, sier islendingen til nrk. seieren mot østerrike var norge sin tredje seier i turneringen. firenasjonersturneringen spilles mellom norge, østerrike, ungarn og sveits. de tre siste nasjonene er verter for håndball-em. som regjerende europamester er norge direkte kvalifisert til mesterskapet.

  Norge knuste Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.42)
  i norges tredje kamp i firenasjoners turneringen gikk alt på skinner. håndballjentene spilte ball i hatt med østerrike, og vant til slutt med kalassifrene 43–22. det var norges første kamp etter tapet i vm-finalen mot frankrike, og første kampen i oppkjøringen til sommerens ol i paris. – det er veldig mye som klaffer. jeg synes forsvarspillet justerer seg til å være ganske bra etter hvert. vi har redninger gjennom hele kampen, det gjør seg på måltavla, sier henny reistad til nrk. gjestene var aldri noen særlig trussel, og når katrine lunde til tider fungerte som en levende vegg fikk ikke østerrikerne utrettet mye foran det norske målet. dermed tok norge sin tredje seier i turneringen. firenasjonersturneringen spilles mellom norge, østerrike, ungarn og sveits. de tre siste nasjonene er verter for håndball-em. som regjerende europamester er norge direkte kvalifisert til mesterskapet.

  Nedtur for Zuccarello og Wild mot Hurricanes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.39)
  mats zuccarellos minnesota wild hadde et overtak mot carolina hurricanes i nesten to perioder, men ble til slutt slått 3-2 på hjemmebane. riktignok sørget conner dewar for at den første scoringen gikk til hjemmelaget midtveis i første periode. fem minutter senere utlignet jordan staal for hurricanes, men drøyt 20 sekunder før hvilen sendte jonas brodin wild tilbake i ledelsen 2-1. det resultatet sto seg i nokså nøyaktig 20 minutter, og andre periode så ut til å ende målløs. men igjen fant pucken nettet drøyt 20 sekunder før neste hvil. denne gangen var det andrei svechnikov som utlignet for hurricanes, og lagene var tilbake til utgangspunktet da den tredje perioden startet. den eneste scoringen i siste periode kom etter elleve minutter. et skudd fra jack drury gikk via ansiktet til stefan noesen og så forbi wild-keeper filip gustavsson og fastsatte sluttresultatet til 3-2 for gjestene. mats zuccarello fikk snaut 17 minutter på isen, men ingen assist eller scoring. (ntb)

  Stygt tap for Lilleberg og Lightning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.37)
  norske emil martinsen lilleberg og hans tampa bay lightning gikk natt til onsdag på et stygt 6-2-tap for philadelphia flyers. tapet ender en seiersrekke på to kamper for lightning, mens det er flyers sin første seier etter to strake tap. bobby brink sendte vertene i ledelsen etter bare to minutter spilt. tidlig i andre periode utlignet gjestene fra florida ved nick paul. i tredje periode skrudde flyers opp tempoet og satt to scoringer signert tyson foerster og travis sanheim. sean walker gjorde vondt til verre for lilleberg og lightning da han økte ledelsen til 4-1 noen få minutter senere. steven samkos reduserte for lightning fem minutter før slutt, men målet skulle vise seg å kun bli et trøstemål ettersom noah cates scoret vertenes femte bare sekunder senere. cam york la så på til 6-2, som ble det endelige resultatet. lilleberg fikk i underkant av 16 minutter på isen og noterte seg for ett skudd på mål. likevel var han ikke involvert i noen av lightnings scoringer. han sonet en utvisning på to minutter sent i den siste perioden for å ha felt scott laughton. lightning ligger på femteplass i den sin avdeling i nhl og ligger i øyeblikket an til å få en wildcard-plass i sluttspillet. (ntb)

  Newcastle slapp med skrekken – slo Blackburn i straffesparkkonkurranse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:00.08)
  newcastle så ut til å kunne ryke på en cupskrell mot blackburn, men dro i land avansementet etter en straffesparkkonkurranse. newcastle var storfavoritter da de kom på besøk til mesterskapsserielaget blackburn i åttedelsfinalen av fa-cupen. blackburn var bare målforskjell unna å kvalifisere seg til opprykkskvalifisering til premier league i fjorårets sesong, men har slitt i år. laget ligger på 16.-plass i ligaen. laget har hatt utenomsportslig trøbbel denne sesongen, noe som blant annet førte til at danske jon dahl tomasson ga seg som hovedtrener etter uenigheter og misnøye med klubbledelsen. han har siden tatt over det svenske landslaget. den nye treneren john eustace klarte å presse newcastle helt til ekstraomganger, men i straffesparkkonkurransen sa det stopp. keeper martin dubravka ble den store helten for gjestene da han reddet straffesparket til dominc hyam etter 120 intense minutter på ewood park. alan shearer var på plass på stadion og ble hyllet fra begge lags supportere. shearer vant premier league med blackburn i 1994/1995-sesongen, og spilte senere i newcastle i over ti år. shearer er fortsatt premier leagues mestscorende gjennom tidene med 260 mål.

  Stavanger Oilers tok seieren i målfattig oppgjør – sju strake tap for Lørenskog

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:21.25)
  stavanger oilers la press på vålerenga med en knepen 2-1-seier borte mot lørenskog i eliteserien i ishockey tirsdag. oilers lå sju poeng bak vålerenga på andreplass før oppgjøret. kampens første mål kom ikke før halvveis i andre periode da martin gran scoret for gjestene. sju minutter senere utnyttet hjemmelaget et overtallsspill og utlignet ved christian blomqvist. i tredje periode tok oilers igjen ledelsen ved dan kissel, og vant. dermed reduserte oilers luken opp til vålerenga fra sju til fire poeng. det gjenstår fire kamper av grunnserien i ehl.


  Messi berget poeng for Inter Miami

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:06.22)
  inter miami så ut til å gå på et bortetap for la galaxy, men på overtid dukket lionel messi opp og berget poeng for gjestene fra florida. argentineren pirket ballen i mål i det 92. minuttet etter et strålende innlegg fra jordi alba. scoringen er messis første for sesongen, som ble sparket i gang forrige uke. inter miami tar seg dermed opp til tabelltopp i mls, men med en kamp mer spilt enn nesten samtlige lag. (ntb)

  Kane-dobbel sikret sen Bayern-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:21.52)
  to mål av harry kane ga bayern münchen 2-1-seier over rb leipzig i bundesliga og avsluttet en vond periode med tre strake tap. ubeseirede leverkusen vant fredag 2-1 over mainz og stormer mot seriegullet som vil bryte bayerns rekke på 11 strake seriemesterskap. tidligere i uka kom beskjeden om at thomas tuchel er ferdig som bayern-trener ved sesongslutt, men lørdagens seier sørget for at leverkusens ledelse er på bare åtte poeng når 11 serierunder gjenstår. – det beste laget vant i dag, sa bayern-kaptein manuel neuer til sky før han på vegne av spillerne tok kollektivt ansvar for tuchels avgang. – vi har alle skyld. det er som på skolen, det er ikke bare lærerens feil om karakterene blir dårlige. vi må ta ansvar, sa han. klubben hadde for første gang siden 2015 tapt tre kamper på rad, og tuchel gjorde flere endringer i laget. kane scoret 1-0-målet i det 56. minutt, men gjestene slo tilbake ved benjamin sesko. kane avgjorde på overtid med sitt 27. seriemål for sesongen. (ntb)

  Tafatte Manchester United gikk på årets første tap 

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:17.59)
  harry maguire trodde han hadde berget poeng for manchester united. så satte adama traoré fart. spanjolen løp fra alt og alle, spilte fri alex iwobi som plasserte ballen kontrollert i mål. dermed stakk fulham av med alle tre poengene på old trafford. etter en kamp der fulham hadde dominert og manchester united slet stort, trodde harry maguire han hadde berget poeng da han utlignet til 1-1 i det 89. minutt. tidligere i kampen hadde calvin bassey sendt gjestene i føringen. det endte med 1-2-tap for et manchester united-lag som ikke imponerte lørdag ettermiddag, og dette var deres første tap i 2024. tapet betyr at avstanden opp til aston villa og en topp fire-plassering øker. villa seiret nemlig 4-2 over nottingham forest lørdag ettermiddag og er nå åtte poeng foran manchester united.

  Marerittdebut for Per-Mathias Høgmo i Japan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:08.07)
  per-mathias høgmo fikk ingen god start i den japanske j-ligaen da urawa red diamonds tapte 0-2 borte for sanfrecce hiroshima. yuki ohashi ble matchvinner da han scoret begge kampens mål. 27-åringen sendte gjestene i ledelsen på overtid av første omgang, før han fastsatte resultatet ti minutter etter hvilen. minuttet før misbrukte også pieros sotiriou en gyllen mulighet da han fikk sjansen fra straffemerket. marius høibråten spilte hele kampen for gjestene, mens ola solbakken ikke var i høgmos tropp. trønderen gikk på lån fra roma til japanerne i januar, men har fortsatt til gode å debutere. høgmo kom også til urawa red diamonds i januar etter å ha ledet häcken siden sommeren 2021. urawa red diamonds ble nummer fire i j-ligaen i fjor og kvalifiserte seg ikke til den asiatiske mesterligaen. (ntb)

  Reitens Chelsea tapte for tittelrivalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:22.21)
  manchester city slo chelsea 1-0 på bortebane og tettet dermed luken på toppen av tabellen i den engelske superligaen for kvinner. guro reiten spilte fra start for chelsea og måtte se khadija shaw sende gjestene fra manchester i føringen etter et snaut kvarters spill. det var shaws 14. nettkjenning i ligaen denne sesongen og ble kampens eneste. reiten ble byttet ut etter en time i oppgjøret. maren mjelde satt hele kampen på benken for chelsea. chelsea og city har nå begge 34 poeng etter 14 kamper. arsenal jakter nærmest med sine 28 poeng, men de har også en kamp til gode på topplagene. frida maanums lag møter manchester united lørdag.

  Thoresen herjet da Storhamar tok sin 23. strake seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:21.08)
  storhamar fortsatte der laget slapp før landslagspausen og forbedret rekorden til 23 strake seirer da ringerike ble knust 9-0 i eliteserien ishockey. hamarlaget slettet en 23 år gammel rekord med sin 22. seier på rad for halvannen uke siden. torsdag var det målsultne hjemmespillere som gjorde kort prosess med nestjumboen. patrick thoresen scoret ledermålet før det var spilt tre minutter, og etter første periode sto det 5-0. thoresen hadde da to mål og to assist. han overlot målproduksjonen til andre i de to siste periodene, som ga fire nye storhamar-scoringer. laget har tapt bare to av sine 39 seriekamper denne sesongen og topper tabellen overlegent. med 103 poeng er det 16 ned til vålerenga. oslolaget sørget for at avstanden ikke økte ved å hale i land 6-5-seier i en spennende kamp mot lørenskog. gjestene tok ledelsen hele fire ganger, men scoringer av thomas olsen og sander thoresen med 26 sekunders mellomrom omtrent fem minutter før slutt avgjorde kampen. stjernen vant også på hjemmebane da lillehammer ble slått 3-2. grant mismash ble matchvinner i siste periode. (©ntb)
  Tuva Hansen og Bayern videre i cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:21.39)
  uva hansen og hennes lagvenninner i bayern münchen tok seg kontrollert til kvartfinale i cupen med 6-0 over 3.-divisjonslaget kickers offenbach. bayern-trener alexander strauss gjorde ni endringer i laget som startet 5-0-seieren over köln i serien sist helg. tuva hansen fikk tillit som høyreback og spilte hele kampen. laget koblet grepet med to raske mål av jovana damnjanovic og sydney lohmann midtveis i den første omgangen, men det ble ikke flere mål før det siste kvarteret. da raknet det for gjestene. jill baijings gjorde 3-0 før 17-årige alara sehitler i sin første kamp fra start scoret det fjerde. pernille harder kom inn for damjanovic og scoret de to siste. bayern møter carl zeiss jena i kvartfinalen om tre uker, i første kamp etter landslagspausen. før pausen er det seriekamp mot essen søndag. bayern topper tabellen ett poeng foran wolfsburg. (©ntb)

  Gallhager snudde for Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:23.04)
  takket være to sene scoringer vant chelsea 3-1 over crystal palace på selhurst park mandag kveld. jefferson lerma ga vertene ledelsen etter 30 minutter. to minutter ut i andre omgang sørget imidlertid conor gallagher for balanse i regnskapet. i siste ordinære spilleminutt var samme mann frampå igjen med et kontrollert skudd fra 18 meter. tre minutter på overtid fastsatte enzo palmer sluttresultatet til 3-1 for gjestene.


  Ødegaard med to målgivende i største ligaseier på over 12 år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:16.57)
  arsenal herjet mot byrival west ham og scoret fire mål før pause. martin ødegaard og hans mannskap ga seg ikke før det stod. dette er arsenals største seier i ligaen på 12 år. vi må tilbake til 2012 for å finne en større seier for rødtrøyene, da ble blackburn slått 7-1. 6-0 seieren er arsenals nest største borteseier i historien. bare en 7-0 seier borte mot standard liège i cupvinnercupen i 1993 er større. arsenal henger med helt i tetsjiktet i premier league. med en 3. plass – to poeng bak serieleder liverpool er det virkelig tett i toppen. midtstopper william saliba sendte bortelaget i føringen med en kontant heading etter et hjørnespark 32 minutter ut i kampen. få minutter senere ble bukayo saka felt av west hams sisteskanse alphonse areola. dommeren pekte på straffemerket og saka satt selv inn 2-0 fra 11-meteren. fire minutter senere stanget gabriel magalhães inn 3-0 til gjestene. deretter spilte martin ødegaard løs leandro trossard, som banket ballen opp i lengste kryss. dermed stod det 4-0 til pause og en hel haug av tilskuere ble sett på vei ut av stadion til halvtid. målfesten fortsatte etter hvilen. ødegaard var på nytt nest sist på ballen da saka scoret sitt andre for kvelden. og som det ikke var nok for hjemmelaget, skulle tidligere west ham-kaptein declan rice strødd ytterligere salt i såret. fra 25 meter limte han ballen i bortre hjørne, men hadde en behersket feiring av respekt for sin tidligere klubb. flere mål ble det ikke på london stadium. arsenal kunne med det juble for sesongens andre 6-0 seier, etter å ha slått lens med samme sifre i champions league i november. west ham skapte tilnærmet null og befinner seg nå på en 8. plass.

  Sahraoui-mål i seier over Ajax

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:16.48)
  heerenveen-kanten osame sahraoui bidro med en scoring da ajax ble slått 3-2 i den nederlandske æresdivisjonen søndag. sahraoui doblet ledelsen etter 38 minutter. lagkamerat pelle van amersfoort hadde sendt heerenveen i ledelsen etter drøyt ti minutter. sistnevnte ydmyket gjestene fra amsterdam enda mer da han økte til 3-0 rett etter pause. hovedstadsklubben fant aldri fram en utligning. dermed tok heerenveen seg opp på 25 poeng på 11.-plass. ajax ligger på 5.-plass med ti poeng mer. sahraoui ble tatt av banen med ett minutt igjen av ordinær tid. 22-åringen har scoret seks mål og levert to målgivende pasninger i ligaen denne sesongen. (©ntb)

  Guimarães sentral for Newcastle i målfest mot Nottingham Forest

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:20.35)
  newcastle gikk seirende ut av den målrike 3-2-kampen mot nottingham forest i premier league lørdag. bruno guimarães ble matchvinner. nottingham forest slo tilbake mot newcastle to ganger i løpet av kampen. etter guimaraes satte inn sin andre for dagen etter pause maktet ikke vertene å utligne en gang til. dermed tok newcastle med seg tre poeng fra oppgjøret, og ligger på 7.-plass med 36 poeng i premier league. nottingham forest ligger på 16.-plass med 21 poeng. brasilianske guimaraes sendte gjestene i føringen allerede etter ti minutter etter et smart cornertrekk. anthony elanga utlignet imidlertid et kvarter senere. igjen gikk newcastle opp i ledelsen da fabian schär sendte ballen i nettmaskene etter et frispark. midtstopperen har scoret tre mål på sine tre siste kamper. nottingham forest slo imidlertid tilbake dypt inne på overtiden av første omgang. callum hudson-odoi skuddforsøk gikk via en motspiller og i mål. med litt over tjue minutter igjen av oppgjøret ble guiamaes matchvinner. nottingham forest tar imot west ham i neste runde, mens newcastle møter bournemouth. (ntb)

  Vipers slo tilbake etter treg start – vant klart mot ungarsk storlag i Champions League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:17.29)
  den norske håndballstormakten vipers kristiansand slo på sjarmen og vant 35-27 borte mot det ungarske hovedstadslaget ftc hungaria i champions league lørdag. etter et jevn åpning på kampen grep vertene til seg et lite forsprang tre strake nettkjenninger fra 4-4 til 7-4. da skrudde vipers på den berømte bryteren og orkestrerte en glitrende periode. i løpet av ti minutter gikk gjestene fra tre mål bak til fire mål foran. til pause ledet vipers 17-13. det norske laget bevarte ledelsen etter sidebyttet og glitret til slutt inn til en overbevisende 35-27-seier. russiske anna vyakhireva storspilte for gjestene med ni mål. vipers sikret seg billett til utslagsrundene da de slo polske zaglebie lubin i starten av måneden. i mars skal sørlandsklubben ut i en dobbeltkamp i jakten på kvartfinalebillett. i siste gruppespillsrunde skal vipers opp mot danske ikast på hjemmebane. årets sesong har ikke vært en dans på roser for den tredoble champions league-vinneren fra kristiansand. for kort tid tilbake ble det gjort kjent at den norske storklubben hadde store økonomiske problemer. (ntb)


  Lillebergs Tampa Bay fikk bank av New York Islanders

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:06.06)
  tampa bay lightning og emil lilleberg gikk på et stortap borte mot new york islanders i onsdagens nhl-oppgjør. vertene vant kampen 6-2. det ble et målrikt oppgjør i belmont park, men dessverre for emil lilleberg og tampa bay lightning sto de bare bak to av målene. vertene satte standarden da noah dobson sendte new york islanders i føringen etter fire minutters spill. nikita kucherov utlignet til 1-1 tre minutter senere, men det var også det nærmeste gjestene kom i denne kampen. mathew barzal og kyle palmieri sørget for at new york islanders ledet 3-1 etter første periode. brandon hagel reduserte til 2-3 i starten av midtperioden, men 7.10 ut i annen periode la ryan pulock på til 4-2. ett minutt senere økte bo horvat ledelsen. den siste spikeren i kista var det casey cizikas som hamret inn. dermed vant new york islanders kampen 6-2. emil lilleberg fikk 18 minutter og 53 sekunder på isen i oppgjøret. (©ntb)

  Terland-miss da Brighton røk ut på straffer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:22.55)
  brighton misset alle sine fire straffespark og røk ut av den engelske ligacupen for kvinner med 0-2 for aston villa etter 1-1 i selve kampen. elisabeth terland misset brightons tredje straffe, men hun var ikke alene. heller ikke victoria losada, lee geum-min eller julia zigiotti olme fikk ballen i mål fra 11-metersmerket. adriana leon og anna patten scoret på to av gjestenes fire straffer, og det holdt til semifinaleplass. brighton hadde tre norske landslagsspillere i startoppstillingen. guro bergsvand og maria thorisdottir utgjorde stopperpar, mens terland spilte på topp. maren mjelde spilte hele kampen i chelseas midtforsvar da sunderland ble slått 5-0. det var lagets første ligacupkamp denne sesongen, ettersom mesterligadeltakere har walkover til kvartfinale. sjoeke nüsken og fran kirby scoret to mål hver, aggie beever-jones ett. guro reiten var ubenyttet reserve for chelsea. celin bizet ildhusøy ble byttet ut etter en snau time da tottenham tapte 0-1 hjemme for manchester city. yui hasegawa scoret vinnermålet i første omgang. (ntb)


  Leeds videre i FA-cupen etter ekstraomganger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:23.22)
  leeds trengte ekstraomganger mot plymouth, men vant til slutt 4-1 og tok seg videre til neste runde i fa-cupen. etter spilte 90 minutter pluss tillegg stod det 1-1 på home park, etter scoring av gjestenes wilfried gnonto og plymouth-spiller brendan galloway. men i kampens ekstraomganger løsnet det for leeds. crysencio summerville sendte gjestene opp i ledelsen etter 97 minutter, før georginio rutter økte ytterligere til 3-1 med snaue ti minutter igjen av ekstraomgangene. tre minutter før slutt gjorde ryan hardie det motsatte av å pynte på resultatet for plymouth, da han satte ballen i eget nett og søget for at leeds vant 4-1. det ble også spilt to andre kamper i fa-cupen tirsdag. først tok coventry seg videre etter 4-1-seier over sheffield wednesday. senere tok også southampton seg videre da de vant 3-0 over watford.

  Leverkusens dobbel-drøm lever – klar for semifinale i cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:22.47)
  bayer leverkusen er videre i den tyske cupen etter at de snudde til 3-2-seier hjemme over stuttgart i tirsdagens kvartfinale. dermed lever fortsatt drømmen om å vinne «the double» i tyskland. leverkusen leder også bundesliga med to poeng ned til bayern münchen. laget fikk imidlertid en forferdelig start på kampen da waldemar anton stanget inn en corner for gjestene etter bare elleve minutter. fem minutter inn i andre omgang utlignet robert andrich med en perle i krysset, men gleden ble kortvarig da leverkusen-forsvaret rotet det til og chris führich sendte gjestene opp i ledelsen igjen. amine adli gjorde det imidlertid godt igjen da han sendte lagene likt, ni minutter senere, og like før full tid ble snuoperasjonen fullført da jonathan tah headet inn et innlegg fra florian wirtz. lørdag venter det som kan være den avgjørende kampen om seriegullet når leverkusen tar imot bayern. (ntb)

  Reiten med straffedobbel i Chelsea-seier – smell for Maanum og Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:22.52)
  guro reiten scoret de to første målene fra straffemerket da chelsea slo everton 3-0 i engelsk superliga. landslagsprofilen var sikker fra ellevemeteren i det 27. og 72. minutt. det tok reiten opp i tre ligamål for sesongen. hun ble byttet ut etter snaut 80 minutters spill. kort tid etter økte erin cuthbert hjemmeledelsen. chelsea står med fire strake seirer i serien og topper tabellen tre poeng foran manchester city. elise stenevik spilte hele kampen for everton, som ligger på 10.-plass etter fire strake nederlag. arsenal snublet og tapte overraskende 1-2 borte mot west ham. frida maanum slapp til som innbytter for gjestene i sluttminuttene. smellen gjør at arsenal er seks poeng bak toppen. tidligere på dagen scoret celin bizet ildhusøy det som så ut til å bli tottenhams vinnermål i 1-1-møtet borte mot liverpool. vertene, med sophie román haug på banen, utlignet helt på tampen. lisa naalsund kunne glede seg over manchester uniteds 2-0-seier over brighton på eget gress. hos gjestene spilte guro bergsvand og elisabeth terland samtlige minutter, mens maria thorisdottir ble byttet ut mot slutten. (ntb)

  Storhamar snudde til seiersrekord i norsk ishockey – vunnet 22 kamper på rad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:19.11)
  to kjappe scoringer tok storhamar ut av trøbbel da lørenskog ble slått 3-1 søndag. med det slo klubben sin egen ligarekord for antall seirer i norsk ishockey. den suverene serielederen innkasserte sin 22. strake seier og slettet bestenoteringen fra 2000/01-sesongen. storhamar lå under etter første periode, men etter en pauseprat satte gjestene lørenskog under et tungt press. uttellingen kom i form av to scoringer med 36 sekunders mellomrom. mer eller mindre på egen hånd styrte kenneth pappalardo gulbrandsen inn utligningen etter drøyt 25 minutter, og peter quenneville fulgte opp da han umarkert gjorde sitt 25. mål for sesongen. canadieren scoret på en frekk pasning fra storhamars kaptein patrick thoresen. mot slutten la martin johnsen på til 3-1. lørenskog tok ledelsen ved david aas-larsen etter et snaut kvarter. storhamar har kun tapt to av 38 kamper og tok seg søndag opp i 100 poeng. med én kamp mer spilt er det 16 poeng ned til toer vålerenga. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »