Hovedsiden

Liten annonse

  nottingham forest etterforsker homofobiske ytringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:06.51)
  sammen med politiet jobbet premier league-klubb nottingham forest med å identifisere flere supportere som skal ha kommet med homofobiske tilrop under kampen mot brighton 25. november det skriver britiske the guardian. de homofobiske tilropene kom fra forrest-supporterne, og var rettet mot brighton-spillerne. klubben har kommet med en uttalelse om hendelsen på meldingstjenesten x. «homofobi, som alle andre former for diskriminering, har ingen plass i fotballen eller samfunnet, og alle som driver med diskriminerende atferd begår en straffbar handling. vi jobber aktivt med nottinghamshire police for å identifisere de involverte personene, og de vil bli tatt hånd om på riktig måte».

  Berge og Burnley forlenget vond hjemmerekke – kollapset i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.12)
  burnley så lenge ut til å ta sine første poeng på hjemmebane i årets premier league-sesong, men west ham leverte en sen sluttspurt og vant 2-1. jay rodriguez sendte hjemmelaget i ledelsen på straffespark etter at luca koleosho ble felt inne i 16-meteren. målet kom like etter pause og så ut til å styre laget mot en etterlengtet hjemmeseier, men med fem minutter igjen scoret dara o`shea selvmål før tomas soucek ble matchvinner på overtid. burnley sliter i bunnen av premier league med bare fire poeng etter 13 kamper. det skiller fem poeng opp til luton på trygg plass. west ham er nummer ni med 20 poeng. sander berge har blitt en sentral spiller for manager vincent kompany etter overgangen fra sheffield united i sommer. nordmannen spilte hele kampen mot west ham. sheffield united og luton har også gått på mange tap i sesonginnledningen. lørdag røk sheffield 1-3 for bournemouth, mens luton snudde til 2-1-seier over crystal palace. brighton slo nottingham forest 3-2. burnley og sheffield united møtes i neste runde. (ntb)

  Mann pågrepet og siktet etter ishockeydødsfall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:17.54)
  en mann er pågrepet og siktet for uaktsomt drap vel to uker etter at ishockeyspiller adam johnson mistet livet da han ble truffet i halsen av en skøyte. 29-årige johnson spilte for nottingham panthers i en klubbkamp mot sheffield steelers. han ble truffet i halsen av en motspillers skøyteblad og falt om på isen. han fikk raskt medisinsk tilsyn, men ble erklært død ved ankomst til sykehuset i sheffield. obduksjonen slo fast at han døde av den stygge kuttskaden i halsen. south yorkshire-politiet melder at en mann ble pågrepet tirsdag, og at han fortsatt er i politiets varetekt. johnson spilte noen få nhl-kamper for pittsburgh penguins før han fortsatte karrieren i europa med spill for malmö i shl, augsburg i tysk og nottingham i britisk eliteserie. etter dødsfallet har flere lands ligaer innført påbud om halsbeskyttelse for spillere. norges ishockeyforbunds styre har gått inn for et slikt påbud også i norge. (©ntb)

  Liverpool med full kontroll mot Brentford

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:17.00)
  mohammed salah og diogo jota sørget for tre kontrollerte poeng for liverpool. brentford ble feid til side på anfield og kampen endte 3-0. salah scoret to av målene, mens jota scoret det tredje og siste. allerede før salah scoret hadde darwin nuñez satt ballen i mål to ganger, men begge ble avvinket for offside. det ble uansett en komfortabel ettermiddag for liverpool, som nå står med like mange poeng som manchester city. erling braut haaland & co. skal i aksjon mot chelsea klokken 17.30. kristoffer ajer spilte for øvrig hele kampen for brentford. øvrige premier league-resultater søndag: west ham slo nottingham forest 3-2, mens aston villa slo fulham 3-1.

  Tysk ishockey innfører påbud om halsbeskyttelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:19.11)
  den tyske eliteserien i ishockey innfører krav om halsbeskyttelse etter dødsulykken i storbritannia. det skriver ligaen på x/twitter. – i den tyske eliteserien må alle spillere bruke kuttsikre nakkebeskyttelse fra 1. januar 2024. dette er det enstemmige resultatet av møtet med sportsdirektørene for alle 14 klubbene etter avtale med spillerforeningen (sve), står det i uttalelsen. markus vikingstad (fischtown pinguins), ken andré olimb (wild wings), victor svensson og henrik haukeland (dusseldorfer) spiller i den tyske eliteserien. for to uker siden døde den amerikanske spilleren adam johnson (29) etter å ha blitt truffet av en skøyte i halsen. johnson spilte for britiske nottingham panthers. dødsfallet er blitt en vekker for hockeysporten både nasjonalt og internasjonalt. i norge er halsbeskyttelse obligatorisk på alle nivåer med unntak av i seniorklassen, men i forrige uke gikk styret i norges ishockeyforbund inn for et påbud også der. frisk asker har meldt at halsbeskyttelse blir obligatorisk hos alle klubbens spillerne, også eliteserielaget, både i kamp og på trening. (ntb)

  etterlengtet nottingham-jubel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:17.04)
  nottingham forest slo aston villa 2-0 søndag ettermiddag, en særdeles etterlengtet trepoenger. nottingham hadde nemlig ikke vunnet på de seks siste kampene i premier league. ola aina satte inn ledermålet etter fem minutter. det andre målet, signert orel mangala, kom to minutter ut i andre omgang. mangala fyrte av fra langt hold, og aston villa-keeper emiliano martínez fikk en neve på ballen. den gikk rett opp i lufta, dalte inn i det åpne målet – og var godt over streken før martínez fikk dyttet den unna. med seieren tok nottingham et steg bort fra bunnstriden, mens aston villa sakekr akterut i kampen om en plass i mesterligaen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »