Hovedsiden

Liten annonse
  PSG-keeper alvorlig skadet etter fall fra hest

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 59 minutter gammel - (søndag 28. mai 2023 KL:13.45)
  den spanske målvakten sergio rico (29) ble i all hast fløyet til sykehus i sevilla etter å ha falt av en hest søndag morgen, melder flere spanske medier. ifølge både marca og mundo deportivo ramlet rico av hesteryggen og slo hodet. tilstanden hans er alvorlig, får nyhetsbyrået afp opplyst av klubblaget paris saint-germain. så sent som lørdag satt keeperen på benken da paris saint-germain sikret ligue 1-tittelen i en 1-1-kamp mot strasbourg. rico har spilt en reserverolle siden han kom til den franske storklubben i september 2020. han har tidligere vært i klubbene sevilla, fulham og mallorca. førstnevnte har allerede uttrykt støtte til sin tidligere målvakt i en melding på twitter. der ber sevilla om styrke og en rask rehabilitering. (ntb)

  Spanske medier: PSG-keeper alvorlig skadet etter fall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 59 minutter gammel - (søndag 28. mai 2023 KL:13.45)
  den spanske målvakten sergio rico (29) ble hentet i ambulansehelikopter etter en fallulykke søndag, melder marca. rico ble fløyet til sykehuset virgen del rocio i sevilla. ulykken skjedde i huelva-området i det sørvestlige spania. så sent som lørdag satt keeperen på benken da paris saint-germain sikret ligue 1-tittelen i en 1-1-kamp mot strasbourg. rico har spilt en reserverolle siden han kom til den franske storklubben i september 2020. han har tidligere vært i klubbene sevilla, fulham og mallorca. førstnevnte har allerede uttrykt støtte til sin tidligere målvakt i en melding på twitter. der ber sevilla om styrke og en rask rehabilitering. (ntb)


  Salah «helt knust» etter at Manchester United sikret Mesterligaplass: – Vi har sviktet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea med en 4-1-seier, noe som også gjør at erkerival liverpool ikke kommer seg til mesterligaen. – vi vet at det betyr mye for fansen. for oss handler det om nå målene våre, sier bruno fernandes til sky sports. – målet for denne sesongen var helt klart å komme dit. med måten vi startet, så var det trolig ingen som forventet det, sier united-manager erik ten hag til viaplay. i liverpool tok stjernespiller mohamed salah til twitter like etter kampslutt. – jeg er helt knust. det er absolutt ingen unnskyldning for dette. vi hadde alt vi trengte for å kvalifisere oss til mesterligaen neste sesong og vi mislyktes. vi er liverpool og å kvalifisere seg til mesterligaen er et minstekrav. jeg beklager, men det er for tidlig med et oppløftende eller optimistisk innlegg. vi har sviktet dere og oss selv, skriver salah. for chelsea har sesongen vært en enda større fiasko. de står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Salah «helt knust» etter at Manchester United sikret Mesterligaplass: – Vi har sviktet dere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea med en 4-1-seier, noe som også gjør at erkerival liverpool ikke kommer seg til mesterligaen. – vi vet at det betyr mye for fansen. for oss handler det om nå målene våre, sier bruno fernandes til sky sports. i liverpool tok stjernespiller mohamed salah til twitter like etter kampslutt. – jeg er helt knust. det er absolutt ingen unnskyldning for dette. vi hadde alt vi trengte for å kvalifisere oss til mesterligaen neste sesong og vi mislyktes. vi er liverpool og å kvalifisere seg til mesterligaen er et minstekrav. jeg beklager, men det er for tidlig med et oppløftende eller optimistisk innlegg. vi har sviktet dere og oss selv, skriver salah. for chelsea har sesongen vært en enda større fiasko. de står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Riise gjør comeback i 5.-divisjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.34)
  john arne riise gjør spillecomeback for avaldsnes` herrelag, det bekrefter avaldsnes-trener andreas ulland andersen til vg og i en twitter-melding. – han har vært med på noen treninger og syns det er veldig kjekt. nå er overgangen i orden, så han er tilgjengelig ved behov til kamper. han er spilleklar for a-laget, sier ulland andersen til vg. riise er allerede trener for kvinnelaget til avaldsnes i toppserien.

  Tennisstjerne frustrert etter tre utsatte dopinghøringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.08)
  den rumenske tennisstjernen simona halep raser etter at dopinghøringen hennes nå er utsatt for tredje gang. siden oktober har halep vært suspendert på grunn av en positiv dopingprøve, og sent onsdag fikk hun melding om at høringen i saken var utsatt nok en gang. – nok en gang har jeg blitt skuffet. for tredje gang har itf (det internasjonale tennisforbundet) utsatt min høring med en måned, skriver halep på twitter og fortsetter: – jeg har anmodet, i tråd med antidopingreglene, om å få en rask høring. det har jeg rett til. det står i reglene. halep er anklaget for uregelmessigheter i hennes biologiske pass. i oktober i fjor ble hun midlertidig suspendert for å ha testet positivt for det forbudte stoffet roxadustat under grand slam-turneringen us open samme år. (ntb)  Perfekt for ham

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:20.43)
  onsdag bekreftet republikaneren ron desantis at han melder seg inn i kampen om å bli usas neste president. senere i kveld skal kandidaturet diskuteres i et intervju på twitter med tesla-milliardæren elon musk.

  Pirlo ferdig i tyrkisk klubb etter én sesong

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:15.10)
  den gamle fotballhelten andrea pirlo står uten jobb ett år etter at han tok på seg treneransvaret i den tyrkiske toppserieklubben faith karagümrük. klubben opplyser på twitter at pirlo og hans trenerteam har fått anledning til å forlate klubben nå for å planlegge framtiden, ettersom de uansett ikke er en del av laget kommende sesong. karagümrük ligger på 9.-plass i den tyrkiske superligaen med tre kamper igjen av sesongen. 44 år gamle pirlo har en stor spillerkarriere bak seg. mest kjent er han for tiden i milan (2001-2011). i 2006 vant han vm med italia. pirlo startet sin managerkarriere i juventus og ledet dem i 52 kamper før det var slutt i mai 2021.


  Real Madrid har anmeldt rasisme mot Vinicius

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:13.09)
  real madrid har levert inn en anmeldelse om hatkriminalitet etter de angivelig rasistiske tilropene vinicius junior fikk rettet mot seg i helgen, skriver ntb. «real madrid viser sin sterkeste avsky og fordømmer hendelsene som fant sted mot vår spiller vinicius junior», skriver klubben på sin nettside. hendelsene skjedde i søndagens 0-1-tap for valencia. vinícius, som ble utvist på overtid, hevder at flere supportere kom med rasistisk hets underveis i kampen. vinícius kom med en kraftsalve mot spanske fotballtopper i etterkant. «rasisme er normalt i la liga. fotballforbundet synes det samme, og motstanderne oppfordrer til det. jeg er så lei meg. ligaen som en gang tilhørte ronaldinho, ronaldo, cristiano ronaldo og messi, tilhører i dag rasistene», skrev han på twitter.

  Kraftige reaksjoner etter nye rasismeanklager i Spania

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:06.18)
  real madrid-stjernen vinícius júnior hevder han ble utsatt for rasisme i søndagens 0-1-tap for valencia. – dette er ikke fotball, det er la liga. det var ikke første, andre eller tredje gang. rasisme er normalt i la liga, skriver vinicius på instagram etter hendelsen. den brasilianske angriperen har ved flere anledninger tidligere blitt utsatt for rasisme, og søndag sier både han, treneren og flere av lagkameratene hans at det skjedde igjen. lagkameraten lucas vázquez fortalte at en supporter på tribunen gjorde apebevegelser mot vinicius, mens målvakt thibaut courtois sa at han var forberedt på å forlate banen hvis lagkameraten ønsket det. – vi kan ikke tolerere disse tingene, sa courtois, som også sa at han hørte folk lage apelyder. real madrid-trener carlo ancelotti var heller ikke fornøyd. – det vi så i dag var uakseptabelt. en hel stadion som kommer med rasistiske ytringer. la liga har et problem, sier ancelotti, som mener kampen burde blitt stoppet. tidligere manchester united-spiller rio ferdinand langer ut mot behandlingen vinicius fikk på instagram: – bror, du må beskyttes. hvem beskytter vinicius i spania? hvor mange ganger må vi se denne unge mannen bli utsatt for den dritten her? jeg ser smerte, jeg ser avsky, jeg ser at han trenger hjelp. og myndighetene gjør ikke noe for å hjelpe ham, skriver ferdinand. la liga opplyser på twitter at hvis noen blir tatt for denne hendelsen, vil ligaen ta «passende juridiske skritt». (nrk/ntb)

  Minst tolv døde etter fotballkaos i El Salvador

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:09.16)
  tolv tilskuere er døde og flere titalls skadd på et fotballstadion i el salvador. det oppsto panikk før mange mennesker ble tråkket ned, opplyser politiet. flere titalls tilskuere ble sendt til sykehus, to av dem med kritiske skader, opplyser politiet på twitter. ifølge avisen diario la huella måtte 500 personer ha tilsyn. 100 av dem ble sendt til sykehus og legevakt, skriver avisen. hendelsen skjedde under kvartfinalen i en ligakamp mellom alianza og fas på cuscatlan-stadionet i hovedstaden san salvador lørdag kveld lokal tid. ifølge foreløpige opplysninger skyldtes ulykken at mange fotballtilhengere forsøkte å ta seg inn på anlegget, opplyser politiet. – det var et skred av fans som stormet porten. noen av dem lå fortsatt under metallet i tunnelen. andre klarte å ta seg fram til tribunene og banen, men ble kvalt, sier en ikke navngitt frivillig i en førstehjelpsgruppe på stedet (ntb)
  Cecilia Brækhus er blitt syk – trekker seg fra tittelkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:11.56)
  boksedronningen cecilia brækhus (41) våknet lørdag opp med forkjølelsessymptomer og går dermed ikke vm-kampen mot terri harper i dublin som planlagt lørdag kveld. det bekrefter hun på instagram lørdag formiddag. det samme gjør arrangør matchroom på deres twitter-konto lørdag formiddag. matchroom-sjef eddie hearn omtalte for noen uker siden kampen mot brækhus som den største i terri harpers karriere. oppdateres

  Giro d`Italia-lag i sorg – 25-årig syklist døde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:10.49)
  sykkellaget eolo-kometa, som deltar i giro d`italia, sørger over bortgangen til 25 år gamle arturo gravalos. sykkelrytteren fikk påvist en hjernesvulst i fjor. eolo-kometa opplyser om bortgangen til gravalos i en melding på twitter. «det er med dyp sorg og ulidelig smerte eolo-kometa offentliggjør at arturo gravalos gikk bort tidlig denne morgenen», skriver laget. gravalos ble ifølge eget lag operert for en hjernesvulst i november 2021. den skal ha blitt oppdaget noen uker tidligere etter at han følte seg uvel under trening. etter inngrepet skal utviklingen ha vært svært positiv, men syklisten måtte etter hvert gjennom flere operasjoner i et forsøk på å få fjernet hele svulsten. hans siste konkurranse ble giro del medio brenta i 2021. «livet ga ham mange endringer den siste tiden, men han møtte dem alltid, alltid på den beste måten og vant over dem med den største positivitet. han holdt sorgen for seg selv og nektet å la den ta over», skriver eolo-kometa. (©ntb)

  Dansk stjerne trekker seg fra Giro d`Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:10.18)
  den danske sykkelrytteren mads pedersen har blitt nødt til å tekke seg fra giro d`italia grunnet sår hals og luftveisinfeksjon. det bekrefter laget hans, trek-segafredo, i en melding på twitter fredag. – mads hadde en trøblete natt med hoste. han våknet i morges med sår hals og luftveisinfeksjon og er ikke i stand til å fortsette rittet. god bedring, mads, heter det i uttalelsen. pedersen er den 41. rytteren som bryter årets utgave av det italienske treukersrittet. fra før har stjerner som remco evenepoel, aleksandr vlasov og tao geoghegan hart måttet kaste inn håndkleet av forskjellige årsaker. (ntb)

  Evenepoel bryter Giro d`Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:22.55)
  remco evenepoel erobret den rosa ledertrøya i giro d`italia fra andreas leknessund søndag, men samme kveld testet han positivt på korona og bryter rittet. det melder han i en uttalelse på twitter. – det er med tungt hjerte at jeg må meddele at jeg forlater giro d`italia på grunn av covid-19 etter en rutinetest. uheldigvis var den positiv, skrev han. – erfaringen min her har vært veldig spesiell, og jeg så fram til å konkurrere de neste to ukene også. jeg kan ikke tilstrekkelig takke staben og rytterne som har ofret så mye i forberedelsene til giroen. jeg er fortsatt veldig stolt over å ha tatt to etappeseirer og fire rosa trøyer, fortsatte han og avsluttet med «grazie mille» (tusen takk). (ntb)

  Wall Street snur ned

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:15.32)
  de amerikanske aksjemarkedene åpner ukens siste handelsdag med forsiktig oppgang. tesla stiger etter at administrerende direktør elon musk melder om å ha fynnet ny twitter-sjef.


  Haaland vant prestisjepris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:11.02)
  erling braut haaland er kåret til årets spiller i england av britiske fotballjournalister i football writers` association. det bekreftes fredag. manchester city gratulerer nordmannen i en melding på twitter. den 22-årige nordmannen har hatt en enorm sesong så langt og er toppscorer i premier league med utrolige 35 mål på 32 kamper. arsenals bukayo saka tok andreplassen, mens arsenal- og norge-kaptein martin ødegaard havnet på tredjeplass i samme kåring. haaland vinner prisen med 72 prosent av stemmene. det er tidenes største seiersmargin siden premier league ble opprettet. city og haaland leder premier league når fire kamper gjenstår for de lyseblå. chelsea-spissen sam kerr vant prisen på kvinnesiden.

  Storturnering ber om unnskyldning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:14.37)
  sjefen for tennisturneringen madrid open ber om unnskyldning etter at de kvinnelige vinnerne av parturneringen ikke fikk holde seierstale. – vi beklager til alle spillere og fans som forventer mer av madrid open, sier turneringssjef gerard tsobanian i en uttalelse. – å ikke gi finalistene i kvinnenes parfinale muligheten til å snakke til fansen etter kampen var uakseptabelt og vi har bedt om unnskylding direkte til victoria, beattriz, coco og jessica. victoria azarenka og beatriz haddad maia vant over jessica pegula og coco gauff i finalen, men fikk ikke si noe etter kampen. det er vanlig at utøverne i finalen får holde en liten tale etter kampen. azarenka uttrykket sin skuffelse på twitter. – det er vanskelig å forklare for leo (hennes seks år gamle sønn) hvorfor mamma ikke fikk sagt hei under premieutdelingen, skriver hun. vinnerne i herreklassen fikk holde seierstale.  Son angivelig utsatt for rasisme – Tottenham har startet etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:12.34)
  tottenham-spiller son heung-min skal ha blitt utsatt for rasisme da han ble byttet ut i det 89. minutt i 1-0-seieren over crystal palace lørdag. hendelsen skal ha skjedd da son ble byttet ut med arnaut danjuma, og måtte gå rundt på utsiden av banen og forbi palace-fansen på vei mot benken. det sirkulerer en video i sosiale medier av en mann på borteseksjonen som gjør en rasistisk gest mot sørkoreaneren. tottenham skriver i en uttalelse at de ikke tolererer noen form for rasisme og at de samarbeider med met police og crystal palace for å etterforske og identifisere personen. – vi vil gjøre alt som står i vår makt for å sikre at hvis vedkommende blir funnet skyldig, vil den motta den sterkeste straff, slik tilfellet var tidligere denne sesongen da son ble utsatt for lignende rasisme i chelsea, skriver tottenham. crystal palace skriver også på twitter at de har levert bevismateriale til politiet og at de vil utestenge vedkommende når den blir identifisert. (ntb)


  Politiet: Fotballsupportere i slagsmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:15.41)
  politiet melder lørdag ettermiddag om at flere fotballsupportere har vært involvert i slåssing i trondheim sentrum. – flere personer som slåss. løper til alle kanter i byen. ikke meldt om skadde. politiet forblir i sentrum, skriver politiet i trøndelag på twitter. ifølge nrks reporter andreas stabrun smith, som var på stedet, skal det ha vært rundt 50 personer i tumultene. det var mange vitner til slåssingen som skjedde på åpen gate, ifølge nrk-reporteren.

  Mer trøbbel for Jumbo-Visma: Roglic-hjelper på sykehus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:18.17)
  primoz roglic kan miste nok en viktig hjelperytter i opptakten til giro d`italia. fredag var jan tratnik involvert i et uhell på trening. tratnik-hendelsen skjer bare dager etter at flere jumbo-visma-ryttere, blant dem tobias foss, fikk påvist koronavirus og måtte melde avbud til treukersrittet i italia. roglic er sammen med remco evenepoel den store favoritten til å vinne giroen, men dersom tratnik også er ute, vil han være uten fem av de sju som opprinnelig skulle hjelpe ham til seier. – jan tratnik har vært involvert i en hendelse på trening. han er nå på sykehus for ytterligere undersøkelser, opplyser laget via twitter. den belgiske avisen het laatste nieuws skriver at sloveneren har slått kneet sitt og fått en hevelse. dette bekreftes ikke av laget. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »