Hovedsiden

Liten annonse
  Bayern rotet bort poeng igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:23.02)
  bayern münchen halter videre i bundesliga etter 2-2 borte mot formsvake freiburg. seieren glapp i sluttminuttene. etter elleve strake serietitler ser bayerns rekke ut til å ryke. søndag kan leverkusen få en ti poengs luke på tabelltoppen om laget vinner borte mot nedrykkstruede köln. jamal musiala lå an til å bli bayern münchens matchvinner etter en klassescoring i det 75. minutt, men på tampen ordnet lucas höler en fortjent freiburg-utligning. bayern har kun vunnet én av sine fire siste bundesliga-kamper, og de svake resultater har allerede fått konsekvenser. nylig ble det klart at trener thomas tuchel forlater klubben etter sesongen. (ntb)  Kitolano klar for Lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:10.43)
  eric kitolano forlater molde til fordel for eliteseriekollega lillestrøm. kitolano har signert en treårsavtale med kanarifuglene. det bekrefter klubben på sin nettside tirsdag. – jeg tror det blir fint. en bra utfordring for min del. jeg håper det jeg kan tilby passer bra med hva klubben ønsker, sier kitolano til klubben. han er på plass på treningsleiren til lillestrøm i marbella, og hadde sin første trening med klubben tirsdag morgen. kitolano spilte for tromsø i 2020–sesongen da klubben rykket opp, og han fikk totalt 57 kamper for klubben i eliteserien. i 2023 signerte han for molde og står nå med totalt 80 kamper på øverste nivå i norge.
  United-assistent klar for amerikansk klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:06.22)
  eric ramsay, en av assistentene til erik ten hag, forlater manchester united. det bekrefter klubben i en pressemelding mandag kveld. ramsay skal ta over som hovedtrener for den amerikanske klubben minnesota united. ramsay har vært i manchester united siden 2021 og ble hentet til klubben av daværende manager ole gunnar solskjær.

  Jon Dahl Tomasson blir trener for Sveriges fotballherrer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:16.47)
  danmark-legenden jon dahl tomasson blir sveriges nye landslagssjef i herrefotball. tomasson var sist trener for den engelske klubben blackburn. klubben opplyste nylig at dansken forlater stillingen. sverige har vært på utkikk etter ny hovedtrener etter at janne andersson ga seg i november i fjor etter sju år ved roret. andersson hadde varslet at han ville gå av som trener dersom sverige ikke lyktes med å kvalifisere seg til sommerens europamesterskap. det klarte de ikke. sverige maktet heller ikke å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i 2022, og rykket dessuten også ned til nivå tre av nasjonsligaen. den siste tiden har blant annet olof mellberg og per-mathias høgmo blitt linket til den ledige jobben. nå blir jon dahl tomasson blir lagets nye trener. tomasson, med 112 landskamper for danmark, var åge hareides assistenttrener for det danske landslaget under en svært suksessrik periode for laget. i løpet av tomassons og hareides ledelse kvalifiserte de seg både til vm i russland i 2018 og em i 2021. tomasson tok over mesterskapsserieklubben, blackburn før fjorårets sesong, og ledet dem til en imponerende sjuendeplass. bare målforskjell holdt dem unna sluttspillet om opprykk til premier league. etter en periode med svake resultater i blackburn har tomasson hatt flere merkverdige intervjuer og uttalelser om klubben og måten klubben styres på den siste tiden. (ntb)

  Isak Helstad Amundsen solgt fra Bodø/Glimt til Molde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:14.03)
  forsvarsspilleren isak helstad amundsen forlater regjerende seriemester bodø/glimt til fordel for rival molde. det opplyser molde i sine mediekanaler. 24-åringen fra brønnøysund startet proffkarrieren i glimt og var i 2021 på lån i tromsø. totalt fikk han 54 kamper for de helgule før han flytter til molde. amundsen har vunnet to seriemesterskap med glimt. han skrev i 2022 en ny kontrakt med nordlendingene ut 2025. (ntb)  Gulliksen ferdig i Glimt - klar for svenske Djurgården

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:20.12)
  angrepsspiller tobias gulliksen forlater bodø/glimt til fordel for djurgården i svensk fotball. dermed endte 20-åringen på kun 24 kamper for gultrøyene. glimt bekrefter selv salget i egne mediekanaler. etter tapet mot ajax i conferenceligaen torsdag kveld bekreftet gulliksen at han trolig hadde gjort sitt i gult. – det kan tyde på det. jeg skal etter hvert ta en medisinsk test, så får vi skje hva som skjer etter det. det er noe som kjennes rett for meg, sa han til tv 2. gulliksen debuterte for godsets a-lag i 2019/20-sesongen og ble etter hvert en viktig spiller for klubben fra hjembyen drammen. (ntb)  magnus abelvik rød forlater kolstad etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:10.30)
  magnus abelvik rød (26) forlenger ikke med kolstad og skal fra sommeren av spille for ungarske szeged. landslagsprofilens overgang bekreftes av szeged på instagram. – jeg gleder meg veldig til å være med dere neste sesong. vi sees snart, sier rød i en videomelding. tv 2 meldte om saken først. szeged har trappet opp satsingen og spiller i kolstads gruppe i champions league. det ungarske laget er videre fra gruppespillet når to runder gjenstår, mens trønderne trenger et lite mirakel for å sikre avansement. det har lenge ligget an til at rød kom til å forlate kolstad etter kun én sesong i klubben. han spilte i tyske flensburg-handewitt fra 2017 til 2023. i em i januar pådro rød seg et brudd i mellomfoten og er ute i noen måneder.

  Solberg-Østhassel blir Vipers-spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:10.03)
  landslagskeeper silje solberg-østhassel (33) forlater györ og slutter seg til vipers kristiansand etter inneværende sesong, melder fædrelandsvennen og tv 2. hun har skrevet under en treårig avtale med den regjerende champions league-mesteren. – det er tid for det nå, og det passer fint. jeg har vært i utlandet i mange år, og for hele familien så passer dette bra, sier solberg-østhassel til tv 2. fædrelandsvennen var først med å melde overgangen. i 2014 ble hun utenlandsproff da hun dro fra stabæk til danske holstebro. senere spilte hun i issy paris og siofok før det ble györ i 2020. (ntb)


  Oliver Glasner ny Crystal Palace-manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:18.23)
  østerrikeren oliver glasner (49) erstatter veteranen roy hodgson som manager i premier league-klubben crystal palace. hodgson avgang ble bekreftet mandag etter en rekke med svake resultater. noen timer senere opplyste klubben at glasner overtar. glasner var sist manager i tyske eintracht frankfurt, der han var ferdig i fjor sommer. han ledet klubben til seier i europaligaen i 21/22, da med jens petter hauge på laget. glasner tar over et crystal palace-lag som har vært inne i en tung periode. det fikk hodgson til å forlate sin post. 49-åringen har også vært trener for blant andre lask og wolfsburg. (ntb)

  medier: mbappe forlater psg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:17.30)
  den franske superstjernen kylian mbappé forlater paris saint-germain når kontrakten løper ut i sommer, ifølge the athletic. det anerkjente nettstedet skriver at ledelsen i den franske hovedstadsklubben ble informert om avgjørelsen torsdag ettermiddag. 25-åringen signerte for psg sommeren 2018 og har scoret 243 mål på 290 kamper. i fjor sommer ble det rapportert at psg hadde godtatt et bud fra al-hilal på utrolige 259 millioner pund. den gangen ble det derimot ikke noen avtale. etter at mbappé ikke skal ha ønsket seg til saudi-arabia.
  Sarpsborg har solgt Maigaard – klar for polsk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:19.26)
  danske mikkel maigaard forlater sarpsborg og skal spille for den polske klubben cracovia framover. det opplyser sarpsborg på sine nettsider. – jeg synes det er supertrist å forlate sarpsborg, men jeg trengte et miljøskifte vekk fra norsk fotball og har lenge hatt et ønske om å prøve meg i «utlandet», sier maigaard. dansken fikk 77 kamper for sarpsborg. han har også spilt for raufoss og strømsgodset i norge. (ntb)

  Pellegrino klar for MLS-klubb: – Pakken rundt fotballen veide tyngre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:18.53)
  eliteserien mister en av sine største profiler. ligaens toppscorer de siste to sesongene forlater bodø/glimt til fordel for mls-klubben san josé earthquakes. san jose earthquakes bekrefter signeringen på sine nettsider fredag kveld. han har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2025-sesongen. – vi er svært glad for å hente en så god målscorer som amahl, sier klubbsjef chris leitch. amahl pellegrino har vært en nøkkelspiller for bodø/glimt de siste årene. to ligagull og to toppscorertitler er fasit etter tre sesonger på aspmyra for 33-åringen. – det er en overgang som har mer enn kun fotball i seg. det er et fint eventyr for familien, og jeg tror det kan bli et veldig kult sted å leve. det er pakken rundt fotballen som veide tyngre denne gangen, sier pellegrino til glimts nettsider. (ntb)  bekreftet: brekalo forlater viking for rekordsum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:18.11)
  Orlando City bekrefter torsdag kveld at de har signert midtstopperen David Brekalo. Sloveren kommer til klubben fra Viking, hvor han har vært en nøkkelspiller de siste sesongene. Avtalen blir lukrativ for Stavanger-klubben. Ifølge TV 2 ligger budet på 2,8 millioner dollar samt 300.000 i bonuser til Viking. Det innebærer en garantert sum på like under 30 millioner kroner, og en totalpakke på omtrent 32,5 millioner. Det skal også være en videresalgsklausul på rundt 15 prosent inkludert i budet. VIking opplyser på eget nettsted at salget er det største i klubbens historie. – David har vært en viktig spiller for oss og vært en av Skandinavias beste midtstoppere. Det er selvfølgelig dumt å miste den kvaliteten, men samtidig fortjener han denne muligheten. Vi ønsker ham lykke til, sier sportssjef Erik Nevland om rekordsalget. – Dette er det største salget i Viking sin historie, og vi er veldig fornøyde med den avtalen som vi har landet, sier Nevland. (NRK/NTB)  Brentford-sjefen åpner for Toney-salg til sommeren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:08.58)
  engelske ivan toney har halvannet år igjen av sin kontrakt med brentford. thomas frank ser på det som sannsynlig at spydspissen forlater klubben etter sesongen. 27-åringen gjorde i januar comeback på fotballbanen etter en åtte måneder lang utestengelse som følge av brudd på premier leagues gamblingregler. – det er relativt åpenbart at ivan toney kan bli solgt i sommer. samtidig vet vi hva han er verdt, og jeg tror ikke det er mange spisser i verden som er bedre enn ham, forteller brentford-trener frank til tipsbladet. sitatene er gjengitt av en rekke engelske medier, deriblant the athletic.

  bjørlo forlater rosenborg – klar for fredrikstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:12.19)
  Morten Bjørlo (28) er ferdig i Rosenborg og har signert for nyopprykkede Fredrikstad. Bjørlo ble hentet til RBK fra HamKam foran 2023-sesongen, men det ble 19 kamper før han ble lånt tilbake til HamKam i siste del av sesongen. Nå er han Fredrikstad-spiller, opplyser klubben på sine nettsider tirsdag. Avtalen strekker seg ut 2025-sesongen. – Jeg har hørt mye bra om klubben. Det er en stor klubb. Jeg har hatt mange gode samtaler med treneren og har veldig stor tro på prosjektet. Jeg gleder meg til å vise meg fram og komme i gang, sier Bjørlo om overgangen. Fredrikstad leverte en knallsterk sesong i fjor og rykket opp til Eliteserien. Der får de en tøff start mot regjerende mester Bodø/Glimt. Klubben er for tiden i Portugal på treningsleir. (©NTB)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »