Hovedsiden

Liten annonse
  Hevder Tottenham er enig med ny trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 5. juni 2023 KL:08.50)
  ifølge overgangsjournalisten fabrizio romano har tottenham kommet til en verbal enighet om den ledige trenerjobben med ange postecoglou. det skriver den italienske journalisten på sin twitter-konto mandag morgen. postecoglou ser ut til å forlate celtic etter en meget suksessfull sesong. han gjorde rent bord i skotsk fotball og ledet dem til ligagull og to cuptitler. – alle partene er optimistiske for å få det i orden, skriver romano, og hevder videre at det er snakk om timer eller dager før alt er i boks.

  Benzema-avskjed overrasket Real Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 5. juni 2023 KL:07.59)
  den franske stjernespissen karim benzemas avgjørelse om å forlate real madrid kom som en overraskelse på lagets trener carlo ancelotti. – hans avgang kom som en overraskelse på alle sammen, men vi må ha forståelse for valget. det var en avgjørelse i siste liten, sa ancelotti etter real madrids siste seriekamp mot atheltic bilbao søndag. benzema kom til den spanske storklubben i 2009 fra franske lyon. søndag scoret han i sin siste kamp for klubben. det var den 354. scoringen på 648 kamper i de hvitkledde fra madrid. – vi kan ikke være fornøyde med hans avgang, men vi må respektere avgjørelsen hans. han har retten til å velge, og vi takker ham for alt han har gjort for klubben, sa ancelotti. (ntb)


  Benzema ferdig i Real Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:13.44)
  franske karim benzema forlater real madrid i sommer. det ble bekreftet søndag. benzema ble hentet fra lyon i 2009 og har siden vært med på å vinne alt som vinnes kan. det har totalt blitt 25 titler, inkludert fem mesterligatriumfer og fire ligagull.

  Benzema ferdig i Real Madrid.

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:13.44)
  franske karim benzema forlater real madrid i sommer. det ble bekreftet søndag. benzema ble hentet fra lyon i 2009 og har siden vært med på å vinne alt som vinnes kan. det har totalt blitt 25 titler, inkludert fem mesterligatriumfer og fire ligagull.

  Benzema ferdig i Real Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:11.58)
  real madrid bekrefter i en pressemelding at karim benzema forlater klubben. franskmannen forlater den spanske giganten etter 14 år. – real madrid ønsker å uttrykke sin takknemlighet og kjærlighet til en av våre største legender, skriver klubben, og opplyser at benzema drar etter gjensidig enighet mellom partene. benzema ble hentet fra lyon i 2009 og har siden vært med på å vinne alt som vinnes kan. det har totalt blitt 25 titler, inkludert fem mesterligatriumfer og fire ligagull. i fjor vant han også gullballen. benzema har spilt 647 kamper for «los blancos» og er nummer to på klubbens toppscorerliste med sine 353 mål. bare cristiano ronaldo har flere. benzema spiller sin siste kamp for real madrid i sesongens siste serierunde søndag. – real madrid er og vil alltid være hans hjem, og vi ønsker ham og hans familie alt godt i det nye kapittelet av livet hans, skriver klubben. hvor benzema fortsetter karrieren er ikke kjent, men den siste tiden har det vært flere rykter om at han drar til saudi-arabia. han skal ha fått et svært lukrativt tilbud fra landets seriemester al-ittihad.

  PSG tapte i Messis avskjedskamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:22.52)
  lionel messi spilte lørdag kveld sin siste kamp for psg. det ble ingen minneverdig opplevelse, for argentineren gikk målløs av banen i et 2-3-tap mot clermont. psg ledet 2-0 takket være en avskjedsscoring fra sergio ramos (som også spilte sin siste kamp) og kylian mbappé, men clermont slo knallhardt tilbake og snudde kampen til 3-2. messi kunne - og burde - notert seg for scoring etter at han ble spilt alene med keeper av mbappé, men på ukarakteristisk vis blåste han ballen høyt over fra en god posisjon. messi forlater psg med to seriegull og leverte 21 mål og 20 målgivende pasninger denne sesongen. hvor han spiller neste sesong er foreløpig ikke klart.
  Fra Rosenborg til Leverkusen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:15.33)
  synne skinnes hansen bytter ut rosenborg med tyske bayer leverkusen til sommeren. det opplyser leverkusen på sine nettsider fredag ettermiddag. det ble i mai klart at hansen forlater rosenborg når kontrakten hennes går ut til sommeren. da var hun allerede enig med ny klubb, men avslørte ikke hvor hun skulle flytte. leverkusen ble nummer fem i årets sesong. – klubben har hatt en utmerket fremgang i kvinnefotballen de siste årene, sier hansen i en uttalelse. (ntb)  psg-treneren bekrefter: messi forlater psg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:13.35)
  psg-trener christophe galtier bekrefter torsdag ettermiddag at lionel messi forlater psg når sesongen er over. det er en bekreftelse på det som har vært en dårlig bevart hemmelighet. det har allerede i flere uker blitt rapportert fra flere holdt at messi forlater den franske hovedstaden etter sesongen. – jeg har hatt privilegiet av å trene den beste spilleren i fotballens historie. men kampen mot clermont på parc des princes blir hans siste, sier galtier. messi forlater klubben gratis ettersom kontrakten hans utløper 30. juni. nøyaktig hvor messi ender opp er foreløpig ikke kjent. en overgang til david beckham-eide inter miami har blitt nevnt og det samme har en retur til barcelona, men det er angivelig en overgang til saudiarabiske a-hiilal som er mest aktuelt. messi har fra før bånd til landet ettersom han er ambassadør for reiselivet i saudi-arabia. bare én serierunde gjenstår for psg, og kampen mot clermont spilles på lørdag. de har allerede sikret seriegullet i ligue 1 og messi har vært en viktig brikke, til tross for all kritikken han har fått. argentineren, som også vant vm i qatar i fjor, står med 21 mål og 20 målgivende pasninger for psg denne sesongen.

  leicester-stjerne bekrefter: forlater klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:20.56)
  youri tielemans bekrefter at han forlater leicester city når kontrakten hans går ut i slutten av juni. belgieren bekrefter det selv på instagram. 26-åringen har spilt for leicester siden 2019 og scoret seiersmålet da leicester city slo chelsea 1-0 i fa-cupfinalen i 2021. men nå, etter nedrykket fra premier league, er belgieren ferdig. han har den siste tiden blitt koblet til flere klubber, deriblant manchester united.

  Brentford signerte nederlandsk landslagskeeper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:11.31)
  premier league-klubben brentford har signert den nederlandske keeperen mark flekken (29) på en fireårskontrakt. det bekrefter klubben på sine nettsider. flekken forlater den tyske bundesliga-klubben freiburg til fordel for london-laget. han har holdt buret rent i 13 av 34 kamper denne sesongen for klubben som endte på en imponerende femteplass. 29-åringen har voktet målet i fire kamper med det nederlandske flagget på brystet. tidligere i karrieren har han vært innom blant annet greuther fürth og duisburg. – vi er veldig glade for å ha signert mark. han er en spiller med mye kvalitet som kommer til å forsterke keeperstallen vår, sier brentford-trener thomas frank. ifølge sky sports skal overgangssummen ligge på rundt 153 millioner kroner. (©ntb)

  Bekreftet: Mauricio Pochettino blir Chelsea-manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:14.00)
  mauricio pochettino (51) skal lede chelsea kommende sesong. managervalget er klart etter mange uker med spekulasjoner. argentineren får i oppgave å gi london-klubben et løft etter en begredelig sesong. pochettino ble meldt å være i sluttforhandlinger allerede i slutten av april. nå er alle detaljer unnagjort, og forberedelsene foran en hektisk sommer kan starte. chelsea står overfor en stor ryddejobb. mange er ventet å forlate stamford bridge i en større omveltning av spillerstallen. et amerikansk konsortium kjøpte i mai i fjor chelsea etter nesten to tiår med roman abramovitsj som eier. siden har pengene sittet svært løst, og ingen i fotballen har det siste året brukt mer på overganger. (ntb)

  Iniesta (39) ferdig i Vissel Kobe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:07.34)
  den spanske fotballegenden andrés iniesta har avslørt at han forlater japanske vissel kobe, men at han likevel ikke legger skoene på hylla helt enda. spanjolen har spilt for vissel kobe siden 2018, og måtte ta til tårene da han annonserte at han er ferdig i klubben. i avskjedstalen indikerte han også at han har planer om å fortsette å spille fotball. han kunne imidlertid ikke si noe om hvor det blir. – jeg må si sannheten, og det er at jeg ikke vet. jeg vil fortsette å spille fotball. jeg føler at jeg fortsatt er i stand til å spille, men når dette kapittelet avsluttes, får vi se hva som er mulig. jeg vil avslutte karrieren min på banen, og det er dette jeg ønsker å gjøre, sa iniesta. spanojolen fylte nettopp 39 år og kom med kunngjøringen på en pressekonferanse etter 1-0-seieren over nagoya natt til torsdag. (ntb)
  Pirlo ferdig i tyrkisk klubb etter én sesong

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:15.10)
  den gamle fotballhelten andrea pirlo står uten jobb ett år etter at han tok på seg treneransvaret i den tyrkiske toppserieklubben faith karagümrük. klubben opplyser på twitter at pirlo og hans trenerteam har fått anledning til å forlate klubben nå for å planlegge framtiden, ettersom de uansett ikke er en del av laget kommende sesong. karagümrük ligger på 9.-plass i den tyrkiske superligaen med tre kamper igjen av sesongen. 44 år gamle pirlo har en stor spillerkarriere bak seg. mest kjent er han for tiden i milan (2001-2011). i 2006 vant han vm med italia. pirlo startet sin managerkarriere i juventus og ledet dem i 52 kamper før det var slutt i mai 2021.

  van Nistelrooy gir seg i PSV

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:13.31)
  psv-trener ruud van nistelrooy forlater klubben. det bekrefter de på egne hjemmesider. psv forteller at det er van nistelrooys eget valg, og at de gjerne skulle hatt ham med videre. han skal ikke ha følt at det var nok støtte fra klubben. klubben vant nylig cupen under hans ledelse og ligger på 2. plass i ligaen. feyenoord blir seriemester, for øyeblikket ti poeng foran van nistelrooys menn. han er mest kjent som tidligere toppspiss i europeiske fotball, med en fortid i storklubber som manchester united og real madrid. det er ikke kjent hva van nistelrooy skal gjøre videre. fred rutte overtar ansvaret i psv midlertidig.

  Solbakken flytter hjem til Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:10.50)
  landslagssjef ståle solbakken forlater danmark og bosetter seg på norsk jord i løpet av få måneder. solbakken bekrefter flyttingen overfor den danske avisen bt tirsdag. landslagssjefen har i mange år hatt base i københavn, som følge av at han var ansatt som trener i hovedstadsklubben fck. nå vender 55-åringen og kona anniken hjem til norge. – det er riktig at vi planlegger å flytte hjem til norge i løpet av noen måneder, sier solbakken til bt. datteren ida blir imidlertid værende i københavn. – så vi vil fortsette å ha et bein i københavn med min «danske datter», sier solbakken. landslagssjefen har i flere år pendlet mellom den danske hovedstaden og familiens hus på hamar. (ntb)


  Braan bekrefter: Selger stjerneskudd til Nederland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:17.20)
  brann og az alkmaar er enige om en overgang for david møller wolfe (21) det bekrefter brann på egne hjemmesider. venstrebacken har vært på medisinsk sjekk i nederland mandag. han har signert en kontrakt til sommeren 2028. – det er vemodig å forlate brann og det har vært stort å få bære brann-drakten. jeg er stolt over å ha fått representere brann og bergen. og så var det en guttedrøm som gikk i oppfyllelse å få være med å vinne cupgull med brann, og å få bidra til å gi supporterne den opplevelsen. det er en opplevelse jeg tar med meg for alltid, sier møller wolfe i pressemeldingen.
  synne skinnes hansen forlater rosenborg i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:10.51)
  Synne Skinnes Hansen (27) gir seg i toppserieklubben Rosenborg når kontrakten hennes utløper til sommeren. RBK.no skriver at angrepsspilleren er enig med en ikke navngitt klubb utenfor landets grenser. – Det er alltid trist å miste spillere som bidrar slik som Synne. Men det er også et kvalitetstegn at spillere kan utvikle seg hos oss. Synne har vært god for oss og er en helprofesjonell utøver som vi ønsker lykke til videre, sier sportslig leder Mads Pettersen. 27-åringen signerte for Rosenborg foran 2021-sesongen. Da kom hun fra svenske Linköping. Synne Skinnes Hansen har 27 landskamper fra Norge siden 2016. (NTB)

  Et kanadisk armageddon

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:09.11)
  skogbranner i alberta-provinsen vest i canada har tvunget tusenvis av mennesker til å forlate hjemmene sine. - det føles ut som et kanadisk armageddon, en dårlig skrekkfilm, sier rammede nicole clarke.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »