Hovedsiden

Liten annonse

  Lucas Moura ferdig i Spurs

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:21.32)
  den brasilianske vingen lucas moura bekrefter at han er ferdig i tottenham etter sesongen. – mitt spurs. uansett hvor jeg er, vil hjertet mitt alltid være her. du er klubben min. dette vil alltid være mitt hjem, skriver moura på instagram. 30-åringen ankom london-klubben i januar 2018 og har notert seg med 38 mål og 27 assist på 219 kamper for de liljehvite. brasilianeren huskes nok best for den elleville snuoperasjonen spurs gjorde mot ajax i semifinalen av champions league i 2019. tottenham lå under 0-3 til pause, men moura gjorde hattrick og sikret med det finalebillett på flest bortemål. – vi vil gjerne takke lucas for hans enorme bidrag til klubben vår og ønsker ham det aller beste for fremtiden, skriver klubben i en uttalelse. moura har tidligere spilt for klubber som são paulo og paris saint-germain. det er ikke kjent hvor veien går videre for 30-åringen. (ntb)

  dobbelt hattrick i toppserien – lyn senket lsk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:17.03)
  anna aahjem scoret hattrick i lyns sterke 3-1-seier over lsk kvinner lørdag, mens det ble tre mål også for iris omarsdottir da stabæk slo arna-bjørnar 5-1. lsk kvinner var favoritt til å ta seieren i lørdagens oppgjør mot lyn. likevel var det hjemmelaget som tok føringen i kampen da aahjem fant veien til nettmaskene etter 33 minutter. aahjem satte også sitt sjuende for sesongen da hun økte til 2-0 etter en time. signe holt andersen skapte spenning med sin 1-2-redusering etter 77 minutter, men bare to minutter senere var aahjem frampå igjen. arna-bjørnar har slitt i åpningen på årets sesong, men tok en overraskende 2-1-seier over regjerende mester brann i forrige serierunde. i lørdagens bortekamp mot stabæk kom de derimot ned på jorda igjen da omarsdottir sendte to baller forbi ida norstrøm før pause. melissa bjånesøy økte til 3-0 i det 63. minutt, før omarsdottir fullførte hattricket to minutter senere. anja rasmussen økte til 5-0 i det 67. minutt. linnea sælen scoret et trøstemål for gjestene mot slutten. seieren sender stabæk opp på femteplassen, mens arna-bjørnar forblir sist. (ntb)

  Botheim med målgivende for Salernitana

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:20.13)
  erik botheim nyter mer og mer tillit hos salernitana i serie a. onsdag leverte han sin tredje målgivende pasning for uavgjortspesialistene mot fiorentina. botheims spisskollega boulaye dia scoret hattrick for salernitana i 3-3-kampen. botheim sendte dia gjennom med en lekker utsidepasning, og da var det 2-1 med en halvtime igjen. nicolás gonzález, ikoné og cristiano biraghi scoret fiorentinas mål. botheim fikk sin 23. seriekamp for sesongen, men kun sin femte fra start. emil bohinen startet sin sjuende kamp for sesongen på midtbanen til salernitana. han har vært på banen for salerno-laget i de ni siste serie a-kampene. han ble tatt av etter en times spill. salernitana har ikke tapt i ligaen siden 19. februar. på de siste ti kampene er det blitt to seirer og hele åtte uavgjort. (ntb)

  Sogndal kollapset - Skeid sjokkerte Ranheim

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:17.03)
  ranheim hadde tatt tre strake seirer før de fikk besøk av skeid og gikk på en kjempesmell med 0-4-tap i 1. divisjon lørdag. hattrick av kristoffer hoven og én scoring av johnny buduson sikret en svært sterk borteseier. til tross for nederlaget beholder fortsatt ranheim tabelltoppen inntil videre. sogndal kunne klatre forbi, men rotet bort 2-0 til 2-2 og uavgjort mot bryne. tore andré flo og sogndal står med to seirer og to uavgjort på de fire første kampene. for mjøndalen ventet en viktig kamp mot kristiansund på hjemmebane, men der ble det nok et tap for vertene med 1-3. de brunkledde står fortsatt uten seier denne sesongen. kristian lien sendte hjemmelaget i ledelsen, men scoringer av sander kartum, dan peter ulvestad og benjamin stokke sørget for kbk-jubel. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »